temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar iki gecedir bebeklerin uyku düzeninde bir değişiklik var mı? Bizimki uyumuyor sürekli uyanıyor. Face de bir grupta dolunayla ilişkilendirmişler. Gerçekten de tesadüf olamayacak kadar çok kişi yaşamış aynı sorunu. Ve her dolunayda yaşıyorlarmış. Sizde oldumu merak ettim. Bu gece de dolunay ve uykusuz 3. Gecem olacak yarın işte ne yapacağım bilmiyorum. Durup dururken chucky gibi açıyor gözleri biranda :olamaz: :KK70:
Benimkini hiçbişey etkilemiyor gece uykusunu arasında uyanıp yiyip içip tekrar uykuya sabah onda kalkıyor :KK70: küp gibi uyuyo gözleri şişiyor uykudan :KK70: tabi çalışan anne olarak çok memnunum nazardan korusun Rabbim darısı başınıza inşallah

Maşallah canım valla ben de dik durdum yanında oldum ama sen gel bir de bana sor içimde yanardağlar patladı :KK70:
Ay bılmem mı ya insanın ciğeri nasıl yanarmış birebir yaşadım anelıyat oldugunda :KK70: 2 gun sancı cektım doğururken asıl can yanması o degıl kapıda onu beklemektı Allah hastalık vermesın nabalım pipileri torpuletmeden olmuyor :KK70:

Kızlar iki gecedir bebeklerin uyku düzeninde bir değişiklik var mı? Bizimki uyumuyor sürekli uyanıyor. Face de bir grupta dolunayla ilişkilendirmişler. Gerçekten de tesadüf olamayacak kadar çok kişi yaşamış aynı sorunu. Ve her dolunayda yaşıyorlarmış. Sizde oldumu merak ettim. Bu gece de dolunay ve uykusuz 3. Gecem olacak yarın işte ne yapacağım bilmiyorum. Durup dururken chucky gibi açıyor gözleri biranda :olamaz: :KK70:
Oncekı dolunayda bana olmustu kız uyuyamadım koca gece :KK70: bızımkı ıkı uc saatte bı kalkar yoklar benı zaten aynı devam edıyor dhada sık kalkmasın bı zahmet :KK70: sersem tavuk gıbı oluyorum

Benimkini hiçbişey etkilemiyor gece uykusunu arasında uyanıp yiyip içip tekrar uykuya sabah onda kalkıyor :KK70: küp gibi uyuyo gözleri şişiyor uykudan :KK70: tabi çalışan anne olarak çok memnunum nazardan korusun Rabbim darısı başınıza inşallah
Amin amin aman sus nazar değmesin sakın :nazar: allah hepimize böyle bebeler nasip etsin :KK53:

Ayyy sorma cnm ben de perisanim. Dolunayla nasil alakasi varmis bi bakiim netten. Benimki de su an omzumda yatirinca uyaniyo bi chuky de burda yalniz degilsin canim :KK70:

Masallah canim Allah nazarlardan saklasin Darisi da bize olsun insallah...

Enee benim zilli zarifede ayni.. Daha hic saat 11 de uyandığını bilmem faltasi gibi aciyo gözünü gülüyor iki gündür.. Bugün emdikten sonra uyudu ama hayret.. Aşıdan yada dişten filan sanıyordum ama aklımdan da geçmedi değil bu ay yildiz konumları...

Anne sütünden duymuştum ama mamadan ilk defa duyuyorum canım afiyet olsun sıpaya:) normal ev yoğurduna göre ne avantajı var acaba yani inek sütünden yapılmış yoğurt da zaten alerjik değil. Bende mesela lor peyniri ve labne yaptım kahvaltılarında veriyorum. Peynir altı suyunu da dolaba atıyorum çorbalarına karıştırıyorum. Onlarda yoğurt gibi fermantasyonla yapılıyor. Peyniri de mi mamadan yapıyorsun yoksa
Labneden suzulen su da oluyo mu canim gecen gun labne yaptim ama suyunu atmistim

Enee benim zilli zarifede ayni.. Daha hic saat 11 de uyandığını bilmem faltasi gibi aciyo gözünü gülüyor iki gündür.. Bugün emdikten sonra uyudu ama hayret.. Aşıdan yada dişten filan sanıyordum ama aklımdan da geçmedi değil bu ay yildiz konumları...
Bize her gece dolunay o zaman :KK70:

Üçüncü dişini çıkarıyor yavrum iki gündür canı sıkkındı dünde üşütmüş dr götürdük balgam söktürücü verdi. Sesi değişti yavrumun. Uyku ztn doğduğundan beri yarım yamalak. Üst diş alt dişten zormuş. Bizim 7. Ay 26sında doldu çok şükür büyüyor evlatlarımız. Sizde dişler ne alemde. Bizimki erken çıkardı çıkarıyor da

Hahaha alemsin baciiim:KK70::KK70::KK70:

Dolunayi bilmem de ne biçim bisey olduk biz ben anlamadım beni istiyor yaninda kokluyo resmen yaa picamayi bırakıp kaciyoruz azcik yer gibi oluyo sonra anlıyor cakal gene basıyor yaygarayi..:KK57:
Bizimki de aynı. Gece uyanıp kucağa geliyor orda koklayarak uyuyor yerine koyuyorum. İki saatte bir özlüyor beni böyle :KK37: bebekler terkedilmekten korkarmış. Terk edilmediğine emin olmak için uyanıyorlarmış. :KK30:

X