temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

:KK48: Ay kıyamam bende blw yapmak istiyorum ama blw için oturması gerekıyormus bizimki daha oturamıyor daha alıştırmadık oturmaya bazen denıyorum hamur gıbı saga sola yuvarlanverıyor :KK48: yavas yavas alıstırmak lazm
Canım dedtekli oturması yeter. Mama sandalyesinde otursa olur. Bizimki de desteksiz oturamıyor.

Ayy ne guzel keske ben de gidebillsem :KK43: veremedim kilolari.. 2 gun once oglumun toplantisina gittim. 40. Dk sinda annem aradi nasil agliyo ciglik kiyamet kosa kosa gittim :110:
Benimde icimde panikle gidiyorum hep ama eve yakın olunca hemen birakir giderim diye güvenerek gidiyorum canım:KK43:

Benim için spora pek gerek kalmadı 54e düştüm işe de başlayacağım için 2-3 kilo da ordan gider diye düşünüyorum:)inşallah sende istediğimn kiloya ulaşırsın :)
Ne güzel maşallah. Ben kendi cabamla 4 kilo verebilmistim ama sonra baktim gene aliyorum son çare basladim:) sen nasil zayifladin bu kadar peki

Kızlar moralim bozuk oğlumda hipospadias var takip eden bilir. Araştırma sonucunda bu ameliyat olup da daha tam düzeleni okumadım. Ameliyat sonrası çekilen acılar sıkıntılar da cabası. İnsanlar hiç mi iyi yorum yapmazlar ya :KK43:
Okurken ağlamaya başladım bir baktım oğlum bana bakarak dudaklarını büzmş gözleri dolmuş artık herşeyi anlıyor. Güçlü olmak istiyorum onun için. Gelecekte psikolojik sorun yaşamaması için dua ediyorum. Yakınında hiç ameliyat olup iyileşen var mı? Peygamber sünneti de deniyor ama bu olumlu bir şey değil halk arasında iyi birşey sanıyorlar ama bir çeşit cinsel tamamlanma bozukluğu. Sünnet derisi yarım pipi deliği testis torbasına yakın pipi yapışık testislere ve testis topları karnınn içinde. Oğlum gözümün içine bakıp güldüğünde bile aklım sürekli ameliyat olacağında. Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.
Canım, Allahım iyilik şifa versin inşallah. Anlattıkların ve yaşadıkların çok zor, rabbim evlat sıkıntısıyla sınamasın. Ama şöyle düşün, Allah'ın izniyle ameliyat olup iyileşecek. Zor günler yaşayacaksınız belki ama sağlığına kavuştuğunda unutacaksınız. Önemli olan bebeğinin seninle olması, ömrü güzel ve hayırlı olsun inşallah. Yanlış ya da hatalı bişey derim de seni üzerim diye korkuyorum. Ben burdan neler desem de sen yaşadıklarını biliyorsun, yaşadıkların seninle. Sadece biraz dertleşip kaygını azaltabilirsin. İnşallah her şey umduğundan da daha kolay bir şekilde hallolur. Rabbim yardımcınız olsun.

Canım, Allahım iyilik şifa versin inşallah. Anlattıkların ve yaşadıkların çok zor, rabbim evlat sıkıntısıyla sınamasın. Ama şöyle düşün, Allah'ın izniyle ameliyat olup iyileşecek. Zor günler yaşayacaksınız belki ama sağlığına kavuştuğunda unutacaksınız. Önemli olan bebeğinin seninle olması, ömrü güzel ve hayırlı olsun inşallah. Yanlış ya da hatalı bişey derim de seni üzerim diye korkuyorum. Ben burdan neler desem de sen yaşadıklarını biliyorsun, yaşadıkların seninle. Sadece biraz dertleşip kaygını azaltabilirsin. İnşallah her şey umduğundan da daha kolay bir şekilde hallolur. Rabbim yardımcınız olsun.
Amin sağol cnm. Tek temennimiz sorunlarıın aşılması iyileşmesi ve ilerdeki hayatında bunun sıkıntısını çekmemesi

Ne güzel maşallah. Ben kendi cabamla 4 kilo verebilmistim ama sonra baktim gene aliyorum son çare basladim:) sen nasil zayifladin bu kadar peki
Ekstra bi çaba sarf etmedim canım ekmeği kestim sadece.Aslında daha önce de yemiyordum biraz daha dikkat ettim.Sanırım emzirmenin ve günlük hayatın koşuşturmacası etkili oldu.Kilo veriyorum ama göbiş gitmiyor o nolcak bilmiyorum:/

Kızlar mama sandalyesi ne marka nasıl aldınız ne zamandan sonra koymaya başladınız
5-5.5 aylık falandı sanırım. Önce arkası yatık oturttum 6 dan sonra dik oturttum.
Joie multiply aldık çok memnunum. İkea antilop da çok tavsiye ediliyor ama bana küçük gibi geldi. Kullananlar ondan da çok memnun.

Canim arayisa girmedik acikcasi cunku daha cok kucuk diye bakiciya guvenemiyorum. Annem ya da kv bakicak sanirim, kv gonullu zaten bakmaya ama ben annemi ikna etmeye calisiyorum :KK70: yani en kotu ihtimalle kv bakcak, cok iyi bi bakici denk gelirse o da olabilir ama aramadan gokten zembille inmicegine gore bilemedim napsam :)

benim önce kv geldi.. sona annem.. ndnese ikisiyle de anlaşamadım :KK70: :KK70: sonra bakıcı buldum.. ama çok kafaya takıyodum çok ağladım bakıcıya emanet ederken aklımda türlü türlü senaryolar yazıyodum.. ayy allahım inş hep böle gider çok iyi gidiyoruz şuan.. allah herkesin karşısına (ihtiyaç halinde) iyileri çıkarsın .. ve şuan iyiki annelerle anlaşamamışım diyorum

Kızlar biz 7 ayımızin ilk haftasindayiz ve kilomuz 7900. Kontrollerde zayif falab demiyor doktor ama görenler zayiflamis diyorlar. Doktor gecen boya gitmis biraz dedi. Ek gidaya yeni basladik ama tam olarak deli gibi yemiyor sonuçta yanlis mi yapiyorum nerde hata yapıyorum acaba. Ek gida verirken korkuyorum zaten bir de böyle seyler duyunca üzüldüm şimdi. Sizinkilerin kilolari nasıl

yeni başlayınca demi çok yemiyolar bende acaba zorlamalı diye dşünmüştüm ama alabildiği kadar veriyorum çok vermiyorum açıkçası.. boya gittiyse ondan öle görüyolardır cnm ne kadar boyu

Kızlar mama sandalyesi ne marka nasıl aldınız ne zamandan sonra koymaya başladınız

ben 6.aya girer girmez ek gıdaya başladığı için oturtmaya başladım mama sandalyesinde. gıdaları oturarak ve masada yeme alışkanlığı kazansın diye o şekilde yapıyorum. ben ablamdan kalanla idare ediyorum mama sandalyesini

Günaydın kızlar. Benim oğlan 3 ayliktan beri ayye ayye diyodu arada bana. Ama 4 gündür baya baya baba diyor. Yani hece tekraridir dedim ama bu gece baktim öyle degil galiba. Dün 6. Ay aşılarını oldu gece saat başı uyanıp ağladı emzirdim susmadi ne yaptıysam durmadi babaa babaa diye ağladı hani babababa falan değil hala şoktayim. Ilginc olan da şu ki babasi kalkti kucagina aldi 2 sefer de de uyudu :KK57: he bide ayye demeyi de birakti :KK12: galiba beni sevmiyo artik :KK17::KK43:

bendede bazen çıkıyoda babasına babıldıyo bu çocuk heveslenme diyorum :KK70: ama sanırım baba diyo gerçektenD:

Kızlar tekrardan merhaba , doğum lohusalık düğünler amelıyatlar derken bir fırsatım olmadı girmeye .. gri penguenın sayfasıydı sanırjm burası. Bikaç tanıdık isim gördüm gerçi. Biz pzartesi 6ayı dolduracagız cok şükür saglıkla geldık bugunlere bikaç sıkıntı dışında tabi:işsiz: sizler nasılsınız bebekleriniz nasıl merak edıyorum .. herkesın bebeklerini Allah bağışlasın inşallah fırsat buldukca giricem artık umarım :KK9:

bende uzun zaman sonra zor bulmuştum satfayı :KK70:

Amin canim. Bende yoğurt su havuç verdim. Dün de çorba yaptim içti. Bugün elma vermeyi düşünüyorum bakalim. He bide yumurta sarisinin ucundan azicik veriyorum 2 gündür

yumurta sarısına ne zaman geçtin canım. ay bana da destek :KK70: çorbayı ne çorbası verdin bende yoğurt ve elma püresiyle bi haftadır cebelleşiyorum:KK70: daha bi 3.ye geçemedim çokmu ağır ilerliyorum acaba. sanki birden yüklenmek istemedim ondanmıki

Ayy ne guzel keske ben de gidebillsem :KK43: veremedim kilolari.. 2 gun once oglumun toplantisina gittim. 40. Dk sinda annem aradi nasil agliyo ciglik kiyamet kosa kosa gittim :110:

ya ben vermiştim hatta doğumdan sonraki gün eski kilomdaydım o derece :KK70: ama izinli olduğum o 3buçuk ay içerisinde 8 kilo almışım :KK70: gelen gidenin tatlı getirmesinden ye ye şiştim

X