temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar şey aranızda sigara kullanan var mi o_O ben 0.1 oranli çok hafif bişey aldım azalttım da inşallah birakicam da

Kızlar şey aranızda sigara kullanan var mi o_O ben 0.1 oranli çok hafif bişey aldım azalttım da inşallah birakicam da
Canım yapma bebişine ne olur :KK43: bak daha çok yeni tutunmaya çalışıyor onun işini zorlaştırma. Zordur belki bi anda vazgeçmek ama sen artık bir annesin bebeğini düşün canın istediğinde ve içmemeye çalış lütfen :KK43:

Canım ben içiyordum hamile oldugumu öğrenince bıraktım.yazik günah bebegime ..Allahım ne şartlarda onun olmasını sağlıyor ben niye zehirliyim ki.13 yıldır içen bi insanım bıraktım valla 3 haftadır içmiyorum

Bende biraktim guya ama nasil biraktim esim icince arkasinda geziyorum onunkinden bir iki nefes aliyim diye insallah tamamen hayatimdan cikarabilirim:KK43:

ben de bıraktım gibi kızlar içtiğim hem normalde on tanesi bi sigara denginde hem de iki üçe indirdim birakicam tamamen de çabalıyorum kızıyorum kendime de :KK43:

Bende biraktim guya ama nasil biraktim esim icince arkasinda geziyorum onunkinden bir iki nefes aliyim diye insallah tamamen hayatimdan cikarabilirim:KK43:
Ben de Marlb... touch one diye bişey var yok gibi zaten dumanı da yok bomboş bişey ondan bikaç tane içiyorum bazen hatta onu bile yarım atıyorum paket bitince daha almicam inşallah giderek azalttım

ben de bıraktım gibi kızlar içtiğim hem normalde on tanesi bi sigara denginde hem de iki üçe indirdim birakicam tamamen de çabalıyorum kızıyorum kendime de :KK43:
kızlar bende bırakamam diyodum ilk önce Bebeğinizi aklınıza getirin ve kafada bitirin ondan sonra kokusu bile kötü gelio

Bende bugün test sonuclarimi gösterdim doktora hersey temiz bu sorun yok dedi. Toksoplazma için de kedi ve çığ de ten uzak dur dedi. Cigkofte arada bir yiyorum herzaman değil ama hiç mi etmemeliyiz ki[/QUO. Şarküteri ürünleri ve dışardan yemek konusunda biraz geri dursan iyi olur sağlıklı evlatlar için biraz dişimizi sıkabiliriz sanırım

kızlar bu ay neler yemeliyiz hamilelikte ilk üc ay çok önemliymiş bebeğin gelişimi için ceviz yumurta süt duydum ama siz ne düşünüyosunuz yada özel olarak yediğiniz bişey var mı?

kızlar bu ay neler yemeliyiz hamilelikte ilk üc ay çok önemliymiş bebeğin gelişimi için ceviz yumurta süt duydum ama siz ne düşünüyosunuz yada özel olarak yediğiniz bişey var mı?
Balık tüketmeye çalışıyorum canım ama bazı balıklar yenmiyor onun listedine bakmadan yeme internetten. Et de tüket. Yoğurt önemli peynir. Süt ürünlerini yiyebildiğin kadar ye ama pastörize olcak hepsi

sabah ve aksam pastorıze "pınar ın organık sütü" onu içiyorum.
yumurtanın sadece beyazı
1 kase yogurt
ceviz , bol bol meyve ve her turlu yesıllıklerı sırkelı suda bekletmeden yememeğe başladım :cool:
asla yemedıklerım: çiğ köfte, hamburger, dışarıdan her turlu hazır yiyecek,kola fln asıtlı seyler,cips,sucuk,salam,ton balığı fln böyle uzun bır lıstem var:ukala::ukala:

sabah ve aksam pastorıze "pınar ın organık sütü" onu içiyorum.
yumurtanın sadece beyazı
1 kase yogurt
ceviz , bol bol meyve ve her turlu yesıllıklerı sırkelı suda bekletmeden yememeğe başladım :cool:
asla yemedıklerım: çiğ köfte, hamburger, dışarıdan her turlu hazır yiyecek,kola fln asıtlı seyler,cips,sucuk,salam,ton balığı fln böyle uzun bır lıstem var:ukala::ukala:
Canım maydanoz yememek gerekiyormuş bu süreçte bilginiz olsun :KK66:

X