temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

K kubra2553 canım, hayırlı olsun. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ayy bak bana da bi heves geliyo, sonra da korkuyorum kafayı yersem falan diye benim kız tek kişilik dev kadro çünkü birde sorum olacak, normal doğum mu yapmıştın ilkini. Benim malesef zorunlu sezaryen oldu normal isterken. Bir de ondan korkuyorum arası kısa olursa dikişler sıkıntı çıkarır mı diye.

Normaldi canım benim ki buna bile dr en az 1 sene dedi:) ben anca bu kadar sabredebilm:) ne blym iknci gelnce birincinn zahmeti azalck diye inanıyorm. Zor kısmını düşünmedim hiç ama bebeğmn tek yani ikiz olmadğnı öğrendğmden beri ikinciyi hep hemen istedim. Eşim doğmdan snrasıda dahil pek sıcak bakmyrdu ama o da ikna oldu sonradan çok şükür:) benim kızında delice bi uyku sorunu var onun dışnda çok şükür diyeyim he bide enerjisi tabi:)) yani aslnda biraz cahil cesartyle çok fazla zorluklarını anlamadnda olsun istedim. Genelde çevremde çocukları 3-4-5 yaşına gelen insanlar ikinciyi yapmaya daha çok korkuyolar:) daha fazla şey bildkleri için belkide bilmyrm. Ama istiyorsanız yapın gitsin. Tabi sezeryancılarla istişare daha mantıklı.

Günaydııın. İşe dönüyorum bugün hatta ve hatta şuan servisteyim :/ emzirdim uyudu ve çıktım allahım tüm annelere kolaylıklar versin. İnş gün çabuk biter de oğluşumuz kavuşurum hemencecik. Nasıl karşılayacak çoook merak ediyorum.

İlk gün herlde:) bence özlemiş olark olabilr. Ben alışveriş günleri biraz babasına bırakyrm kuzum hemen yüzüme yapışıyor. Ama zamanla alışırlar tabi. Allah kolaylık versin

Hayırlı olsun canım. Kolay geçer umarım ilk gün. Kim bakıyor bebişine? Benim ilk gün gidince yüzüme bakmamıştı her tepki normaldir üzme kendini. Alışacak zamanla onlar da biz de :) şimdi güzel karşılıyor heyecanlanıyor falan :) sarılıp yüzümü yalıyor

Ayyy cnm ya şimdi çıktım gidiyorum bakalım merak ediyorum :)

Hayırlı olsun canım. Rapor falan olmadı mı? Kim bakıyor bebişe?
Rapor gecen donem almistim daha fazla almak istemedim ders donemi baslayinca mecburen basladim kv bakiyor :/ blw yi anlattim kendi yemesine ikna oldu ama illa tutturdu corba da verelim diye iyi dedim balkabagi tatmisti onu yap bari aksam denicez bakalim

Ben de arayı pek açma taraftarı değilim aslında. Benim yaş sıkıntı bir de o yüzden kızçem tek çocuk kalsın istemiyorum. Tabi Rabbim bilir en iyisini, nasip ederse kardeşi hatta kardeşleri olsun istiyorum. Ama kızım da zor bi bebek, nasıl olur bilemiyorum. Normal doğum olsun diye çok istedim, arkasına bebek de düşündüğüm için, olmadı malesef. Bi arkadaşım sezaryen doğum yapmıştı ilk bebeği 6 aylıkken hamile kalmıştı ikinciye. Bebişlerinin arasında 14 ay var. İkinci sezaryeni yapabildi sorun olmadı. Fakat kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum. Allahım hayırlısını versin inşallah, kafam çok karışık

N Naturera ve C Chen31 canlar nasılsınız? İlk iş gününüz hayırlı olsun. Bebişleriniz nasıl karşıladı. İnşallah her şey yolundadır. Ben de öğretmenim de ücretsiz izne ayrıldım, seneyi tamamlayacağım. Daha şimdiden önümüzdeki sene için ne yapacam diye düşünüyorum. Ayrılmak çok zor olacak onun için de benim için de. Daha çok var düşünmeyeyim desem de başımıza gelecek belli. Şimdiden dert bende. çalışan anne olmak gerçekten çok zormuş, dışardan göründüğü kadar da güzel değilmiş. İnsan bebek sahibi olunca fark ediyor. Sizler için de kolaylıklar diliyorum.

Yani yapn örnekler varsa sende yapbilrsin:) ben gerçktn senn yernde olsam iyice araştrrdm. Eğer bu tarz örnekler varsa ben yapardım. Şmdi bilmedğmden hadi yap diyemedm ama çok istedğmden araştrrdm iyice. En kötü 8-9-10 ay bekle zaten hemen de hamile kalınmıyor. Ben hiç kornmdam anca oldu düşün.

Selam kizlar artik ses seda yok buralarda pek. Sanirim bebisler ek gida ile daha fazla yormaya basladilar hepimizi:) sizlere sorum var özellikle diş çıkaranlar cikarma doneminde bebeginiz kulaklariyla oynuyor muydu yani çekip avuclayip falan elliyor muydu? Bizimki uzun süredir boyle seyler yapıyor bilemedim dişle ilgisi olur mu. 8. Ay içindeyiz. Veee daha da onemlisi artik yattigi yerden oturabiliyor otururken bir yere tutunup vucudu ayaga kaldiriyor eller yerde. Koltuklara tutunduruyoruz otururken koltuklara tutunup ayağa kalkıyor. 2 gundur de besiginde otururken kenarlara tutunup kalkıyor ayaga. Bide uzun süredir nereye gitsem peşimden geliyor suruklenerek sizlerde nasil durumlar? Su dis konusunu cok merak ediyorum

Ben de merak ediyorum canım yaz bize de :)
gittiğimde uyuyordu ama 5 dakka içinde uyandı yataktan bana baktı gülümsedi kafayı gömdü tekrar kaldırdı güldü ve heycanla çırpındı yavrucak aldım kokladım kokladım. sonra tabii ki cog cog =)

Bizimkinin de eli hep kulağında. Ben hiç düşünmemiştim dişle ilgili olabileceğini. Bizim oğlan biraz kepçe ya sandım ki eli takılıyor
Maşallah kuzuna bizimki yatırdığım gibi kalkıyor sabah

Masallah ona :) ya bir kere oyle bisey duymustum kulagi cekistirirler diye belki de oyledir bakalim:)

baldan_madam senden baska cevap verebilen yok gibi gözüküyor oyuzden direk seni etiketliyim dedim :) bebeğin günlük kac saat uyuyor canım? Gece uykulari nasil? Bizimki 9a kadar falan uyurdu önceden ama artik 10 da yatırıyorum en az 2-3 kere kalkiyir gece yüz üstü dönmeye çalışırken. Sabah da 7-8 gibi uyaniyir yanimiza aliyorum oynuyor saatlerce yatakta. Gunduzleri de kısa kisa uyuyor normal mi bilemedim ki. Sabah erken kalkip huysuzluk yapmiyor ama sadece oyun oynamak istiyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…