- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- Konu Sahibi baldan_madam
İnşallah canım dualarımız seninleİnşallah güzel haberleri veririm Allah hepinizden razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım dualarımız seninleİnşallah güzel haberleri veririm Allah hepinizden razı olsun
Ben de keseyi gördüm 3 hafta sonraya verdi kalp atışı için randevuyu. Ama geçmek bilmiyor zaman. Daha 1.5 hafta var.Canım, keseyi 5+3 te gördük. Bebişimizi de 6+3 te gördük. Kalp atışını da derinlerden duyduk. Doktorum bir iki haftaya daha net duyulur kalp atışı daha çok küçük dedi. Bir ay sonraya randevu verdi, bakalım nasıl geçecek bu zaman :))) çok heyecanlıyım. Sen benle aynısın, inşallah duyarsın sen de.
Benim de son adet tarihim 25 ekim bugün beta hcg 387 çıktı altı yıllık bi bekleme sonrası çok güzel bir his Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım iyi düşün iyi olsun. Herşey Allah tan sonu kötü de ile sukret. An iyi olacak insallahKIZLAR MERHABA , GECEN CUMA ADET GUNUMDE HAMILE OLDUGUMU OGRENMMSTIM. CUMA GUNU BETA 117 DI. CMARTESI TEKRAR GITTIK 147 CIKTI DOKTOR PZARTESI BETA KONTROLU ICIN CAGIRDI. DUN SABAH BASKA BI HASTANEDE VERDIGIM KAN 196 CIKTI DOKTOR KABUL ETMEDI AKSAM TEKRAR KAN VERDIM DOKTORA DIS GEBELIK RISKINI SORDUM BUYUK IHTIMAL DEDI KANAMAN VARMI DIYE BAKIYORUM ULTRASONDA ZATEN DEDI. DUN VERDIGIM KANI CARSAMBA GIDIP GOSTERMEMI ISTEDI AYNI CIVARDA ARTMISSA ILACLA TEDAVI DEDI VE BNM BUTUN HAYALLERIM YIKILDI. SABAH SONUCA BAKTIM 147 DEN 48 SAAT SNRA 231 OLMUS YINE COK ARTMAMIŞ. DÜŞÜNMEYEYIM DIYORUM OLUMLU DUSUNEYIM DIYORUM YOK OLMUYO .. SANIRIM KOTU BITECK ILK GEBELIGIM.. ALLAHIM YARDIM ETSIN.. SEVINCIMI ILK BURDA PAYLASMISTIM AMA HIC UZUN SÜRMEDI.. YİNE DE INS ALLAH NASIP EDER DE MELEGIM BENIMLE KALIR..
Masallah cnm erkenden gormussun hemde karindandegerin kacti gördüğündeBen 4+5 te gördüm karından canım. Görünür insallah senin de
Cani biz sana ne desek o yuregindeki endişe gitmez biliriz verende rabbim alanda sikma canini belide seninde imtahanin boyledir duâ her kapinin anahtaridir.Bugün 4 gün gecikti acildeyim şuan çok umutlu diil benim durumum içerde kanama varmış ilk bhcg 116 çıktı pazar günüydü şimdide 3 saat sonra çıkacakmış sonuçlar allahım Hakkı'mızda hayırlısını ver yarabbim ben kaybediyorum sanırım bebeği şubattan bu yana bu kaçıncı buda kimyasal gebelik galiba ((
Süper bir haber buuu Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Darısı basın insallah bende duyarım kalp atisiniHerkese tekrar merhaba bende bugün kalp atimlarini duydum cok şükür atimlari diyorum çünkü ikizmis kızlar rabbim sağlıkla versin inşallah cok saskınım
Ne zaman yaptırdın canım tahlili ?383 çıktı canım
Hayırlı olsun canım :) bende daha pek birşey yok. Aşırı yorgunluk var bir de arada karın ağrısı çekiyorum o kadar. Umarım hep böyle bulantısız giderKizlar ben haziranda alicam bebisimi kucağıma inşaallah başladım mide bulantilariniz nasıl gidiyor hamilelik
Korkma canım progestan verir düzenli kullanirsin, yatıp dinlenirsin geçer Allah in izniyleHastanedeyim kızlar içerde kanama gördü doktor kan tahlillerini bekliyorum bu da gidicek galiba moralim çok bozuk (((
Hayırlı olsun canım :) bende daha pek birşey yok. Aşırı yorgunluk var bir de arada karın ağrısı çekiyorum o kadar. Umarım hep böyle bulantısız gider
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Benimde ilk hamileliğin kürtajla sonuçlandı herkese söylemiştim o zaman. Ama şimdi 3-4 kişi var söylediğim onlara da bin tembih ettim kimseye soylemiceksin diye.Kızlar merhaba Ben de Temmuz sonu Ağustos başı annesiyim inşallah.. Cuma günü 17 bugün 291 çıktı kan sonuçlarım.. 25 ekim son adet tarihim.. internet hesabina göre 1 Ağustos doğum..
2015 Ramazan ayında 8 aylık bebeğimin kalbi durdu ve sezaryen oldum.... şimdi yine kısmet oldu hamilelik çok şükür.
kanımda pıhtılaşma çıktı o nedenle bugün itibari ile iğne vurulmaya başladım 9 ay boyunca
Hep dua edin kızlar kendinize dikkat edin çok fazla da dillendirmeyin. malum herkes iyi düşünmez. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsiinnn
5 kasımda degerim 510 du canım. 1 hafta sonra 12 kasımda keseyi gördük ama kan degerimi bilmiyorum tekrar yaptirmadik. Adetime göre 5+5 ti aslinda ama 1 hafta geriden geliyormuş ultrasonda 4+5 olarak gözüktüMasallah cnm erkenden gormussun hemde karindandegerin kacti gördüğünde
İnşallah başlamaz canım. Mide bulantısından güzel beslenemem diye korkuyorum. Bebeğime ne lazımsa yemek istiyorum sevmesem de yiycem herşeydenIlk zamanlar adet sancisi gibi karın ağrısı oluyor ama bebek büyüdükçe geçiyo sonra damar çekmesi gibi oluyo ne güzel inşaallah hiç başlamaz mide bulantılarin çok zor 6. Haftadan sonra başladı benim bulantilarim
Benimde persembe gününden beri bi değişiklik var midem de. Bulantı mi tam bilemiyorum bi mayhosluk desem daha doğruIlk zamanlar adet sancisi gibi karın ağrısı oluyor ama bebek büyüdükçe geçiyo sonra damar çekmesi gibi oluyo ne güzel inşaallah hiç başlamaz mide bulantılarin çok zor 6. Haftadan sonra başladı benim bulantilarim
İnşallah başlamaz canım. Mide bulantısından güzel beslenemem diye korkuyorum. Bebeğime ne lazımsa yemek istiyorum sevmesem de yiycem herşeyden
Benimde persembe gününden beri bi değişiklik var midem de. Bulantı mi tam bilemiyorum bi mayhosluk desem daha doğru
Dün sabah baktırdım canımNe zaman yaptırdın canım tahlili ?