- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.901
Evet valla kızlar bir bir kayboluyor. Oysaki çok şey paylaştık burda. Arkadaştan öte olduk. Herkes gittikçe üzülüyorumbaldan_madam senden baska cevap verebilen yok gibi gözüküyor oyuzden direk seni etiketliyim dedim :) bebeğin günlük kac saat uyuyor canım? Gece uykulari nasil? Bizimki 9a kadar falan uyurdu önceden ama artik 10 da yatırıyorum en az 2-3 kere kalkiyir gece yüz üstü dönmeye çalışırken. Sabah da 7-8 gibi uyaniyir yanimiza aliyorum oynuyor saatlerce yatakta. Gunduzleri de kısa kisa uyuyor normal mi bilemedim ki. Sabah erken kalkip huysuzluk yapmiyor ama sadece oyun oynamak istiyir
Bizimde ayni canım ya demek ki normal belki de dis cikaracaklardir. Agalamasi falan yoj2 gece ama mizmiz yani pispis istiyor dedigin gibi. Hadi hayirlisi insallahEvet valla kızlar bir bir kayboluyor. Oysaki çok şey paylaştık burda. Arkadaştan öte olduk. Herkes gittikçe üzülüyorum
Bizimkinin uykuları da pek normal değil ama gündüz 8-9 gibi kalkıyor. Öğlen bir saat öğleden sonra bir saat uyuyor. Bu süreler maksimum tabii bazen yarım saatte kalkıveriyor :) akşam da 8-9 arası yatırıyorum. Ama gece çok uyanıyor. Özellikle bu ara öyle diştenmi bilmiyorum ama sürekli kucak pışpış istiyor ya ayakta ya kucakta olsun bütün gece istiyor. Çok yoruldum son zamanda. Ruh gibiyim iş yerinde. Ama süreç inşallah geçecek
Selam canımbaldan_madam senden baska cevap verebilen yok gibi gözüküyor oyuzden direk seni etiketliyim dedim :) bebeğin günlük kac saat uyuyor canım? Gece uykulari nasil? Bizimki 9a kadar falan uyurdu önceden ama artik 10 da yatırıyorum en az 2-3 kere kalkiyir gece yüz üstü dönmeye çalışırken. Sabah da 7-8 gibi uyaniyir yanimiza aliyorum oynuyor saatlerce yatakta. Gunduzleri de kısa kisa uyuyor normal mi bilemedim ki. Sabah erken kalkip huysuzluk yapmiyor ama sadece oyun oynamak istiyir
Canim yazamadim kusura bakma gunun 10 saati alpi emzirmekle gectigi icin iki elimi kullanamiyorum geneldeN Naturera ve C Chen31 canlar nasılsınız? İlk iş gününüz hayırlı olsun. Bebişleriniz nasıl karşıladı. İnşallah her şey yolundadır. Ben de öğretmenim de ücretsiz izne ayrıldım, seneyi tamamlayacağım. Daha şimdiden önümüzdeki sene için ne yapacam diye düşünüyorum. Ayrılmak çok zor olacak onun için de benim için de. Daha çok var düşünmeyeyim desem de başımıza gelecek belli. Şimdiden dert bende.çalışan anne olmak gerçekten çok zormuş, dışardan göründüğü kadar da güzel değilmiş. İnsan bebek sahibi olunca fark ediyor. Sizler için de kolaylıklar diliyorum.
Canim bizim 5.5 aylik alt iki disi cikti ama hic kulagini tutmadi o yuzden bilemiyorum. Su anda da hirsla agzina sokuyo isiriyo biseyleri ustler cikiyo sanirim.Selam kizlar artik ses seda yok buralarda pek. Sanirim bebisler ek gida ile daha fazla yormaya basladilar hepimizi:) sizlere sorum var özellikle diş çıkaranlar cikarma doneminde bebeginiz kulaklariyla oynuyor muydu yani çekip avuclayip falan elliyor muydu? Bizimki uzun süredir boyle seyler yapıyor bilemedim dişle ilgisi olur mu. 8. Ay içindeyiz. Veee daha da onemlisi artik yattigi yerden oturabiliyor otururken bir yere tutunup vucudu ayaga kaldiriyor eller yerde. Koltuklara tutunduruyoruz otururken koltuklara tutunup ayağa kalkıyor. 2 gundur de besiginde otururken kenarlara tutunup kalkıyor ayaga. Bide uzun süredir nereye gitsem peşimden geliyor suruklenereksizlerde nasil durumlar? Su dis konusunu cok merak ediyorum
Ben de burdayim aktif yazamasam da okuyorum hep :)baldan_madam senden baska cevap verebilen yok gibi gözüküyor oyuzden direk seni etiketliyim dedim :) bebeğin günlük kac saat uyuyor canım? Gece uykulari nasil? Bizimki 9a kadar falan uyurdu önceden ama artik 10 da yatırıyorum en az 2-3 kere kalkiyir gece yüz üstü dönmeye çalışırken. Sabah da 7-8 gibi uyaniyir yanimiza aliyorum oynuyor saatlerce yatakta. Gunduzleri de kısa kisa uyuyor normal mi bilemedim ki. Sabah erken kalkip huysuzluk yapmiyor ama sadece oyun oynamak istiyir
Kizlar geri donun daha 1 yas dogum gunu konseptleri konusucazEvet valla kızlar bir bir kayboluyor. Oysaki çok şey paylaştık burda. Arkadaştan öte olduk. Herkes gittikçe üzülüyorum
Bizimkinin uykuları da pek normal değil ama gündüz 8-9 gibi kalkıyor. Öğlen bir saat öğleden sonra bir saat uyuyor. Bu süreler maksimum tabii bazen yarım saatte kalkıveriyor :) akşam da 8-9 arası yatırıyorum. Ama gece çok uyanıyor. Özellikle bu ara öyle diştenmi bilmiyorum ama sürekli kucak pışpış istiyor ya ayakta ya kucakta olsun bütün gece istiyor. Çok yoruldum son zamanda. Ruh gibiyim iş yerinde. Ama süreç inşallah geçecek
Canım çok geçmiş olsun. Ben de ameliyat zamanını merak ediyordum ama hatırlatıp seni strese sokmamak için sormamıştım. İnşallah biran önce iyileşir kuzun. İnsanlar gerçekten çok düşüncesiz. Bugün benim kv de geldi. Minibüsle geliyor. Heryer salgın hiç el yıkamadan alıyor çocuğu. Bir iki kez söyledim ama her seferinde de söylenmiyor kiOğlum hasta oldu. Kulak enfeksiyonu ve bronşlarında tıkanma başlamış bir dünya ilaç antibiyotik kullanımına başlamak zorunda kaldık. Maalesef çok üzülerek antibiyotik veriyorum. Pazartesi ameliyat tarihi alacaktık şimdi bu çıktıyavrum nefes alırken arkadan ikinci bir ses daha çıkıyor. İlaçlar makrol antibiyotik prospan şurup calpol ağrı kesici burun spreyi rhinfat ayrıca ventolin şurup ve zespira toz karışımı hepsini de veriyorum çocuğa sırf tez iyileşsin de sesi düzelsin diye. Ben pek ilaç karşıtı bir insan olmam rağmen tıkır tıkır içiriyorum çocuğa dr üşütme ile olmaz viral bir enfeksiyon dedi. İnsanlar elini çocuğumun yüzünden elinden çekmiyor ki dışarı çıktığımıza çıkacağımıza pişman oluyoruz böyle dur öpme diyene kadar hop el yanak hirişiyorlar. Ya siz öpüp gidiyorsunuz bnm yavrum günlerce acı çekiyor ben de onunla yanıyorum geceler e uykusuz. Delircem bilgisiz insanlar yüzünden.
Sağol cnm bizim dr medical par göztepede dün göreve başladı. Onun orda başlamasını bekliyorduk. İnşallah pazartesi muayene rdecek ve tarih verecek hayırlısı Allah’tan artık.Canım çok geçmiş olsun. Ben de ameliyat zamanını merak ediyordum ama hatırlatıp seni strese sokmamak için sormamıştım. İnşallah biran önce iyileşir kuzun. İnsanlar gerçekten çok düşüncesiz. Bugün benim kv de geldi. Minibüsle geliyor. Heryer salgın hiç el yıkamadan alıyor çocuğu. Bir iki kez söyledim ama her seferinde de söylenmiyor ki
İlaçları kullanmakla iyi yapıyorsun. İlerlemesin daha da.
Bizim bu aralar cok fena gece kalkıp 2-3 saat uyumuyor uyumaya çalışıyor göZler kapalı beşiğe koyunca uyanıyor.normal zamanda 9 gibi yatıyor 12 ye kadar 2 kez kalkıyor ondan sonra gece 2 saatte bir uyanıyor.sabah 8 buçuk en geç kalkış saatimiz. ama yatakta hiç oyalanamıuoruz çünkü kalkıp oynamak istiyor.gündüz toplamda 2 buçuk saat uykumuz var öğleden önce ve sonrabaldan_madam senden baska cevap verebilen yok gibi gözüküyor oyuzden direk seni etiketliyim dedim :) bebeğin günlük kac saat uyuyor canım? Gece uykulari nasil? Bizimki 9a kadar falan uyurdu önceden ama artik 10 da yatırıyorum en az 2-3 kere kalkiyir gece yüz üstü dönmeye çalışırken. Sabah da 7-8 gibi uyaniyir yanimiza aliyorum oynuyor saatlerce yatakta. Gunduzleri de kısa kisa uyuyor normal mi bilemedim ki. Sabah erken kalkip huysuzluk yapmiyor ama sadece oyun oynamak istiyir
Al benden de okadar cnm çok Zormuş ya dün resmen jetlag olmuş gibiydim. Bugün daha iyiydim. 3 aydın zaten alıştırmıştım ben o yüzden bebekten yana ya da kendimden yana ayrı kaldığımız için bi sorun olmadı ama çok yorucu bişeymiş iş hayatı anneler için özellikle emzirme döneminde. Sabah emzir uyut evden çık. İşte süt sağma işlemleri hijyen vs. Gel eve emzirme oyun seansları akdjdmdnsk :)Canim yazamadim kusura bakma gunun 10 saati alpi emzirmekle gectigi icin iki elimi kullanamiyorum geneldeben de butun 6 ay boyunca ise baslayinca napicam diye dusundum bosver senin daha cok var zehir etme tatilini :) bugun 2. gundu ve 6 saat ayri kalmak zorunda kaldik ekstra isler cikti. Ders anlatirken kafam tamamen derste ama aralarda hep oglumu dusundum ozledim bugun sutunu de icmemis ama ek gidaya gectik Allahtan bal kabagi falan yemis. Gelince boynuma atliyo ustumu degistirmeme firsat kalmadan emmek istiyo
Coook zor canim ama o kadar da kotu degil. Insan icine karisip sosyallesmis oluyosun. Giyinip susleniyosun falan
Hayırlısı olsun canım. Herşey su gibi akıp geçecek sağlığına kavuşacak inşallah bebeğin. Hepimizin dualarındasınızSağol cnm bizim dr medical par göztepede dün göreve başladı. Onun orda başlamasını bekliyorduk. İnşallah pazartesi muayene rdecek ve tarih verecek hayırlısı Allah’tan artık.
Allah tez zamanda sifa versin canimOğlum hasta oldu. Kulak enfeksiyonu ve bronşlarında tıkanma başlamış bir dünya ilaç antibiyotik kullanımına başlamak zorunda kaldık. Maalesef çok üzülerek antibiyotik veriyorum. Pazartesi ameliyat tarihi alacaktık şimdi bu çıktıyavrum nefes alırken arkadan ikinci bir ses daha çıkıyor. İlaçlar makrol antibiyotik prospan şurup calpol ağrı kesici burun spreyi rhinfat ayrıca ventolin şurup ve zespira toz karışımı hepsini de veriyorum çocuğa sırf tez iyileşsin de sesi düzelsin diye. Ben pek ilaç karşıtı bir insan olmam rağmen tıkır tıkır içiriyorum çocuğa dr üşütme ile olmaz viral bir enfeksiyon dedi. İnsanlar elini çocuğumun yüzünden elinden çekmiyor ki dışarı çıktığımıza çıkacağımıza pişman oluyoruz böyle dur öpme diyene kadar hop el yanak hirişiyorlar. Ya siz öpüp gidiyorsunuz bnm yavrum günlerce acı çekiyor ben de onunla yanıyorum geceler e uykusuz. Delircem bilgisiz insanlar yüzünden.
Selam canım, nasılsın görüşmeyeli. Ben de eskisi kadar sık giremesem de uğruyorum fırsat buldukça. Bazen okuyorum cevap yazmaya fırsatım olmuyo bazen de hiç giremiyorum benim yaramazdan :) benim fıstığım da öyle canım, gece geç uyusak da uykumuz fena değil, ara ara uyanıp ağlamaları tepinmeleri saymıyorumbaldan_madam senden baska cevap verebilen yok gibi gözüküyor oyuzden direk seni etiketliyim dedim :) bebeğin günlük kac saat uyuyor canım? Gece uykulari nasil? Bizimki 9a kadar falan uyurdu önceden ama artik 10 da yatırıyorum en az 2-3 kere kalkiyir gece yüz üstü dönmeye çalışırken. Sabah da 7-8 gibi uyaniyir yanimiza aliyorum oynuyor saatlerce yatakta. Gunduzleri de kısa kisa uyuyor normal mi bilemedim ki. Sabah erken kalkip huysuzluk yapmiyor ama sadece oyun oynamak istiyir
Hahaha Allah iyiliğini versin canım, mesajını okuyunca sesli güldüm. Giyinip süsleniyosun kısmı hoşuma gitti :) doğru diyosun aslında, aylardır evde külkedisi versiyonunda dolaşıyorum. Öyle evin içinde şıkır şıkır giyinip süslenip oturan tiplerden değilim, rahatsız oluyorum. Ama son dönemlerde bu halimden de rahatsız oldum. İçimi rahatlattın şimdiden bu sözlerinle, sağol. Sana da tüm işe başlayan arkadaşlarıma da kolaylıklar dilerim.Canim yazamadim kusura bakma gunun 10 saati alpi emzirmekle gectigi icin iki elimi kullanamiyorum geneldeben de butun 6 ay boyunca ise baslayinca napicam diye dusundum bosver senin daha cok var zehir etme tatilini :) bugun 2. gundu ve 6 saat ayri kalmak zorunda kaldik ekstra isler cikti. Ders anlatirken kafam tamamen derste ama aralarda hep oglumu dusundum ozledim bugun sutunu de icmemis ama ek gidaya gectik Allahtan bal kabagi falan yemis. Gelince boynuma atliyo ustumu degistirmeme firsat kalmadan emmek istiyo
Coook zor canim ama o kadar da kotu degil. Insan icine karisip sosyallesmis oluyosun. Giyinip susleniyosun falan
Geçmiş olsun canım, üzüldüm. Allahım iyilik şifa versin inşallah. Şu insanların anlayışsız olmalarına ben de ayar oluyorum. Küçücük bebeği öptüğünüzde elinize ne geçiyor ki. Ben de memlekete gittiğimde o kadar anlatıyorum, bizi az hasta eden mikroplar bebişler için kuvvetli olurmuş öpmeyin diyorum. Aaa evet haklısın falan diyolar bi bakıyorum 10 dakka sonra öpüyorlar. On kere de söylenmez ki arkadaş, bi garip millet. Çok söyleyince de 'o kadar da esirgeme, esirgedikçe daha çok hasta olur' diyolar. Biz de çocuk büyüttük diyolar, laf bitmiyo ki.Oğlum hasta oldu. Kulak enfeksiyonu ve bronşlarında tıkanma başlamış bir dünya ilaç antibiyotik kullanımına başlamak zorunda kaldık. Maalesef çok üzülerek antibiyotik veriyorum. Pazartesi ameliyat tarihi alacaktık şimdi bu çıktıyavrum nefes alırken arkadan ikinci bir ses daha çıkıyor. İlaçlar makrol antibiyotik prospan şurup calpol ağrı kesici burun spreyi rhinfat ayrıca ventolin şurup ve zespira toz karışımı hepsini de veriyorum çocuğa sırf tez iyileşsin de sesi düzelsin diye. Ben pek ilaç karşıtı bir insan olmam rağmen tıkır tıkır içiriyorum çocuğa dr üşütme ile olmaz viral bir enfeksiyon dedi. İnsanlar elini çocuğumun yüzünden elinden çekmiyor ki dışarı çıktığımıza çıkacağımıza pişman oluyoruz böyle dur öpme diyene kadar hop el yanak hirişiyorlar. Ya siz öpüp gidiyorsunuz bnm yavrum günlerce acı çekiyor ben de onunla yanıyorum geceler e uykusuz. Delircem bilgisiz insanlar yüzünden.
Çok geçmiş olsun bizde yaklaşık 15 gün önce büyük bir hastalık atlattık balgamlı öksürük be Kusma ateş...3 günde bir ilaç eklendi en sonunda hava tedavisi gördü kızım.bugünde tekrar öksürük başladı ilaç konusunda bende senin gibi çok karşıyım ama çocuğun o halini görünce hiçbir şey gözüme gelmedi.çocuk her hapşırıp öksürdüğünde ben kafayı yiyecek gibi oluyorum (ilaç kullanacak olması stresinden)ama bundan sonra kendimi frenlemeye ve bu konuya alıştırmaya çalışıcam çünkü daha çok hasta olacaklar ve her seferinde bu stres hepimizi yorar.allah çaresiz dert ve hastalık vermesin inşallah.öpme konusunda sana kayılıyorum ama İnan olacağı varsa öpmedende oluyor.kızımın hastalığı yeğenimden geçti ve sadece 5 dakika aynı ortamda bulunduğu için oldu.Oğlum hasta oldu. Kulak enfeksiyonu ve bronşlarında tıkanma başlamış bir dünya ilaç antibiyotik kullanımına başlamak zorunda kaldık. Maalesef çok üzülerek antibiyotik veriyorum. Pazartesi ameliyat tarihi alacaktık şimdi bu çıktıyavrum nefes alırken arkadan ikinci bir ses daha çıkıyor. İlaçlar makrol antibiyotik prospan şurup calpol ağrı kesici burun spreyi rhinfat ayrıca ventolin şurup ve zespira toz karışımı hepsini de veriyorum çocuğa sırf tez iyileşsin de sesi düzelsin diye. Ben pek ilaç karşıtı bir insan olmam rağmen tıkır tıkır içiriyorum çocuğa dr üşütme ile olmaz viral bir enfeksiyon dedi. İnsanlar elini çocuğumun yüzünden elinden çekmiyor ki dışarı çıktığımıza çıkacağımıza pişman oluyoruz böyle dur öpme diyene kadar hop el yanak hirişiyorlar. Ya siz öpüp gidiyorsunuz bnm yavrum günlerce acı çekiyor ben de onunla yanıyorum geceler e uykusuz. Delircem bilgisiz insanlar yüzünden.
Çok sağol cnm aklımdakileri yazmışsın ztn aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz. İlaçları çok içiriyorum çocuğumun psikolojisi bozuldu bozulacak isyan ediyor . Keşke hiç hasta olmasalarGeçmiş olsun canım, üzüldüm. Allahım iyilik şifa versin inşallah. Şu insanların anlayışsız olmalarına ben de ayar oluyorum. Küçücük bebeği öptüğünüzde elinize ne geçiyor ki. Ben de memlekete gittiğimde o kadar anlatıyorum, bizi az hasta eden mikroplar bebişler için kuvvetli olurmuş öpmeyin diyorum. Aaa evet haklısın falan diyolar bi bakıyorum 10 dakka sonra öpüyorlar. On kere de söylenmez ki arkadaş, bi garip millet. Çok söyleyince de 'o kadar da esirgeme, esirgedikçe daha çok hasta olur' diyolar. Biz de çocuk büyüttük diyolar, laf bitmiyo ki.Her yerde aynı bu insanlar, ondan anlattım belki için biraz rahatlar, herkes aynıymış dersin diye. Çektiğini sen bilirsin tabi, mevzu bebişler olunca mahvoluyorum ben. Allahım sana da sabır versin, kuzuna bi an önce şifa versin. Yıpratma kendini, bebeğine lazımsın sen.