- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- Konu Sahibi baldan_madam
Kızlar şey aranızda sigara kullanan var mi ben 0.1 oranli çok hafif bişey aldım azalttım da inşallah birakicam da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yapma bebişine ne olur bak daha çok yeni tutunmaya çalışıyor onun işini zorlaştırma. Zordur belki bi anda vazgeçmek ama sen artık bir annesin bebeğini düşün canın istediğinde ve içmemeye çalış lütfenKızlar şey aranızda sigara kullanan var mi ben 0.1 oranli çok hafif bişey aldım azalttım da inşallah birakicam da
Canım ben içiyordum hamile oldugumu öğrenince bıraktım.yazik günah bebegime ..Allahım ne şartlarda onun olmasını sağlıyor ben niye zehirliyim ki.13 yıldır içen bi insanım bıraktım valla 3 haftadır içmiyorumKızlar şey aranızda sigara kullanan var mi ben 0.1 oranli çok hafif bişey aldım azalttım da inşallah birakicam da
saol canim insallahhhMaşallah canım 6. hafta olduğu için tam olusmamistir bence haftaya daha net duyulur zaten genelde ultrasona göre hesaplanip öyle devam ediliyor
Ben de Marlb... touch one diye bişey var yok gibi zaten dumanı da yok bomboş bişey ondan bikaç tane içiyorum bazen hatta onu bile yarım atıyorum paket bitince daha almicam inşallah giderek azalttımBende biraktim guya ama nasil biraktim esim icince arkasinda geziyorum onunkinden bir iki nefes aliyim diye insallah tamamen hayatimdan cikarabilirim
Bende biraktim guya ama nasil biraktim esim icince arkasinda geziyorum onunkinden bir iki nefes aliyim diye insallah tamamen hayatimdan cikarabilirim
kızlar bende bırakamam diyodum ilk önce Bebeğinizi aklınıza getirin ve kafada bitirin ondan sonra kokusu bile kötü gelioben de bıraktım gibi kızlar içtiğim hem normalde on tanesi bi sigara denginde hem de iki üçe indirdim birakicam tamamen de çabalıyorum kızıyorum kendime de
Zaten yarim bile icsem sonrasinda o kadar vicdan azabi cekiyorum ki burnumdan geliyo hic gerek yok o kadar entrikaya en guzeli icmemek :)kızlar bende bırakamam diyodum ilk önce Bebeğinizi aklınıza getirin ve kafada bitirin ondan sonra kokusu bile kötü gelio
BENDE SUREKLI KULLANMIYORDUM ZTN ARADA ESIM ICINCE ESLIK EDIYYORDUM. OGRENDIGIMDEN BERI ICMIYORUM HATTA ESIMDE ICMIYOR ISE GITTIGINDE ICIYOR YANIMDA KALKIP GITMIYOR BALKONA ICMEYEKızlar şey aranızda sigara kullanan var mi ben 0.1 oranli çok hafif bişey aldım azalttım da inşallah birakicam da
Bende bugün test sonuclarimi gösterdim doktora hersey temiz bu sorun yok dedi. Toksoplazma için de kedi ve çığ de ten uzak dur dedi. Cigkofte arada bir yiyorum herzaman değil ama hiç mi etmemeliyiz ki[/QUO. Şarküteri ürünleri ve dışardan yemek konusunda biraz geri dursan iyi olur sağlıklı evlatlar için biraz dişimizi sıkabiliriz sanırım
Canım kişisel bilgilerde hamilelik takvimi denen yere mesela 01-08-2027 şeklinde yazıp aşağıdan değişiklikleri kaydet diyosunKizlar bu hamilelik takvimini nasil yaptiniz acaba denedim ama beceremdim
ben süt içiyorum yoğurt,ceviz yiyorum, birde avokado ve brokolikızlar bu ay neler yemeliyiz hamilelikte ilk üc ay çok önemliymiş bebeğin gelişimi için ceviz yumurta süt duydum ama siz ne düşünüyosunuz yada özel olarak yediğiniz bişey var mı?
Onu yaziyorum canim ama hata veriyor iste tahmini dogum tarihini yazmak gerekiyor demiCanım kişisel bilgilerde hamilelik takvimi denen yere mesela 01-08-2027 şeklinde yazıp aşağıdan değişiklikleri kaydet diyosun
Balık tüketmeye çalışıyorum canım ama bazı balıklar yenmiyor onun listedine bakmadan yeme internetten. Et de tüket. Yoğurt önemli peynir. Süt ürünlerini yiyebildiğin kadar ye ama pastörize olcak hepsikızlar bu ay neler yemeliyiz hamilelikte ilk üc ay çok önemliymiş bebeğin gelişimi için ceviz yumurta süt duydum ama siz ne düşünüyosunuz yada özel olarak yediğiniz bişey var mı?
sabah ve aksam pastorıze "pınar ın organık sütü" onu içiyorum.kızlar bu ay neler yemeliyiz hamilelikte ilk üc ay çok önemliymiş bebeğin gelişimi için ceviz yumurta süt duydum ama siz ne düşünüyosunuz yada özel olarak yediğiniz bişey var mı?
Canım maydanoz yememek gerekiyormuş bu süreçte bilginiz olsunsabah ve aksam pastorıze "pınar ın organık sütü" onu içiyorum.
yumurtanın sadece beyazı
1 kase yogurt
ceviz , bol bol meyve ve her turlu yesıllıklerı sırkelı suda bekletmeden yememeğe başladım
asla yemedıklerım: çiğ köfte, hamburger, dışarıdan her turlu hazır yiyecek,kola fln asıtlı seyler,cips,sucuk,salam,ton balığı fln böyle uzun bır lıstem var