temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aynen canim benim hala adet olcakmisim.gibi agrim oluyor ama rahim genisledigo icin iste.. takma kafana fazla ahhh bu oksuruk ve balgam bnm bas belamm

Sagol cnm destegin icin sizlerle paylasinca rahatliyorum yinede icim huzursuz 4 gun oldu kan testi yaptircam simdi bidaha
Ben de dün yaptırdım içim rahatladı değerin yukseldigini görmek rahatlatıyor gerçekten hadi yaptır bakalım kaç çıkacak

Kac gun gecti adetinden canim en son kacti degerin akintin devam ediyormu benim bidaha gelmedi doktora anlatmıştım iltihap olabilir demişti umarim oyledir sen acilemi gidiceksin

Hastanedeyim kızlar içerde kanama gördü doktor kan tahlillerini bekliyorum bu da gidicek galiba moralim çok bozuk (((

Hastanedeyim kızlar içerde kanama gördü doktor kan tahlillerini bekliyorum bu da gidicek galiba moralim çok bozuk (((
Canım benim hemen bozma moralini benim ikinci oğlumda bacaklarımdan yere inmişti kan doktor kürtaja alacaktı ben kalbi durmadan aldırmam dedim ve iyiki de acele etmemişim. 2 gün hastanede yattım herşey yoluna girdi. Sende bizim şu anda sana ettiğimiz gibi dua et ve kötü düşünmemeye çalış. Rabbim seni ve bebişini korusun.

Kızlar merhaba Ben de Temmuz sonu Ağustos başı annesiyim inşallah.. Cuma günü 17 bugün 291 çıktı kan sonuçlarım.. 25 ekim son adet tarihim.. internet hesabina göre 1 Ağustos doğum..

2015 Ramazan ayında 8 aylık bebeğimin kalbi durdu ve sezaryen oldum.... şimdi yine kısmet oldu hamilelik çok şükür.

kanımda pıhtılaşma çıktı o nedenle bugün itibari ile iğne vurulmaya başladım 9 ay boyunca

Hep dua edin kızlar kendinize dikkat edin çok fazla da dillendirmeyin. malum herkes iyi düşünmez. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsiinnn

Kac gun gecti adetinden canim en son kacti degerin akintin devam ediyormu benim bidaha gelmedi doktora anlatmıştım iltihap olabilir demişti umarim oyledir sen acilemi gidiceksin
Bugün 4 gün gecikti acildeyim şuan çok umutlu diil benim durumum içerde kanama varmış ilk bhcg 116 çıktı pazar günüydü şimdide 3 saat sonra çıkacakmış sonuçlar allahım Hakkı'mızda hayırlısını ver yarabbim ben kaybediyorum sanırım bebeği şubattan bu yana bu kaçıncı buda kimyasal gebelik galiba ((

Allah razı olsun

Benim de son adet tarihim 25 ekim bugün beta hcg 387 çıktı altı yıllık bi bekleme sonrası çok güzel bir his Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Yaa kizlar hamileligimi ogrendigimden beri hic kan tahlilleri istemedi doktorum suan 6+3 um doktorun hesaplamasina gore peki vitamin demir bunlara ne zaman bakiyorlar aranizdan degerlerine baktiran varmi benim doktor niye baktirmiyor :)
Benim doktorum keseyi görünce görünce yapmam gerektigiyle ilgili ayrıntılı konuştu, ne yemek gerekiyor diye liste verdi hem de kan aldılar dediğin testler için. Yarın onları gostericen doktora canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…