- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.621
Amin canim. Bende yoğurt su havuç verdim. Dün de çorba yaptim içti. Bugün elma vermeyi düşünüyorum bakalim. He bide yumurta sarisinin ucundan azicik veriyorum 2 gündürOff çalışan Anne olmak gerçekten çok çok zor. Ben mecburen ücretsiz izne çıktım. Benim de bakacak
6.aydan sonra daha az kilo alıyorlar o kesin bilgi .1 yaşına kadar ortalama 12 kg olacaklarmis. Tabi kız erkek bebek değişiyor..Ek gıdaya alıştıkça düzelir diye düşünüyorum. Dis yüzünden ishal ve su kaybına dikkat etmek gerekiyormus. Ben de başladım mecburen azar azar ..ne yapacağımı bilemedim biraz yoğurt biraz su hoşuna gidiyor sanki rahatlıyor bebek.tesekkur ederim canım inşallah bırakmaz memeyi..geceleri unutuyor sanki meme almaya devam ediyor şükür..Allah hepimizin yardımcısı olsun
Selam kızlar. Ben 1 haftadir spora gidiyorum günde 1 saat kv bırakıyorum çocuğu da bakalım inşallah istediğim sonuclara ulaşırım:)
Benim için spora pek gerek kalmadı 54e düştüm işe de başlayacağım için 2-3 kilo da ordan gider diye düşünüyorum:)inşallah sende istediğimn kiloya ulaşırsın :)Selam kızlar. Ben 1 haftadir spora gidiyorum günde 1 saat kv bırakıyorum çocuğu da bakalım inşallah istediğim sonuclara ulaşırım:)
Hoşgeldin canım. Doğru yerdesin :) bebişler kocaman oldu nerelerdesin :) çınar büyüdü 7 aylık oldu nerdeyse :) senin bebiş nasıl önemli değildir umarım sıkıntılarKızlar tekrardan merhaba , doğum lohusalık düğünler amelıyatlar derken bir fırsatım olmadı girmeye .. gri penguenın sayfasıydı sanırjm burası. Bikaç tanıdık isim gördüm gerçi. Biz pzartesi 6ayı dolduracagız cok şükür saglıkla geldık bugunlere bikaç sıkıntı dışında tabisizler nasılsınız bebekleriniz nasıl merak edıyorum .. herkesın bebeklerini Allah bağışlasın inşallah fırsat buldukca giricem artık umarım
Canim bilmiyordum ben bu rahatsizligi, daha once peygamber sunnetli olanlari duymustum ama yakinimda yoktu hic. Moralini bozma demek zor, insan evladi soz konusu olunca tirnagina zarar gelsin istemiyorKızlar moralim bozuk oğlumda hipospadias var takip eden bilir. Araştırma sonucunda bu ameliyat olup da daha tam düzeleni okumadım. Ameliyat sonrası çekilen acılar sıkıntılar da cabası. İnsanlar hiç mi iyi yorum yapmazlar ya
Okurken ağlamaya başladım bir baktım oğlum bana bakarak dudaklarını büzmş gözleri dolmuş artık herşeyi anlıyor. Güçlü olmak istiyorum onun için. Gelecekte psikolojik sorun yaşamaması için dua ediyorum. Yakınında hiç ameliyat olup iyileşen var mı? Peygamber sünneti de deniyor ama bu olumlu bir şey değil halk arasında iyi birşey sanıyorlar ama bir çeşit cinsel tamamlanma bozukluğu. Sünnet derisi yarım pipi deliği testis torbasına yakın pipi yapışık testislere ve testis topları karnınn içinde. Oğlum gözümün içine bakıp güldüğünde bile aklım sürekli ameliyat olacağında. Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.
Yogun gectı dogum sonrası:) 3 kuzen 1 de kardeş evlendirdik ardından benımkı fıtık amelıyatı oldu oydu buydu derken koşturmacada giremedim buraya. Tabı calısırken bılgısayar basındaydım heran burdaydım sımdı telden fırsat buldukca işte :) bugunlerde ek gıdalara basladık meyve sebze gecen ay gunde bır meyve yedı ama 200 gr almış cok uzuldumDogurduk büyütüyoruz napalim hayırdır neler oldu nerelerdeydin :) ben 2canavarla uğraşıyorum işte
Canım cok gecmıs olsun benım oglumda da yarım sunnet var dedıler pipisinin bi tarafında sunnette kesıleb derı yok ama bana doktor amelıyatla duzeltılexek demıstı oluyor bazı bebeklerde dedi üstünde durmadı cok. senın doktorun ne dedı tam olarakKızlar moralim bozuk oğlumda hipospadias var takip eden bilir. Araştırma sonucunda bu ameliyat olup da daha tam düzeleni okumadım. Ameliyat sonrası çekilen acılar sıkıntılar da cabası. İnsanlar hiç mi iyi yorum yapmazlar ya
Okurken ağlamaya başladım bir baktım oğlum bana bakarak dudaklarını büzmş gözleri dolmuş artık herşeyi anlıyor. Güçlü olmak istiyorum onun için. Gelecekte psikolojik sorun yaşamaması için dua ediyorum. Yakınında hiç ameliyat olup iyileşen var mı? Peygamber sünneti de deniyor ama bu olumlu bir şey değil halk arasında iyi birşey sanıyorlar ama bir çeşit cinsel tamamlanma bozukluğu. Sünnet derisi yarım pipi deliği testis torbasına yakın pipi yapışık testislere ve testis topları karnınn içinde. Oğlum gözümün içine bakıp güldüğünde bile aklım sürekli ameliyat olacağında. Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.
Canım bizimkisi biraz daha ağır bir kaç ameliyat olacak bu ay görüşmemiz var dr ile. Prof dr Halil Tuğtepe ile görüşüyoruz hayırlısıyla iyi olacak inşallahCanım cok gecmıs olsun benım oglumda da yarım sunnet var dedıler pipisinin bi tarafında sunnette kesıleb derı yok ama bana doktor amelıyatla duzeltılexek demıstı oluyor bazı bebeklerde dedi üstünde durmadı cok. senın doktorun ne dedı tam olarak
Allah caresiz dert vermesın canım düzelir amelıyatlarla.bebegin tırnagına zarar gelse anne baba da yıpranıyor tabı ama guclu olman lazım atlatıcaksınız ınsalşah.benım bebegımde daha kucucuk bir aylıkken fıtık amelıyatı oldu ıkı taraftanda senı cok ıyı anlıyorum cok zor . allah yardımcınız olsun cabuk toparlanır umarım.Canım bizimkisi biraz daha ağır bir kaç ameliyat olacak bu ay görüşmemiz var dr ile. Prof dr Halil Tuğtepe ile görüşüyoruz hayırlısıyla iyi olacak inşallah
Canım internet yorumlarına göre düşünme. Genelde çözüm bulamayıp da araştıranların yazıları vardır. Doktorunuz profmuş. Eminimki en iyisini araştırıp bulmuşsunuzdur. Doktoruna güven onun dışında başka yorumlara takılıp kendini de bebeğini de yıpratma. Allahın izniyle iyi olacak inşallah. İlerde ne kadar zor günlerdi ama atlattık çok şükür diye düşüneceksiniz inşallahKızlar moralim bozuk oğlumda hipospadias var takip eden bilir. Araştırma sonucunda bu ameliyat olup da daha tam düzeleni okumadım. Ameliyat sonrası çekilen acılar sıkıntılar da cabası. İnsanlar hiç mi iyi yorum yapmazlar ya
Canım bu ayda bukadar ek gıda çok. Onlarla doyduğu için emmez. Bu ayda daha günde bir öğün o da doyumluk değil tadımlık olacak. Bence azalt ek gıdayı. Anne sütü varken yoğurtla meyveyle ne vitamin alacak ne kilo alacak.Bayanlar size de bi danışmak ıstıyorum benım oglum da ek gıdaya gecınce benı emmek ıstememe basladı yanı tok sanırım o yuzden sabahtan muz sonra patates en son yogurt ver dedı doktpr verdım ama dogru duzgun emmıyor bu sefer. 2-3 dk emıyor bırakıyor. Gecen ay emdıgı halde gun ıcınde tek meyve verırken 200 gr almışnasıl kılo aldırıcam ben bu yavruya.katılarada baslamak lazım ama benı de emmesi lazım var mı bı onerısı olan
Gecen ay doktor gunde bi ogun meyve vermıstı bh ay gıttık 200 gr almış ondan bu kadar mı cok verdı acaba banada cok geldı hepsı ardarda gelıyor en ıyısı sebzelerı tattırıp emzırmeye devam etmek yoksa benı bırakcak sıpa az once uyudu kıpırdanırken emzırmeye basladım bıraz emdi ııııı deyıp ıttırdı en azından yasına kadar emsın ıstıyprum. Bu ayda kılo almazsa yandıkCanım bu ayda bukadar ek gıda çok. Onlarla doyduğu için emmez. Bu ayda daha günde bir öğün o da doyumluk değil tadımlık olacak. Bence azalt ek gıdayı. Anne sütü varken yoğurtla meyveyle ne vitamin alacak ne kilo alacak.
Biz blw yapıyoruz. Hergün yediği en fazla bir sap brokoli yada yarım havuç falan bir günde. Çok gibi geldi bana ama sen daha iyi bilirsin.
Geçmiş olsun bu arada kuzuna.
O zaman hem hayirli olsun hemde gecmis olsunYogun gectı dogum sonrası:) 3 kuzen 1 de kardeş evlendirdik ardından benımkı fıtık amelıyatı oldu oydu buydu derken koşturmacada giremedim buraya. Tabı calısırken bılgısayar basındaydım heran burdaydım sımdı telden fırsat buldukca işte :) bugunlerde ek gıdalara basladık meyve sebze gecen ay gunde bır meyve yedı ama 200 gr almış cok uzuldumemıyorda aslında ama 5 dk dan uzun emmıyor ve cok hareketlı nasıl kılo aldırcam bu cocuga bılmıyorum baldan_madam maşallah sizede bizde 6ayı dolduruyoruz pazartesı Allah bagıslasın bebeişlerimizi
Sen tadımlık devam et bence de canım. Hem zaten artık eskisi kadar fazla kilo almıyorlar her ay. Kiloyu çok kafana takma. Bezleri kuru olmadıkça sıkıntı yok. Bir de ben su da veriyorum tadımdan sonra gerçi anne sütü alırken çok gerek yok ama yine de sun istersen içerçe içsin az birşeyGecen ay doktor gunde bi ogun meyve vermıstı bh ay gıttık 200 gr almış ondan bu kadar mı cok verdı acaba banada cok geldı hepsı ardarda gelıyor en ıyısı sebzelerı tattırıp emzırmeye devam etmek yoksa benı bırakcak sıpa az once uyudu kıpırdanırken emzırmeye basladım bıraz emdi ııııı deyıp ıttırdı en azından yasına kadar emsın ıstıyprum. Bu ayda kılo almazsa yandık
Doktora sordum suyu zaten az kılo almış suyla daha cok doymasın gerek yok dedı ama patatesten sonra bncede gerekıyor az bişey ay ne zormuş anam bu işlerSen tadımlık devam et bence de canım. Hem zaten artık eskisi kadar fazla kilo almıyorlar her ay. Kiloyu çok kafana takma. Bezleri kuru olmadıkça sıkıntı yok. Bir de ben su da veriyorum tadımdan sonra gerçi anne sütü alırken çok gerek yok ama yine de sun istersen içerçe içsin az birşey
Sorma ya çok zor. Ben de bugün işten geç geldim akşam 7.30 falandı brokoli verdim iki parça. Geç olunca gaz yapmış heralde delirdi az önce zor sakinleştirdik. Ama epey gaz attıDoktora sordum suyu zaten az kılo almış suyla daha cok doymasın gerek yok dedı ama patatesten sonra bncede gerekıyor az bişey ay ne zormuş anam bu işler
Sorma ya çok zor. Ben de bugün işten geç geldim akşam 7.30 falandı brokoli verdim iki parça. Geç olunca gaz yapmış heralde delirdi az önce zor sakinleştirdik. Ama epey gaz attışişmiş çocuğumun midesi