- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.615
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.681
Yedıklerınden dolayı yeşil olur dedı bana doktorumuz.ek gıdadan once de olurdu senın yedıklerınden de olabılır dedi hatta.Her yeşil kaka üşütme degıl demişti.Selamm kızlar bir şey soracağım ben kızıma elma veya armut yedirdiğim de büyük tuvaletinin rengi yeşil oluyor üşütmüştür dediler ama takip ediyorum elma armut verince oluyor ?
Yediği anda daha yerken yanağında kızarıklıklar oldu kabardı. Düğer iki gün de çok huzursuz da gece uykusu bölük pörçük olmuştu. Kızarıklıkları dr a yolladım Durumu anlattım alerji dedi canım.Canım alerji olduğunu nasıl anladın?
Başka besinlerde de oluyor mu canım olmuyorsa alerji belirtisi de olabilir. Mukuslu mu? Mukuslu kaka alerji belirtisi. Yarın bizim oğlan da elma yiyecek ben de bakayım rengine. Elmanın doğal etkisi mi acaba.Selamm kızlar bir şey soracağım ben kızıma elma veya armut yedirdiğim de büyük tuvaletinin rengi yeşil oluyor üşütmüştür dediler ama takip ediyorum elma armut verince oluyor ?
En geç üç ideal iki saatte bir sağman gerekmiş. İş yerinde uygun ortam var mı?hanımlar ekim annesiyim oğlum 3.5 aylık işe başladım sabah 6.30da emzirip çıkıyorum 8de işte oluyorum akşam 4.5da işten çıkıp 6da evde oluyorum sağma saatlerimi nasıl ayarlamam lazım
@Misirpatlagi ben oldum yılbaşındarahatım iyiydi boyle yaşına kadar olmayabilirsin demişlerdi 6.ayda başladı. hastalanmadım dıye korunmuyordukta artık spiral taktırcam sanırım
Ben göbek için korse kullanıyorum bakalım gidicek mi göbiş
Bende cok agir gidiyorum galiba canim ya. Yumurtayi zaman beklemedim ya merak ettim tepki vericek mi diye ucundan minicik verdim yoğurt falan verdigim zaman. Corbayi da havucla patates kaynattim blendrdan geçirdim verdim canim ama blw anneleri çorbaya daha sonraki aylarda verin diyorlar. Belki arada yapar veririm bilmiyorum. Ona özel tarhana bile yapmıştım tee ne zamanelmayi da yunusatip eline verdim yedi. Bugün yeşil kabaga gectim canim bir iki gunde onu yapicam sonra tatli kabaga gecicem. Bence normal hizimiz bilemedim bende agir gidiyosunuz diyenler yazsin bize
Yumurtayı nasıl verdin canım haşlayarak mı omlet şeklinde mi?3gün kuralına uyarak gidin bencede alerji olup olmadığını anlamak için.
Selamm kızlar bir şey soracağım ben kızıma elma veya armut yedirdiğim de büyük tuvaletinin rengi yeşil oluyor üşütmüştür dediler ama takip ediyorum elma armut verince oluyor ?
Yaa bizde de durum farksız.ya sizdede ölemi bilmiyorm ama korunmaya gerek yok bizde:S çünkü ben sürekli reddediyorum ya.. hamileyken bile böle değildim
iş yeri dediğim fabrika odam var aslında ama gelen giden bitmio o yüzden iş yeri hekiminin odasını kullanıyorumEn geç üç ideal iki saatte bir sağman gerekmiş. İş yerinde uygun ortam var mı?
2 saat işyeri için imkansız bence ztn yarım saat sürüo nerdeyse hazırlığı toplanması derkenEn geç üç ideal iki saatte bir sağman gerekmiş. İş yerinde uygun ortam var mı?
Evet zor uğraştırıcı bir iş. Sağamadığınız zamanlar için de elle sağım öneriyorlar. Önemli olan sağım süresi değil memeleri uyarmakmış. Tuvalette iki dk elle sağıp dökün çok çaresiz kalırsanız. Maksat süt azalmasın. Bir de face de emzirme sanatı grubu var ona üye olun çok yardımcı oluyorlar bu konularda.2 saat işyeri için imkansız bence ztn yarım saat sürüo nerdeyse hazırlığı toplanması derken
bende reddetme yok ama vakitte yok haftadan haftaya o da birimiz yorgunluktan uyuyakalmazsaya sizdede ölemi bilmiyorm ama korunmaya gerek yok bizde:S çünkü ben sürekli reddediyorum ya.. hamileyken bile böle değildim
Bendede ayni iki uc saatte bir kalkiyoruz mutlaka emziriyorum bende. 3. Aya kadar 5-6 saat kesintisiz uyurdu sonradan bozdu bizimki kendini sanirim aliskanlik oldukızlaarrr.. (gerçi çok az kalmışız ama) ben size bişe daha sorcam.. 6.aydan itibaren gece emzirmeleri kesilmeli diye okudum... sizde gece emzirmeleri nası deavm ediyor. benimki en geç 3 saat uyuyo genel olarak da her iki saate kalkıyorız ama muhakkak uyanıyo ve bende emziriorum yeniden uyutmak için.. ama okuduğum yerde bunun uyku probleminden kaynaklandığı yazıyor.
Geçmiş olsun canım. Biz de prospanla atlattık öksürüğü iyi geliyorKizlar benim bebito oksuruyor bikac gundur once hafif ates vardi o gecti oksuruk basladi ara ara burun akintisi. Bildiginiz grip yani. Hepsi iyi oldu da su oksuruge care bulamadik hala gecmedi cok siddetli degil ama oksuruyor ara ara. Prospan vermisti daha once doktor onu veriyorum bide ihlamur varmi baska oneriniz? Gecmezse yine gidicez doktora