temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hahaha alemsin baciiim

Dolunayi bilmem de ne biçim bisey olduk biz ben anlamadım beni istiyor yaninda kokluyo resmen yaa picamayi bırakıp kaciyoruz azcik yer gibi oluyo sonra anlıyor cakal gene basıyor yaygarayi..
Benimkiler de besigin cibindirigini kemirerek uyumak istiyor ellerinden alinca seranat yaparak uyuyolar biz sallanarak uyudugumuz icin pijama saldirisi yok henüz

Bizimki de o sıralarda sesini farketmişti sürekli çığlık atıyordu. Nette araştırdım biley bulamadım. Dr normal dedi. Şimdi de bıdı konuşmak istiyor söylenir gibi. 7 ay 1 haftalık bizim ki.
Masallah cnm. Ben de sesini kesfediyo diye dusundum ama tum gun kulaklarimi cinlatiyo bidik bu aksam basim nasil agriyo sesinden oldu heralde

Aaa hamile misinn? Valla hızlı çıktınız kızlar maşallah ben daha evdekiyle başedemiyorum
:)) insaAllah diyelim. Idrar testini yaptim adetime 1-2 gun var. suanlik olumlu gibi. Ya ben hep ikisini ard arda dusunuyordm. Esimde ikna olunca sonuc bu:) snra uzun bi aram olur herlde

Hayirlisi olsun canim :) Allah gonlune gore versin. Yurtdisina gittin mi? hala Marmaris temisin yoksa :)
Marmarste 3 ay annemlerin yaninda tatilimi yaptim. Tektim orda snradn esim almaya geldi:) yurtdisina geldim smdi ama ne zamn temelli doncegmz belli degl dogum heryerde olabilir yani:) burda fazla bosken zamani degerlenrlm dedk:) fazlasyla yalniz ve bosum gerckten iste butun duzenm kizimn uzerine kurulu. Ne bi ev gezmesi ne bi misafr fazlaca ozguruz:) Turkiyde gezmektn uyku saatlerimizde baya zorlanmstk

Hayırlı olsun canim

En guzelini yapmissin cnm bol vaktin varken tum zamanini onlarla bol bol gecirirsin. Buyumelerini izlersin ben oglumda ise baslamak zorundaydim goremedim anlayamadim nasil buyudugunu ama kizimda insallah ucretsiz iznimi ne kadar uzatabilirsem uzatacagim...
Biz de aksilik olmazsa yaza marmariste olacagiz 3 ay olmasa da :) ama tum yazi orda gecirmeyi cok isterdim inanilmaz guzel bi yer :)

Evet özellkle çocukların güneş alması açısında harika:) sadece sahil değil birsürü koyları var. Biliyorlardır zaten kesin git derim:) ben bu yazıda denizsiz geçircem artık bidahakilere nasip olur inş

Evet biliyorum canim her gittigimizde farkli yerleri geziyoruz en fazla 15 gun kalabildigumiz icin daha cok kesfedecegimiz yerler var :)
Sen de bi dahaki seneye gidersin bi 3 ay daha kalrsin :)

Evet biliyorum canim her gittigimizde farkli yerleri geziyoruz en fazla 15 gun kalabildigumiz icin daha cok kesfedecegimiz yerler var :)
Sen de bi dahaki seneye gidersin bi 3 ay daha kalrsin :)
Artık temelli dönmüş olurum inşaAllah:) aynen keşfetçk bol yerler var:) iyi keşiflerrr artık size:) benim yerimede girn denize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…