- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 38
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Bende ayniyim cok uykum geliyor sürekli uyumak istiyorum bende 7. Haftaldayim su an. Bulanti varmi sendeKizlar ben nornalde eşimi ise gönderdikten sonra yatmiyordum ama bu hafta dayanamiyorum acayip uykum var. Size böyle misiniz ? Yoksa ben psikolojik mi etkiliyorum kendimi
Sıkıntı yok gayet iyi hatta baya baya iyi evham yapma :)Kızlar yardıma ihtiyacım var, iki güm önce 47,3 dü değerim şimdi 181,5 cıktı, çok artmamışmı bi sıkıntı var mı acaba neden böyle??
Tebrikler Allah tamamına erdirsin darısı bizlere inşallahMerhabalar teyzeleri, biz kalbimizi derinlerden de olsa duyduk çok şükür :)) darısı heyecanla kalp atışını duymak isteyenlerin olsun inşallah. Çok heyecanlıydı, kendini de gördük küçücük minnakım:)) kayıt aldık sesini de çok derinlerden geliyor.
rahatladım canım sağol, 4 kata yakın artmış 2 günde, çok şükür yaSıkıntı yok gayet iyi hatta baya baya iyi evham yapma :)
Evet oluyor canım ara ara. Özellikle perşembe sabahı çoktu. Kalp atışını duydun mu ?Bende ayniyim cok uykum geliyor sürekli uyumak istiyorum bende 7. Haftaldayim su an. Bulanti varmi sende
En az 2 kat artış olması gerek canım. Fazla artmasina takılma. Çok güzel artmış değerinKızlar yardıma ihtiyacım var, iki güm önce 47,3 dü değerim şimdi 181,5 cıktı, çok artmamışmı bi sıkıntı var mı acaba neden böyle??
Çok sevindim canım darisi başımıza insallahMerhabalar teyzeleri, biz kalbimizi derinlerden de olsa duyduk çok şükür :)) darısı heyecanla kalp atışını duymak isteyenlerin olsun inşallah. Çok heyecanlıydı, kendini de gördük küçücük minnakım:)) kayıt aldık sesini de çok derinlerden geliyor.
Kizlar ben nornalde eşimi ise gönderdikten sonra yatmiyordum ama bu hafta dayanamiyorum acayip uykum var. Size böyle misiniz ? Yoksa ben psikolojik mi etkiliyorum kendimi
Evet duydum cok sükür gecen hafta. Benim bazen oluyor bazen olmuyor cok degisik dengesizlestim yaa :)Evet oluyor canım ara ara. Özellikle perşembe sabahı çoktu. Kalp atışını duydun mu ?
Amin canim inşallah:) senin bebiş ne kadarlık:)bende aranıza yeni katıldım :) Allah'ım hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Benim de her zaman olmuyor. Doktor 3 araliga verdi benim kalp atışı için randevuyu. Geçmiyor zamanEvet duydum cok sükür gecen hafta. Benim bazen oluyor bazen olmuyor cok degisik dengesizlestim yaa :)
İnşallah canım, Allah razı olsun. Darısı sana ve haber bekleyen herkese olsun. Buradan mutluluklarımızı paylaşırız inşallah.Tebrikler Allah tamamına erdirsin darısı bizlere inşallah
İnşallah canım, hepimiz için dua ediyorum.Çok sevindim canım darisi başımıza insallah
Amin...!!! İnşallah 4+4 olduk bugün çok şükür önce Allah bilir ama sanırım bu sefer gitmicek cücüğüm dakikada bi tuvalete gidiyorum bişey varmı diye 5 gündür süren bel ve kasık Ağrı'm vardı bugün belim ağrımıyo ama arada sol kasığım hoplatıyo beni inşallah hayırlara vesiledir bu Ağrı'larİnşallah canım, Allah razı olsun. Darısı sana ve haber bekleyen herkese olsun. Buradan mutluluklarımızı paylaşırız inşallah.