temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Selamm kızlar bir şey soracağım ben kızıma elma veya armut yedirdiğim de büyük tuvaletinin rengi yeşil oluyor üşütmüştür dediler ama takip ediyorum elma armut verince oluyor ?

Selamm kızlar bir şey soracağım ben kızıma elma veya armut yedirdiğim de büyük tuvaletinin rengi yeşil oluyor üşütmüştür dediler ama takip ediyorum elma armut verince oluyor ?
Yedıklerınden dolayı yeşil olur dedı bana doktorumuz.ek gıdadan once de olurdu senın yedıklerınden de olabılır dedi hatta.Her yeşil kaka üşütme degıl demişti.

Kızlarrr bugun tum cesaretımı toplayıp oglumu kendı kendıne uyuttum şuan hayretler içerisindeyim 1 bucuk saat oldu maşallah barek allah hala uyuyor normalde 20 dk sonra uyanması lazımdı acıkınca uyandı emdi yıne uyudu şok oldum meğer ne eziyet etmişim cocuguma. Sureklı sallanmak ıstedıgı ıcın bu kadar cok uyanıyormuş. Cocugu aglatmamak ıcın hıc denemedım sımdıye kadar nasıl pişmanım. Yalnız şunu itiraf edeyım bir saat sürdü uyutmak bağırdı agladı da. Ama agladıkca kucagıma aldım susunca bıraktım yan yatırıp pşş pşş yaptım yanından ayrılmadımda 1 saatın sonunda uyudu şimdi boyle huzurlu uyudugunu gordukce kalkıp göbek atasım gelıyor inşallah artık hep boyle uyur

Canım alerji olduğunu nasıl anladın?
Yediği anda daha yerken yanağında kızarıklıklar oldu kabardı. Düğer iki gün de çok huzursuz da gece uykusu bölük pörçük olmuştu. Kızarıklıkları dr a yolladım Durumu anlattım alerji dedi canım.

Başka besinlerde de oluyor mu canım olmuyorsa alerji belirtisi de olabilir. Mukuslu mu? Mukuslu kaka alerji belirtisi. Yarın bizim oğlan da elma yiyecek ben de bakayım rengine. Elmanın doğal etkisi mi acaba.

hanımlar ekim annesiyim oğlum 3.5 aylık işe başladım sabah 6.30da emzirip çıkıyorum 8de işte oluyorum akşam 4.5da işten çıkıp 6da evde oluyorum sağma saatlerimi nasıl ayarlamam lazım

hanımlar ekim annesiyim oğlum 3.5 aylık işe başladım sabah 6.30da emzirip çıkıyorum 8de işte oluyorum akşam 4.5da işten çıkıp 6da evde oluyorum sağma saatlerimi nasıl ayarlamam lazım
En geç üç ideal iki saatte bir sağman gerekmiş. İş yerinde uygun ortam var mı?

ya ben 2.haftaya girdim daa çorbaya geçemedim :S elma verdim başta.. sonra sabah ara öğün elma ikindi yoğurt.. sonra armut/ yoğurt.. iki gündürde yumurta veriyrum artı yoğurt.. neyi nezaman vermem gerektiğini bilmiyorum.. mesela yumrtayla nası tanıştı kuzum göremedim bile bakıcıya söylemiştim.. çalıştığım için bi çok şeyine şahit olamamak beni çok üzüyo..

Yumurtayı nasıl verdin canım haşlayarak mı omlet şeklinde mi?3gün kuralına uyarak gidin bencede alerji olup olmadığını anlamak için.

ben haşlayarak verdim.. hatta anne sütüyle biraz kıvamlı şekilde.. boğaza çok yapıştığı söylendi tecrübe sahibi anneler..

ayyyyyyyyy evet evet... hatta büyük insan kakası gibi çıktı dün şok oldum.. alışmışım o sarı renkli kakasına

kızlaarrr.. (gerçi çok az kalmışız ama ) ben size bişe daha sorcam.. 6.aydan itibaren gece emzirmeleri kesilmeli diye okudum... sizde gece emzirmeleri nası deavm ediyor. benimki en geç 3 saat uyuyo genel olarak da her iki saate kalkıyorız ama muhakkak uyanıyo ve bende emziriorum yeniden uyutmak için.. ama okuduğum yerde bunun uyku probleminden kaynaklandığı yazıyor.

ya sizdede ölemi bilmiyorm ama korunmaya gerek yok bizde:S çünkü ben sürekli reddediyorum ya.. hamileyken bile böle değildim
Yaa bizde de durum farksız. Öyle yorgunum ki çocuk uyuyunca sadece uyumak istiyorum. Zaten işten güçten fırsat bulamıyorum geceye kadar. Gece de o uyurken bir dakika bile kıymetli geliyor

2 saat işyeri için imkansız bence ztn yarım saat sürüo nerdeyse hazırlığı toplanması derken
Evet zor uğraştırıcı bir iş. Sağamadığınız zamanlar için de elle sağım öneriyorlar. Önemli olan sağım süresi değil memeleri uyarmakmış. Tuvalette iki dk elle sağıp dökün çok çaresiz kalırsanız. Maksat süt azalmasın. Bir de face de emzirme sanatı grubu var ona üye olun çok yardımcı oluyorlar bu konularda.

Bendede ayni iki uc saatte bir kalkiyoruz mutlaka emziriyorum bende. 3. Aya kadar 5-6 saat kesintisiz uyurdu sonradan bozdu bizimki kendini sanirim aliskanlik oldu bende emzirilmemesi gerektigini okudum bi kac kere uyaninca emzirmeden uyutmaya calistim basti cigligi aynen kucaga alip emzirmeye devam

Kizlar benim bebito oksuruyor bikac gundur once hafif ates vardi o gecti oksuruk basladi ara ara burun akintisi. Bildiginiz grip yani. Hepsi iyi oldu da su oksuruge care bulamadik hala gecmedi cok siddetli degil ama oksuruyor ara ara. Prospan vermisti daha once doktor onu veriyorum bide ihlamur varmi baska oneriniz? Gecmezse yine gidicez doktora

Geçmiş olsun canım. Biz de prospanla atlattık öksürüğü iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…