- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.901
Evet valla kızlar bir bir kayboluyor. Oysaki çok şey paylaştık burda. Arkadaştan öte olduk. Herkes gittikçe üzülüyorumbaldan_madam senden baska cevap verebilen yok gibi gözüküyor oyuzden direk seni etiketliyim dedim :) bebeğin günlük kac saat uyuyor canım? Gece uykulari nasil? Bizimki 9a kadar falan uyurdu önceden ama artik 10 da yatırıyorum en az 2-3 kere kalkiyir gece yüz üstü dönmeye çalışırken. Sabah da 7-8 gibi uyaniyir yanimiza aliyorum oynuyor saatlerce yatakta. Gunduzleri de kısa kisa uyuyor normal mi bilemedim ki. Sabah erken kalkip huysuzluk yapmiyor ama sadece oyun oynamak istiyir
Bizimkinin uykuları da pek normal değil ama gündüz 8-9 gibi kalkıyor. Öğlen bir saat öğleden sonra bir saat uyuyor. Bu süreler maksimum tabii bazen yarım saatte kalkıveriyor :) akşam da 8-9 arası yatırıyorum. Ama gece çok uyanıyor. Özellikle bu ara öyle diştenmi bilmiyorum ama sürekli kucak pışpış istiyor ya ayakta ya kucakta olsun bütün gece istiyor. Çok yoruldum son zamanda. Ruh gibiyim iş yerinde. Ama süreç inşallah geçecek