temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim cok geçmiş olsun. Allah şifa versin.. hiç üzülme Rabbim en güzelini nasip edecek inşallah. Ben de dua edicem sana..

birde kıs geldı bıtkı caylarına cok dıkkat etmek lazım, sınamekı+ adaçayı bunlar asla ıcılmemelıymıs
Aynen canım yeşil çay da tansiyon problemi yapıyormuş ilk üç ay içilmemeliymiş. Cts doktora sorucam ben ne içebilirim diye. Çünkü çay zararlı diye fazla içemiyorum ama çaya çok düşkünüm onun yerine yararlı bi bitki çayı bulup onu tüketmeyi düşünüyorum

ben bı araştırdım ahududu cayı hem bulantıyada ıyı gelıyormus sende bı araştır ıstersen sadece su sut olmuyor vallah

Kızlarrrrr az önce tahlil sonuçları geldi doktorla konuştum elim ayağım titriyo valla çok Mutlu oldum bhcg dün akşam 157'di bu sabah bakıldı 207 olmuş prgestrna da bakıldı o da 17 çıkmış gayet iyi dedi yarında büyük doğumda randevum var daha 24 saat bile olmadı değer Nasıl sizce dış gebelik diil ama sağlıksız olabilir dedi annesinin yavrusu bırakmıcak beni heralde yarın ki tahlil de önemli onu da paylaşırım sizle sabahtan beri üzüntüden ağlıyodum şimdi mutluluktan nolur dualarınızı eksik etmeyin inşallah benim doğumumda sizlerle olcak bende çaylardan çiğköftelerden sütlerden konuşcam sizinle rabbim şükürler olsun sana senin Hikmet'inden sual olunmaz :)

Canım, önceki yazdıklarını da okudum da cevap yazma fırsatım olmadı. İyi gelişme olmasına çok sevindim, rabbim daha da sevindirir inşallah. Dua ediyorum sana, acaba ne yaptı diye aklımdaydın. Sen üzülme ağlama ki bebişin de senden etkilenip kötü hissetmesin. İnşallah hayırlı haberler alır ve burda bizimle paylaşırsın. Allahım senin de bebeğinin de yardımcısı olsun.

allah sana daha güzel haberler almayı , bebişinin sağlıkla kucağına gelmesını nasıp etsın ınsallah, yarın da cok güzel çıkar ınsallah sonuçların , uzme kendını sakın

Ayy çok şükür allahıma. Okurken gözlerim doldu mutluluktan :) allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla büyütüp doğurmak nasip etsin çok şükür allahım.

Kızlar herkesin hamileliği hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin minik mucizelerimizi.Ben jinekoloji derneğinin sitesinde örnek beslenme listesinde ıhlamur görmüştüm.Her gün 1 çay bardağı ıhlamur içiyorum.Çay bardağından fazla içmeyin ama

Merhaba Kızlar,
Benim sat 26 eylül beklenen doğum tarihi de 3 temmuz. Biraz sancılı bir süreç geçiriyorum merak ediyorum sizler de yaşıyor musunuz? Keseyi 16 kasımda gördük çok şükür şimdi sıra kalp atışında. 8+2 deyim. Devamlı bir kramp ve ağrı hali ve doktorum progestan verdi folikte kullanıyorum. El bileklerim ağrıyor ve sürekli yorgunum korkuyorum da bişi olacak diye. Kalp atışını duyan oldu mu aranızda yada kaçıncı haftada duydunuz ? sanki karnıma elektrik veriyorlar hissi var sizde de mevcut mu böyle durumlar?

Ay canım hadi hayırlısı inşallah daha güzel haberlerini de bekliyoruz dualarimizdasin bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşallah

AY MASALLAH .. ALLAHTAN BASKA KIMSE BILEMEZ ISTE NE OLACAGINI.. INSALLAH KUCAGINA ALMAKTA NASIP OLUR.. UZME KENDINI DAHA FAZLA BEBEKTE ETKILENMESIN.. BENIMDE DURUMUM AYNI SANRIM SNINLE BIRAZDAN GIDECEGIM BENDE KAN VERMEYE.. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..BEBEKLERIMIZ BIZE NASİP OLSUN..

İnsanın hiç tanımadığı insanlara iyi ki varlar demesi garip ama güzel :) eşim bile benimsedi sizleri. Bi konuda tereddüt yaşadığımızda üzüldüğümde ağladığımda sizi soruyo arkadaşların ne diyo arkadaşlarına bi sor bakalım onlar ne dicek hemen size yönlendiriyo :) ailemin haberi yok bu yaşadıklarımdan onlara belli etmiyorum hastaneye gittiğimi bile bilmiyorlar ilk defa haftaya gidicem sanıyorlar herşeyi burda paylaşıyorum sizinle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…