- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.841
Benimkini hiçbişey etkilemiyor gece uykusunu arasında uyanıp yiyip içip tekrar uykuya sabah onda kalkıyorKızlar iki gecedir bebeklerin uyku düzeninde bir değişiklik var mı? Bizimki uyumuyor sürekli uyanıyor. Face de bir grupta dolunayla ilişkilendirmişler. Gerçekten de tesadüf olamayacak kadar çok kişi yaşamış aynı sorunu. Ve her dolunayda yaşıyorlarmış. Sizde oldumu merak ettim. Bu gece de dolunay ve uykusuz 3. Gecem olacak yarın işte ne yapacağım bilmiyorum. Durup dururken chucky gibi açıyor gözleri biranda
Ay bılmem mı ya insanın ciğeri nasıl yanarmış birebir yaşadım anelıyat oldugundaMaşallah canım valla ben de dik durdum yanında oldum ama sen gel bir de bana sor içimde yanardağlar patladı
Oncekı dolunayda bana olmustu kız uyuyamadım koca geceKızlar iki gecedir bebeklerin uyku düzeninde bir değişiklik var mı? Bizimki uyumuyor sürekli uyanıyor. Face de bir grupta dolunayla ilişkilendirmişler. Gerçekten de tesadüf olamayacak kadar çok kişi yaşamış aynı sorunu. Ve her dolunayda yaşıyorlarmış. Sizde oldumu merak ettim. Bu gece de dolunay ve uykusuz 3. Gecem olacak yarın işte ne yapacağım bilmiyorum. Durup dururken chucky gibi açıyor gözleri biranda
Tabı kı zorlukları dısında guzellıklerıde ayrı hele bu annelıl duygusuYine de kadın olmak güzel valla ince nazik zarafet var erkekler gibi dümdüz değiliz :)))
Amin amin aman sus nazar değmesin sakınBenimkini hiçbişey etkilemiyor gece uykusunu arasında uyanıp yiyip içip tekrar uykuya sabah onda kalkıyorküp gibi uyuyo gözleri şişiyor uykudan tabi çalışan anne olarak çok memnunum nazardan korusun Rabbim darısı başınıza inşallah
Haklisin vallaŞu hayatta herseey kadınlara valla erkek olmak varmış bi sünnet bi askerlık tamam
Ayyy sorma cnm ben de perisanim. Dolunayla nasil alakasi varmis bi bakiim netten. Benimki de su an omzumda yatirinca uyaniyo bi chuky de burda yalniz degilsin canimKızlar iki gecedir bebeklerin uyku düzeninde bir değişiklik var mı? Bizimki uyumuyor sürekli uyanıyor. Face de bir grupta dolunayla ilişkilendirmişler. Gerçekten de tesadüf olamayacak kadar çok kişi yaşamış aynı sorunu. Ve her dolunayda yaşıyorlarmış. Sizde oldumu merak ettim. Bu gece de dolunay ve uykusuz 3. Gecem olacak yarın işte ne yapacağım bilmiyorum. Durup dururken chucky gibi açıyor gözleri biranda
Masallah canim Allah nazarlardan saklasin Darisi da bize olsun insallah...Benimkini hiçbişey etkilemiyor gece uykusunu arasında uyanıp yiyip içip tekrar uykuya sabah onda kalkıyorküp gibi uyuyo gözleri şişiyor uykudan tabi çalışan anne olarak çok memnunum nazardan korusun Rabbim darısı başınıza inşallah
Kızlar iki gecedir bebeklerin uyku düzeninde bir değişiklik var mı? Bizimki uyumuyor sürekli uyanıyor. Face de bir grupta dolunayla ilişkilendirmişler. Gerçekten de tesadüf olamayacak kadar çok kişi yaşamış aynı sorunu. Ve her dolunayda yaşıyorlarmış. Sizde oldumu merak ettim. Bu gece de dolunay ve uykusuz 3. Gecem olacak yarın işte ne yapacağım bilmiyorum. Durup dururken chucky gibi açıyor gözleri biranda
Labneden suzulen su da oluyo mu canim gecen gun labne yaptim ama suyunu atmistimAnne sütünden duymuştum ama mamadan ilk defa duyuyorum canım afiyet olsun sıpaya:) normal ev yoğurduna göre ne avantajı var acaba yani inek sütünden yapılmış yoğurt da zaten alerjik değil. Bende mesela lor peyniri ve labne yaptım kahvaltılarında veriyorum. Peynir altı suyunu da dolaba atıyorum çorbalarına karıştırıyorum. Onlarda yoğurt gibi fermantasyonla yapılıyor. Peyniri de mi mamadan yapıyorsun yoksa
Bende yasina girmeden yaptirsam diyodum vaz mi geciyim senceSünnetleri de kadınlara dert vallao hatırlamayacak ama bende travma oldu resmen kaç gün kendime gelemedim
Bize her gece dolunay o zamanEnee benim zilli zarifede ayni.. Daha hic saat 11 de uyandığını bilmem faltasi gibi aciyo gözünü gülüyor iki gündür.. Bugün emdikten sonra uyudu ama hayret.. Aşıdan yada dişten filan sanıyordum ama aklımdan da geçmedi değil bu ay yildiz konumları...
Yaptır yaptır daha büyük olsa çok daha zor olurdu bence.Bende yasina girmeden yaptirsam diyodum vaz mi geciyim sence
Bize her gece dolunay o zaman
Bizimki de aynı. Gece uyanıp kucağa geliyor orda koklayarak uyuyor yerine koyuyorum. İki saatte bir özlüyor beni böyleHahaha alemsin baciiim
Dolunayi bilmem de ne biçim bisey olduk biz ben anlamadım beni istiyor yaninda kokluyo resmen yaa picamayi bırakıp kaciyoruz azcik yer gibi oluyo sonra anlıyor cakal gene basıyor yaygarayi..
Günaydın bonibon nerelerdesin özledik :)Günaydın hanimlar
Ek gıda menülerinizi paylaşabilir misiniz acaba ?
Günaydın CanımGünaydın bonibon nerelerdesin özledik :)
Ek gıda menüsü blw sayfasında ilk mesajds var fikir olur belki
Hazir asi da bitmisken yaptiralim yaa hatirlamasin paşamYaptır yaptır daha büyük olsa çok daha zor olurdu bence.