temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar ben nornalde eşimi ise gönderdikten sonra yatmiyordum ama bu hafta dayanamiyorum acayip uykum var. Size böyle misiniz ? Yoksa ben psikolojik mi etkiliyorum kendimi

Selam arkadaşlar şubattan bu yana buralarda dolanıp duruyorum bugün aranıza katılmak kısmetmiş....!!
Şubatdan beri 4'mü oldu 5'mi oldu sayısını 3'den sonra tutmadım kimyasal gebelik yaşadım bu ay 18 kasım adet tarihimdi 4 gün önce evde test yaptım çizgiyi gördüm ama daha önceki hamileliklerimdede görüyordum adet günüm gelince kanamayla atıyordum bebeği şükür Rabb'ime bu sefer iyi gidio dier hamileliklerimden daha farklı belirtilerim var ama tedirginliğim henüz geçmiş diil tabi..!! Allah isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı. Bu dönemimi bende sizinle atlatmak istiyorum

Merhabalar teyzeleri, biz kalbimizi derinlerden de olsa duyduk çok şükür :)) darısı heyecanla kalp atışını duymak isteyenlerin olsun inşallah. Çok heyecanlıydı, kendini de gördük küçücük minnakım:)) kayıt aldık sesini de çok derinlerden geliyor.
Tebrikler Allah tamamına erdirsin darısı bizlere inşallah

Merhabalar teyzeleri, biz kalbimizi derinlerden de olsa duyduk çok şükür :)) darısı heyecanla kalp atışını duymak isteyenlerin olsun inşallah. Çok heyecanlıydı, kendini de gördük küçücük minnakım:)) kayıt aldık sesini de çok derinlerden geliyor.
Çok sevindim canım darisi başımıza insallah :dua:

Kizlar ben nornalde eşimi ise gönderdikten sonra yatmiyordum ama bu hafta dayanamiyorum acayip uykum var. Size böyle misiniz ? Yoksa ben psikolojik mi etkiliyorum kendimi

Seninle doğumlarımız arasında 1 gün var ve evet bende aynı senin gibiyim. Sabah uyuyamazsam akşamüstü mutlaka dayanamayıp yine uyuyorum :)

İnşallah canım, Allah razı olsun. Darısı sana ve haber bekleyen herkese olsun. Buradan mutluluklarımızı paylaşırız inşallah.
Amin...!!! İnşallah 4+4 olduk bugün çok şükür önce Allah bilir ama sanırım bu sefer gitmicek cücüğüm dakikada bi tuvalete gidiyorum bişey varmı diye 5 gündür süren bel ve kasık Ağrı'm vardı bugün belim ağrımıyo ama arada sol kasığım hoplatıyo beni inşallah hayırlara vesiledir bu Ağrı'lar

X