temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

7 hafta 3 gun suan hatta dun kalp atislarini duymustuk
daha once bi dusuk yasadim yine biyle lekelenmeyle baalamisti progestan kullanmama ragmen hic gelismemisti yine ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum

7 haftalik canim
Bu anlattığın kimyasal gebelik diye geçio tıpta 4'den fazla yaşadım şubattan buyana adet kanıyla bebeği vücut atıyo benim bugün 4+4 oldu şuan için herşey iyi doktorada gitmedim haftaya gidelim diyo eşim ama ben nedense gitmek istemiyorum daha acaba bugün acilden gitsem bişeyler görürlermi ki

İnşallah hayırdır canım, endişelenme. Hatta bugün doktorum hiç ağrın olmazsa endişe et. Ağrı iyidir, rahmin genişlediğini gösterir dedi.

Bana sordun sandim ben yanlislikla sana cevap vermisim :)

biraz once oldu benimde pazartesi gidicem artik mecbur benmde bundann onceki hamileligimde nenkese ne bebek gelismedi kalp atisi olmadi 4 yasinda bi kizim war ve hic biyle seyler yasamamistim
progestan sadece dusugu geciktiriyor diye okumustm bi yerde de

Bekleme pazartesiyi acilden git ben ilk düşüğümde leke gelince gittim bi damla kan için gelinirmi dedi şapşal asistanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…