- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.581
H&m çok kullanışlı ürünleri var gerçekten. Kolay da yıpranmıyor. Çok da şıklar. Bir pant aldım üç aylıktan beri giyiyor iki üç ay daha da giyer gibi.
Sagol canim amin insallah :) ates olmadi canim, bir ara ateslendi ama hastaliktandi o, huzursuzluk gece hic uyumuyo saat basi kalkiyo bayadir o var, ama disten mi degil mi bilemiyorum :) darisi basiniza saglicaklaAyyyy hayırlı olsun canım, ilk dişleriniz :) sıra diğerlerine inşallah sağlıkla. Ateş, huzursuzluk falan oldu mu canım.
Hiç üzülme canım, bebeğinin kilosu gayet iyi bence. Benimki de 7 buçuk, grip olduğu için doktora götürmüştüm. Hem kontrol hem muayene olduk, doktorumuz kilosu iyi dedi. Gerçi minnak da doğmuştu benimki. Takma kiloyu, sağlıklı olsun alması gereken kiloyu alsın yeterli.Kızlar biz 7 ayımızin ilk haftasindayiz ve kilomuz 7900. Kontrollerde zayif falab demiyor doktor ama görenler zayiflamis diyorlar. Doktor gecen boya gitmis biraz dedi. Ek gidaya yeni basladik ama tam olarak deli gibi yemiyor sonuçta yanlis mi yapiyorum nerde hata yapıyorum acaba. Ek gida verirken korkuyorum zaten bir de böyle seyler duyunca üzüldüm şimdi. Sizinkilerin kilolari nasıl
Ayyy hastaydık analı-kızlı grip olduk ondan giremedim kızlar. Şimdi ikimiz de daha iyiyiz çok şükür. Evet ben de yakın düşünüyorum, doktoruma sormuştum ben de, bebek psikolojisi için en az bir yıl demişti. Benim de sezaryen doğum da onun için sormuştum doktora. Ama dikişlerle bi alakası yok sanırım. Benim bi arkadaşım da sezaryen doğum yapmıştı. İki çocuğunun arasında 14 ay var. Onunki gibi hesaplarsam şimdi hamile olmam lazımdı
Ben 1bucuksene diom ikiz anası olaraktanaslında istiyorum da ama kızım da çok ufak ve hareketli de bi bebek. Ona kıyamıyorum, ilgim azalacak diye.
Ayyy kafam çok karıştı, fikri olan var mı
Bak canım. Ama bahsettiğim pant beli lastikli. Hamile pant. gibi. İçten ayarlı lastik var.:) ikinciye bile saklarım diyorsun yani :) :) tmm canim teşekkür ederim. Ben de bi göz gezdireyim oralara o zaman..
Canım bende ilk 1 ocakta oldum ama 1 gün sürdü hala bilmiyorum yani doneme2 girdim mi diyeRegl dönemine geçiş yapan var mı kızlar? Ben hala geçemedim norml mi acaba yoksaaa
Regl dönemine geçiş yapan var mı kızlar? Ben hala geçemedim norml mi acaba yoksaaa
cnm sen de ogretmendin dimi ben bu pazartesi baslicam sonra da karne var ama inan o beş gün bile oglusumu bırakmak istemiyorum annem benimkine bakacak sabah alip iş dönüşü evine bırakıcaz çok zor anne olmak.Kizlar bizim alt iki disimiz cikti, yani beyazi goruneli iki hafta falan oldu ama buyumuyo ya :/ minnak minnak beyaz kaldi ne zaman normal dis boyutuna gelicek acaba?
Ay senin annelik psikolojini sevsinlerGünaydın kızlar. Benim oğlan 3 ayliktan beri ayye ayye diyodu arada bana. Ama 4 gündür baya baya baba diyor. Yani hece tekraridir dedim ama bu gece baktim öyle degil galiba. Dün 6. Ay aşılarını oldu gece saat başı uyanıp ağladı emzirdim susmadi ne yaptıysam durmadi babaa babaa diye ağladı hani babababa falan değil hala şoktayim. Ilginc olan da şu ki babasi kalkti kucagina aldi 2 sefer de de uyuduhe bide ayye demeyi de birakti galiba beni sevmiyo artik
ciddi misin cnm benim de rahmimin alınması lazım çalışıyorum da ikinciyi yapıp aldırmak istiyorum çünkü adenoymosis var bende tek tedavi tamamiyle çıkarılması. ama benim midem o nde ağrıyor ki bakimi çalışmayı boş ver o 9 aylik süreç çok gözüme geliyor midem beni depresyona bile sokmustuEvet Canim sezaryenle en az 2 sene ve pedagoglarin önerdiği yas aralığı da 4 sene.. Valla 4 sene cok uzun gibi geliyo bana yaiki düşüncem var. Bi yanım diyor ki doya doya kızımla vakit geçireyim tüm vaktimi ona harcayim keyfini cikarayim biraz buyusun öyle.. Diğer yanım ise cok gecmeden ikinciyi istiyooo elbette zorlanicam ama 4 sene 5 sene gecsede yine zorlanicam onu pek dusunmuyorum sadece kizimi ilgisiz birakmak korkutuyo beni.. Ama sanirim yapicam
Siz çalışıyorsunuz hemen istemeseniz bile bence cok haklisiniz. Is ev cocuklar cok zor. Ben calismadigim halde zorlaniyorsam sizi düşünemiyorum:) ama belli bi yastan sonra sanki tahammul daha da azaliyo. Hersey zamaninda güzel amannn kizlar ben itiraf ediyorum bebek dusunuyorum şuanher an hamileyim diyebilirim
Ben 5 gun once oldum ama cok az geldi, hic agri da olmadi. Sevdim bu isi hep oyle olur insallah :)Regl dönemine geçiş yapan var mı kızlar? Ben hala geçemedim norml mi acaba yoksaaa
Universitedeyim canim ben ama ogretmen sayilirim, benim de ders programim belli olmadi daha cok heyecanliyim. Bugun toplantiya oglumla gidicez hatta birakicak kimsem yok :/ cok zor gercekten calisan anne olmak.. senin yine annen bakicakmis ne guzel benim anne kv baska sehirde.cnm sen de ogretmendin dimi ben bu pazartesi baslicam sonra da karne var ama inan o beş gün bile oglusumu bırakmak istemiyorum annem benimkine bakacak sabah alip iş dönüşü evine bırakıcaz çok zor anne olmak.
Canim benimki de iki uc gundur baba dede diyo ama bilincli degildir tabi bence :) anne hic demedi aglarken annnee gibi agliyo o kadar :)) sevmez mi hic seni oyle dusunme daha cok minnak bilincli soylemek icinGünaydın kızlar. Benim oğlan 3 ayliktan beri ayye ayye diyodu arada bana. Ama 4 gündür baya baya baba diyor. Yani hece tekraridir dedim ama bu gece baktim öyle degil galiba. Dün 6. Ay aşılarını oldu gece saat başı uyanıp ağladı emzirdim susmadi ne yaptıysam durmadi babaa babaa diye ağladı hani babababa falan değil hala şoktayim. Ilginc olan da şu ki babasi kalkti kucagina aldi 2 sefer de de uyuduhe bide ayye demeyi de birakti galiba beni sevmiyo artik
evt cnm o konuda iyiyim ama annem rahatsız iki dizinde de ameliyatlı bakalım nasıl olcak bir de yaşlı sayılır . haftanın 3 gününe toplasam dersimi iyi olur benim için. ayyy gerçekten de ne zormuş bu annelik.Universitedeyim canim ben ama ogretmen sayilirim, benim de ders programim belli olmadi daha cok heyecanliyim. Bugun toplantiya oglumla gidicez hatta birakicak kimsem yok :/ cok zor gercekten calisan anne olmak.. senin yine annen bakicakmis ne guzel benim anne kv baska sehirde.
Ben 5 gun once oldum ama cok az geldi, hic agri da olmadi. Sevdim bu isi hep oyle olur insallah :)
Bu arada esime dedim bazi arkadaslar hamile olmak istiyomus ne guzel dimi diye sen kafayi yersin 2 cocukla dediesim de simdilik dusunmuyor sanirim senin adina heyecanliyim ama