- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.861
Benimkiler de besigin cibindirigini kemirerek uyumak istiyor ellerinden alinca seranat yaparak uyuyolar biz sallanarak uyudugumuz icin pijama saldirisi yok henüzHahaha alemsin baciiim
Dolunayi bilmem de ne biçim bisey olduk biz ben anlamadım beni istiyor yaninda kokluyo resmen yaa picamayi bırakıp kaciyoruz azcik yer gibi oluyo sonra anlıyor cakal gene basıyor yaygarayi..
Bizimki de o sıralarda sesini farketmişti sürekli çığlık atıyordu. Nette araştırdım biley bulamadım. Dr normal dedi. Şimdi de bıdı konuşmak istiyor söylenir gibi. 7 ay 1 haftalık bizim ki.Benim kiz 5.5 aylik 1 haftadir ciglik atiyo normal mi bu ?
Masallah cnm. Ben de sesini kesfediyo diye dusundum ama tum gun kulaklarimi cinlatiyo bidik bu aksam basim nasil agriyo sesinden oldu heraldeBizimki de o sıralarda sesini farketmişti sürekli çığlık atıyordu. Nette araştırdım biley bulamadım. Dr normal dedi. Şimdi de bıdı konuşmak istiyor söylenir gibi. 7 ay 1 haftalık bizim ki.
Ayy masallah cnm :) hamisligin de hayirli olsun cok sevindimBenmkide 7 aylik olmak uzere ben bildim bileli ayaklar surekli harekt halinde hatta son zamanlarda yattigi yerden ayaklari pat pat yere vuruyo:) asagida ki komsu rahatsiz olcak valla:))
Daha tam net değil ama teşekkürler canım:) ben sabırsız dayanamadm yaptım bakaym be durumdayım diye:)Ayy masallah cnm :) hamisligin de hayirli olsun cok sevindim
Aaa hamile misinn?Benmkide 7 aylik olmak uzere ben bildim bileli ayaklar surekli harekt halinde hatta son zamanlarda yattigi yerden ayaklari pat pat yere vuruyo:) asagida ki komsu rahatsiz olcak valla:))
Hayirlisi olsun canim :) Allah gonlune gore versin. Yurtdisina gittin mi? hala Marmaris temisin yoksa :)Daha tam net değil ama teşekkürler canım:) ben sabırsız dayanamadm yaptım bakaym be durumdayım diye:)
:)) insaAllah diyelim. Idrar testini yaptim adetime 1-2 gun var. suanlik olumlu gibi. Ya ben hep ikisini ard arda dusunuyordm. Esimde ikna olunca sonuc bu:) snra uzun bi aram olur herldeAaa hamile misinn?Valla hızlı çıktınız kızlar maşallah ben daha evdekiyle başedemiyorum
Marmarste 3 ay annemlerin yaninda tatilimi yaptim. Tektim orda snradn esim almaya geldi:) yurtdisina geldim smdi ama ne zamn temelli doncegmz belli degl dogum heryerde olabilir yani:) burda fazla bosken zamani degerlenrlm dedk:) fazlasyla yalniz ve bosum gerckten iste butun duzenm kizimn uzerine kurulu. Ne bi ev gezmesi ne bi misafr fazlaca ozguruz:) Turkiyde gezmektn uyku saatlerimizde baya zorlanmstkHayirlisi olsun canim :) Allah gonlune gore versin. Yurtdisina gittin mi? hala Marmaris temisin yoksa :)
Hayırlı olsun canimMarmarste 3 ay annemlerin yaninda tatilimi yaptim. Tektim orda snradn esim almaya geldi:) yurtdisina geldim smdi ama ne zamn temelli doncegmz belli degl dogum heryerde olabilir yani:) burda fazla bosken zamani degerlenrlm dedk:) fazlasyla yalniz ve bosum gerckten iste butun duzenm kizimn uzerine kurulu. Ne bi ev gezmesi ne bi misafr fazlaca ozguruz:) Turkiyde gezmektn uyku saatlerimizde baya zorlanmstk
Canimm hamile misin hayirli olsun :)Benmkide 7 aylik olmak uzere ben bildim bileli ayaklar surekli harekt halinde hatta son zamanlarda yattigi yerden ayaklari pat pat yere vuruyo:) asagida ki komsu rahatsiz olcak valla:))
InşaAllah diyelim doktra gitmedn insn emin olamıyor tabi ama idrar testine göre evett :)) teşekkürlerrCanimm hamile misin hayirli olsun :)
Hadi bakalım hayırlı olsun canım :) allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin kuzuna :):)) insaAllah diyelim. Idrar testini yaptim adetime 1-2 gun var. suanlik olumlu gibi. Ya ben hep ikisini ard arda dusunuyordm. Esimde ikna olunca sonuc bu:) snra uzun bi aram olur herlde
En guzelini yapmissin cnm bol vaktin varken tum zamanini onlarla bol bol gecirirsin. Buyumelerini izlersin ben oglumda ise baslamak zorundaydim goremedim anlayamadim nasil buyudugunu ama kizimda insallah ucretsiz iznimi ne kadar uzatabilirsem uzatacagim...Marmarste 3 ay annemlerin yaninda tatilimi yaptim. Tektim orda snradn esim almaya geldi:) yurtdisina geldim smdi ama ne zamn temelli doncegmz belli degl dogum heryerde olabilir yani:) burda fazla bosken zamani degerlenrlm dedk:) fazlasyla yalniz ve bosum gerckten iste butun duzenm kizimn uzerine kurulu. Ne bi ev gezmesi ne bi misafr fazlaca ozguruz:) Turkiyde gezmektn uyku saatlerimizde baya zorlanmstk
Evet özellkle çocukların güneş alması açısında harika:) sadece sahil değil birsürü koyları var. Biliyorlardır zaten kesin git derim:) ben bu yazıda denizsiz geçircem artık bidahakilere nasip olur inşEn guzelini yapmissin cnm bol vaktin varken tum zamanini onlarla bol bol gecirirsin. Buyumelerini izlersin ben oglumda ise baslamak zorundaydim goremedim anlayamadim nasil buyudugunu ama kizimda insallah ucretsiz iznimi ne kadar uzatabilirsem uzatacagim...
Biz de aksilik olmazsa yaza marmariste olacagiz 3 ay olmasa da :) ama tum yazi orda gecirmeyi cok isterdim inanilmaz guzel bi yer :)
Evet biliyorum canim her gittigimizde farkli yerleri geziyoruz en fazla 15 gun kalabildigumiz icin daha cok kesfedecegimiz yerler var :)Evet özellkle çocukların güneş alması açısında harika:) sadece sahil değil birsürü koyları var. Biliyorlardır zaten kesin git derim:) ben bu yazıda denizsiz geçircem artık bidahakilere nasip olur inş
Artık temelli dönmüş olurum inşaAllah:) aynen keşfetçk bol yerler var:) iyi keşiflerrr artık size:) benim yerimede girn denizeEvet biliyorum canim her gittigimizde farkli yerleri geziyoruz en fazla 15 gun kalabildigumiz icin daha cok kesfedecegimiz yerler var :)
Sen de bi dahaki seneye gidersin bi 3 ay daha kalrsin :)
Insallah canim gireriz :)Artık temelli dönmüş olurum inşaAllah:) aynen keşfetçk bol yerler var:) iyi keşiflerrr artık size:) benim yerimede girn denize