- 21 Haziran 2012
- 447
- 395
- 33
-
- Konu Sahibi baldan_madam
canım normal akıntı bende de çok önemli olan kahverengi akıntı ya da kan olmamasıymış. dün bütün akşam ağrıdı karnım bugün geçti de rahatladım biraz. ben de sabahları çok öksürüyorum korkuyorum şiddetli öksürünce bişey olur mu diyeah görmemişin oğlu olmuş durumundayım herşeyden endişe :) doktora gidip bebek iyi herşey yolunda sözünü duyana kadar böyle olurum galiba
Sagol cnm destegin icin sizlerle paylasinca rahatliyorumInşallah öyledir canım kahveyse olur diyolar kırmızı olmadığı sürece stres yapma canım
Ben de dün yaptırdım içim rahatladı değerin yukseldigini görmek rahatlatıyor gerçekten hadi yaptır bakalım kaç çıkacakSagol cnm destegin icin sizlerle paylasinca rahatliyorumyinede icim huzursuz 4 gun oldu kan testi yaptircam simdi bidaha
Kac gun gecti adetinden canim en son kacti degerin akintin devam ediyormu benim bidaha gelmedi doktora anlatmıştım iltihap olabilir demişti umarim oyledir sen acilemi gidiceksinazönce banada aynısı oldu sağ kasığım ve alt karın bölgem çok Ağrıyo eşimi bekliyorum hastaneye gidicem elmolun dediği gibi ayaklarımın altına yastık koydum yatıyorum Hakkı'mızda hayırlısı inşallah inşallah iltihaptır ikimizdeki de diilse de artık rabbim bilir
Birazdan kan testi yaptircam cnm 4 gun oldu yukseldiyse icim rahatlar bidaha gelmedi leke umarim gelmez de sonuc iyi cikarsa cmt beklerim gitmem heralde doktoraBize de haber verin canım. İnşallah güzel şeyler söyleyecek doktor. Geçmiş olsun şimdiden ikinize de @Yagiz kaganim
kaç çıktı bhcgBen de dün yaptırdım içim rahatladı değerin yukseldigini görmek rahatlatıyor gerçekten hadi yaptır bakalım kaç çıkacak
383 çıktı canımkaç çıktı bhcg
Onun için de doktora gitsen canım belki bir faydası olurAynen canim benim hala adet olcakmisim.gibi agrim oluyor ama rahim genisledigo icin iste.. takma kafana fazla ahhh bu oksuruk ve balgam bnm bas belamm
Canım benim hemen bozma moralini benim ikinci oğlumda bacaklarımdan yere inmişti kan doktor kürtaja alacaktı ben kalbi durmadan aldırmam dedim ve iyiki de acele etmemişim. 2 gün hastanede yattım herşey yoluna girdi. Sende bizim şu anda sana ettiğimiz gibi dua et ve kötü düşünmemeye çalış. Rabbim seni ve bebişini korusun.Hastanedeyim kızlar içerde kanama gördü doktor kan tahlillerini bekliyorum bu da gidicek galiba moralim çok bozuk(((
Bugün 4 gün gecikti acildeyim şuan çok umutlu diil benim durumum içerde kanama varmış ilk bhcg 116 çıktı pazar günüydü şimdide 3 saat sonra çıkacakmış sonuçlar allahım Hakkı'mızda hayırlısını ver yarabbim ben kaybediyorum sanırım bebeği şubattan bu yana bu kaçıncı buda kimyasal gebelik galibaKac gun gecti adetinden canim en son kacti degerin akintin devam ediyormu benim bidaha gelmedi doktora anlatmıştım iltihap olabilir demişti umarim oyledir sen acilemi gidiceksin
Hastanedeyim kızlar içerde kanama gördü doktor kan tahlillerini bekliyorum bu da gidicek galiba moralim çok bozuk(((
Allah razı olsunCanım benim hemen bozma moralini benim ikinci oğlumda bacaklarımdan yere inmişti kan doktor kürtaja alacaktı ben kalbi durmadan aldırmam dedim ve iyiki de acele etmemişim. 2 gün hastanede yattım herşey yoluna girdi. Sende bizim şu anda sana ettiğimiz gibi dua et ve kötü düşünmemeye çalış. Rabbim seni ve bebişini korusun.
Hemen umidini kesme canim tahlillerin iyi cikar belki onemsiz bir kanamadir dua et herzaman düşükden kaynaklanmiyor kanamalar dualarimiz seninle bizide haberdar etHastanedeyim kızlar içerde kanama gördü doktor kan tahlillerini bekliyorum bu da gidicek galiba moralim çok bozuk(((
İnşallah güzel haberleri veririm Allah hepinizden razı olsunHemen umidini kesme canim tahlillerin iyi cikar belki onemsiz bir kanamadir dua et herzaman düşükden kaynaklanmiyor kanamalar dualarimiz seninle bizide haberdar et
Benim de son adet tarihim 25 ekim bugün beta hcg 387 çıktı altı yıllık bi bekleme sonrası çok güzel bir his Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinKızlar merhabaBen de Temmuz sonu Ağustos başı annesiyim inşallah.. Cuma günü 17 bugün 291 çıktı kan sonuçlarım.. 25 ekim son adet tarihim.. internet hesabina göre 1 Ağustos doğum..
2015 Ramazan ayında 8 aylık bebeğimin kalbi durdu ve sezaryen oldum.... şimdi yine kısmet oldu hamilelik çok şükür.
kanımda pıhtılaşma çıktı o nedenle bugün itibari ile iğne vurulmaya başladım 9 ay boyunca
Hep dua edin kızlar kendinize dikkat edin çok fazla da dillendirmeyin. malum herkes iyi düşünmez. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsiinnn
Ben 4+5 te gördüm karından canım. Görünür insallah senin deCanım karından mı gördünüz ben de 5+6 ya randevu aldım görünür mü merak ediyorum
Benim doktorum keseyi görünce görünce yapmam gerektigiyle ilgili ayrıntılı konuştu, ne yemek gerekiyor diye liste verdi hem de kan aldılar dediğin testler için. Yarın onları gostericen doktora canım.Yaa kizlar hamileligimi ogrendigimden beri hic kan tahlilleri istemedi doktorum suan 6+3 um doktorun hesaplamasina gore peki vitamin demir bunlara ne zaman bakiyorlar aranizdan degerlerine baktiran varmi benim doktor niye baktirmiyor :)