- 15 Kasım 2016
- 54
- 51
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Selam kızlar benim gebelik dış gebelik çıktı 4:30'da kesinleşecek ameliyat olmadan iğneyle halledelim dedi doktor hamileliği devam eden arkadaşlar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı Mutlu huzurlu bi hamilelik geçirin inşallah benim ve benim gibi olanlar içinde bol bol dua edin eksik etmeyin olurmu yer gök duayla Allah'a emanet olun...!!!
Aynen canım yeşil çay da tansiyon problemi yapıyormuş ilk üç ay içilmemeliymiş. Cts doktora sorucam ben ne içebilirim diye. Çünkü çay zararlı diye fazla içemiyorum ama çaya çok düşkünüm onun yerine yararlı bi bitki çayı bulup onu tüketmeyi düşünüyorumbirde kıs geldı bıtkı caylarına cok dıkkat etmek lazım, sınamekı+ adaçayı bunlar asla ıcılmemelıymıs
ben bı araştırdım ahududu cayı hem bulantıyada ıyı gelıyormus sende bı araştır ıstersen sadece su sut olmuyor vallahAynen canım yeşil çay da tansiyon problemi yapıyormuş ilk üç ay içilmemeliymiş. Cts doktora sorucam ben ne içebilirim diye. Çünkü çay zararlı diye fazla içemiyorum ama çaya çok düşkünüm onun yerine yararlı bi bitki çayı bulup onu tüketmeyi düşünüyorum
kızlar yanlış bılgıben bı araştırdım ahududu cayı hem bulantıyada ıyı gelıyormus sende bı araştır ıstersen sadece su sut olmuyor vallah
VE DEREOTU ..Canım maydanoz yememek gerekiyormuş bu süreçte bilginiz olsun
Ben kullaniyorumda canım içmiyorum zaten midem bulanıyor .Kızlar şey aranızda sigara kullanan var miben 0.1 oranli çok hafif bişey aldım azalttım da inşallah birakicam da
Depodan alio zaten ilk üç ay bebek yiyemiyorsan zorlama kendinikızlar bu ay neler yemeliyiz hamilelikte ilk üc ay çok önemliymiş bebeğin gelişimi için ceviz yumurta süt duydum ama siz ne düşünüyosunuz yada özel olarak yediğiniz bişey var mı?
Evet canım olmus :))Onu yaziyorum canim ama hata veriyor iste tahmini dogum tarihini yazmak gerekiyor demi
Canım, önceki yazdıklarını da okudum da cevap yazma fırsatım olmadı. İyi gelişme olmasına çok sevindim, rabbim daha da sevindirir inşallah. Dua ediyorum sana, acaba ne yaptı diye aklımdaydın. Sen üzülme ağlama ki bebişin de senden etkilenip kötü hissetmesin. İnşallah hayırlı haberler alır ve burda bizimle paylaşırsın. Allahım senin de bebeğinin de yardımcısı olsun.Kızlarrrrr az önce tahlil sonuçları geldi doktorla konuştum elim ayağım titriyo valla çok Mutlu oldum bhcg dün akşam 157'di bu sabah bakıldı 207 olmuş prgestrna da bakıldı o da 17 çıkmış gayet iyi dedi yarında büyük doğumda randevum var daha 24 saat bile olmadı değer Nasıl sizce dış gebelik diil ama sağlıksız olabilir dedi annesinin yavrusu bırakmıcak beni heralde yarın ki tahlil de önemli onu da paylaşırım sizle sabahtan beri üzüntüden ağlıyodum şimdi mutluluktan nolur dualarınızı eksik etmeyin inşallah benim doğumumda sizlerle olcak bende çaylardan çiğköftelerden sütlerden konuşcam sizinle rabbim şükürler olsun sana senin Hikmet'inden sual olunmaz :)
allah sana daha güzel haberler almayı , bebişinin sağlıkla kucağına gelmesını nasıp etsın ınsallah, yarın da cok güzel çıkar ınsallah sonuçların , uzme kendını sakınKızlarrrrr az önce tahlil sonuçları geldi doktorla konuştum elim ayağım titriyo valla çok Mutlu oldum bhcg dün akşam 157'di bu sabah bakıldı 207 olmuş prgestrna da bakıldı o da 17 çıkmış gayet iyi dedi yarında büyük doğumda randevum var daha 24 saat bile olmadı değer Nasıl sizce dış gebelik diil ama sağlıksız olabilir dedi annesinin yavrusu bırakmıcak beni heralde yarın ki tahlil de önemli onu da paylaşırım sizle sabahtan beri üzüntüden ağlıyodum şimdi mutluluktan nolur dualarınızı eksik etmeyin inşallah benim doğumumda sizlerle olcak bende çaylardan çiğköftelerden sütlerden konuşcam sizinle rabbim şükürler olsun sana senin Hikmet'inden sual olunmaz :)
Ayy çok şükür allahıma. Okurken gözlerim doldu mutluluktan :) allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla büyütüp doğurmak nasip etsin çok şükür allahım.Kızlarrrrr az önce tahlil sonuçları geldi doktorla konuştum elim ayağım titriyo valla çok Mutlu oldum bhcg dün akşam 157'di bu sabah bakıldı 207 olmuş prgestrna da bakıldı o da 17 çıkmış gayet iyi dedi yarında büyük doğumda randevum var daha 24 saat bile olmadı değer Nasıl sizce dış gebelik diil ama sağlıksız olabilir dedi annesinin yavrusu bırakmıcak beni heralde yarın ki tahlil de önemli onu da paylaşırım sizle sabahtan beri üzüntüden ağlıyodum şimdi mutluluktan nolur dualarınızı eksik etmeyin inşallah benim doğumumda sizlerle olcak bende çaylardan çiğköftelerden sütlerden konuşcam sizinle rabbim şükürler olsun sana senin Hikmet'inden sual olunmaz :)
Ay canım hadi hayırlısı inşallah daha güzel haberlerini de bekliyoruz dualarimizdasin bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşallahKızlarrrrr az önce tahlil sonuçları geldi doktorla konuştum elim ayağım titriyo valla çok Mutlu oldum bhcg dün akşam 157'di bu sabah bakıldı 207 olmuş prgestrna da bakıldı o da 17 çıkmış gayet iyi dedi yarında büyük doğumda randevum var daha 24 saat bile olmadı değer Nasıl sizce dış gebelik diil ama sağlıksız olabilir dedi annesinin yavrusu bırakmıcak beni heralde yarın ki tahlil de önemli onu da paylaşırım sizle sabahtan beri üzüntüden ağlıyodum şimdi mutluluktan nolur dualarınızı eksik etmeyin inşallah benim doğumumda sizlerle olcak bende çaylardan çiğköftelerden sütlerden konuşcam sizinle rabbim şükürler olsun sana senin Hikmet'inden sual olunmaz :)
AY MASALLAH .. ALLAHTAN BASKA KIMSE BILEMEZ ISTE NE OLACAGINI.. INSALLAH KUCAGINA ALMAKTA NASIP OLUR.. UZME KENDINI DAHA FAZLA BEBEKTE ETKILENMESIN.. BENIMDE DURUMUM AYNI SANRIM SNINLE BIRAZDAN GIDECEGIM BENDE KAN VERMEYE.. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..BEBEKLERIMIZ BIZE NASİP OLSUN..Kızlarrrrr az önce tahlil sonuçları geldi doktorla konuştum elim ayağım titriyo valla çok Mutlu oldum bhcg dün akşam 157'di bu sabah bakıldı 207 olmuş prgestrna da bakıldı o da 17 çıkmış gayet iyi dedi yarında büyük doğumda randevum var daha 24 saat bile olmadı değer Nasıl sizce dış gebelik diil ama sağlıksız olabilir dedi annesinin yavrusu bırakmıcak beni heralde yarın ki tahlil de önemli onu da paylaşırım sizle sabahtan beri üzüntüden ağlıyodum şimdi mutluluktan nolur dualarınızı eksik etmeyin inşallah benim doğumumda sizlerle olcak bende çaylardan çiğköftelerden sütlerden konuşcam sizinle rabbim şükürler olsun sana senin Hikmet'inden sual olunmaz :)