- 15 Ekim 2016
- 516
- 259
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Bendede ayni olmustu ilk hamileligimde doktora git canim sana ilac versin bana progestan vermistikizlarr hafif lekelenmem oldu cok korkuyorum insAllah bisey olmaz . benimle ayni durumda olan warmi ?
Nekadarlık senin gebeliğin ?!kizlarr hafif lekelenmem oldu cok korkuyorum insAllah bisey olmaz . benimle ayni durumda olan warmi ?
Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahbenide alin araniza 6 haftaligimm :))
Korkma canım bişiy olmaz allahın izniyle ama gidebilirsen dr a görün gerekirse progestan verir zatenkizlarr hafif lekelenmem oldu cok korkuyorum insAllah bisey olmaz . benimle ayni durumda olan warmi ?
Nekadarlık senin gebeliğin ?!
amin canim ins korkuyorum lekelenmem var 1 haftadir ;(( diktor dusuk riskin var dedi ikizlerimden biri kalbi olusmadan dustu kuculerek.Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Bu anlattığın kimyasal gebelik diye geçio tıpta 4'den fazla yaşadım şubattan buyana adet kanıyla bebeği vücut atıyo benim bugün 4+4 oldu şuan için herşey iyi doktorada gitmedim haftaya gidelim diyo eşim ama ben nedense gitmek istemiyorum daha acaba bugün acilden gitsem bişeyler görürlermi ki7 haftalik canim
sonuc ne oldu peki senin?Bendede ayni olmustu ilk hamileligimde doktora git canim sana ilac versin bana progestan vermisti
İnşallah hayırdır canım, endişelenme. Hatta bugün doktorum hiç ağrın olmazsa endişe et. Ağrı iyidir, rahmin genişlediğini gösterir dedi.Amin...!!! İnşallah 4+4 olduk bugün çok şükür önce Allah bilir ama sanırım bu sefer gitmicek cücüğüm dakikada bi tuvalete gidiyorum bişey varmı diye 5 gündür süren bel ve kasık Ağrı'm vardı bugün belim ağrımıyo ama arada sol kasığım hoplatıyo beni inşallah hayırlara vesiledir bu Ağrı'lar
Bana sordun sandim ben yanlislikla sana cevap vermisim :)Bu anlattığın kimyasal gebelik diye geçio tıpta 4'den fazla yaşadım şubattan buyana adet kanıyla bebeği vücut atıyo benim bugün 4+4 oldu şuan için herşey iyi doktorada gitmedim haftaya gidelim diyo eşim ama ben nedense gitmek istemiyorum daha acaba bugün acilden gitsem bişeyler görürlermi ki
Ilk hamileligimde ben malesef dusuk yaptim kese hic büyümemisti kalp atislarini duyamamistim ve lekenmeden sonra adet görmüstüm resmen. Ama sen hemen kotu dusunme doktor progestan verdiyse onu kullansonuc ne oldu peki senin?
Olsun hiç farketmez sonuçta niyetler aynı :)Bana sordun sandim ben yanlislikla sana cevap vermisim :)
İnşallah öyledir 15 gün kala başlamıştı Ağrı'larım ayhhh çok Mutlu oldumİnşallah hayırdır canım, endişelenme. Hatta bugün doktorum hiç ağrın olmazsa endişe et. Ağrı iyidir, rahmin genişlediğini gösterir dedi.
Bekleme pazartesiyi acilden git ben ilk düşüğümde leke gelince gittim bi damla kan için gelinirmi dedi şapşal asistanlarbiraz once oldu benimde pazartesi gidicem artik mecbur benmde bundann onceki hamileligimde nenkese ne bebek gelismedi kalp atisi olmadi 4 yasinda bi kizim war ve hic biyle seyler yasamamistim
progestan sadece dusugu geciktiriyor diye okumustm bi yerde de
Bekleme pazartesiyi acilden git ben ilk düşüğümde leke gelince gittim bi damla kan için gelinirmi dedi şapşal asistanlar