temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay senin annelik psikolojini sevsinler :-) valla benimkiler de annnnnneee diye aglio suan bildigin "n" leri bastirarak söylüyorlar yani acaba baba derlerse ben de mi depreşyona girerim kine :confused:
Bir yandan sevinip bir yandan depresyon mod geziyorum. Aglarken anne dedi eşim diyo kos kos anne diyo bak diyo hii babadir o baba diyorum :KK70:

Canim benimki de iki uc gundur baba dede diyo ama bilincli degildir tabi bence :) anne hic demedi aglarken annnee gibi agliyo o kadar :)) sevmez mi hic seni oyle dusunme daha cok minnak bilincli soylemek icin :KK200:
Ay ben ne hallere düştüm ne olacak benim bu psikolojim :KK70:

T Titizz1 canım hiç üzülme senin bebişinin kilosu gayet iyi.Bizimkiler yakın tarihte doğmuştu yanlış hatırlamıyorsam benim kızım daha zayıf.7 kusür kilo.Ben azcık kafama taktım ama :KK43: daha kendi doktoruna görünmedi bakalım ne diyecek

Günaydın kızlar. Benim oğlan 3 ayliktan beri ayye ayye diyodu arada bana. Ama 4 gündür baya baya baba diyor. Yani hece tekraridir dedim ama bu gece baktim öyle degil galiba. Dün 6. Ay aşılarını oldu gece saat başı uyanıp ağladı emzirdim susmadi ne yaptıysam durmadi babaa babaa diye ağladı hani babababa falan değil hala şoktayim. Ilginc olan da şu ki babasi kalkti kucagina aldi 2 sefer de de uyudu :KK57: he bide ayye demeyi de birakti :KK12: galiba beni sevmiyo artik :KK17::KK43:
Boşver canım keşke öyle olsa emin ol tercih edersin. Benim oğlan birtek bende susuyor akşamları geceleri ağlayınca. O yüzden evin içinde alt kata insem sorun oluyor. :KK43: bırak babasında sussun. Onda susması onu daha çok sevdiği anlamına gelmiyor belki onu daha az gördüğü için özlüyordur. Annenin sevilmeme ihtimali var mı ki hiç :KK66:

ciddi misin cnm benim de rahmimin alınması lazım çalışıyorum da ikinciyi yapıp aldırmak istiyorum çünkü adenoymosis var bende tek tedavi tamamiyle çıkarılması. ama benim midem o nde ağrıyor ki bakimi çalışmayı boş ver o 9 aylik süreç çok gözüme geliyor midem beni depresyona bile sokmustu

Cok gecmis olsun canim insallah bi tane daha olur hAyırlısı ile.. Ah sorma o mide bulantilari falan cok zor ins daha iyi gecer hamilelegin belli olmaz ama zor da olsa katlanicaz ne yapalım:)

Misirpatlagi Misirpatlagi
Oo iysisn ikinci bebek düşüyorsunuz hakkınızda hayırlısı canım. İkinci bebek için ben 5 sene bekledim süre biraz uzun olmuş benim adıma yani insan unutuyor tembelliğe alışıyor sanki.ama en azından ilk bebeğinin tuvalet alışkanlığı kazanmasını beklemeni tavsiye ederim sağlık açısından bir sıkıntınız yoksa tabi..

T Titizz1 canım ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Hatta meme reddi var aşmaya çalışıyorm şu sıralar artık dış çıkaracaklarını için zayifliyorlarmjs bir de..6.ayda doğdukları kilonun iki katına varmalari idealmis bebeklerin

T Titizz1 canım ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Hatta meme reddi var aşmaya çalışıyorm şu sıralar artık dış çıkaracaklarını için zayifliyorlarmjs bir de..6.ayda doğdukları kilonun iki katına varmalari idealmis bebeklerin
Allah yardımcın olsin canım ya. Bizde ek gidaya daha yeni başladık nezle oldu diye ertelemiştik acaba o yuzden zayiflamis olabilir mi düşünüyorum. Aslinda zayiflamk denmez eskiso gibi fazla kilo almıyor demek doğru olan. Ek gidaya geçenler kilo aliminda degisim oluyor mu?

Canim arayisa girmedik acikcasi cunku daha cok kucuk diye bakiciya guvenemiyorum. Annem ya da kv bakicak sanirim, kv gonullu zaten bakmaya ama ben annemi ikna etmeye calisiyorum :KK70: yani en kotu ihtimalle kv bakcak, cok iyi bi bakici denk gelirse o da olabilir ama aramadan gokten zembille inmicegine gore bilemedim napsam :)
Çaktırmadan kimseye bir ara bakalım, belki gönlüne göre denk gelir

Kızlar tekrardan merhaba , doğum lohusalık düğünler amelıyatlar derken bir fırsatım olmadı girmeye .. gri penguenın sayfasıydı sanırjm burası. Bikaç tanıdık isim gördüm gerçi. Biz pzartesi 6ayı dolduracagız cok şükür saglıkla geldık bugunlere bikaç sıkıntı dışında tabi:işsiz: sizler nasılsınız bebekleriniz nasıl merak edıyorum .. herkesın bebeklerini Allah bağışlasın inşallah fırsat buldukca giricem artık umarım :KK9:

Kızlar tekrardan merhaba , doğum lohusalık düğünler amelıyatlar derken bir fırsatım olmadı girmeye .. gri penguenın sayfasıydı sanırjm burası. Bikaç tanıdık isim gördüm gerçi. Biz pzartesi 6ayı dolduracagız cok şükür saglıkla geldık bugunlere bikaç sıkıntı dışında tabi:işsiz: sizler nasılsınız bebekleriniz nasıl merak edıyorum .. herkesın bebeklerini Allah bağışlasın inşallah fırsat buldukca giricem artık umarım :KK9:
Tekrardan hoşgeldin canım, ben bebişimle beraber grip oldum ikimizde iyileşiyoruz çok şükür. Biz de 6.ayımızı yeni doldurduk, ufak tefek sıkıntılar hepimizde var. Böyle böyle büyüyecekler inşallah, Allahım daha büyük sıkıntı vermesin. Senin bebişinin de iyi olmasına sevindim. Zamanımızın büyük bölümünü bebişler aldığından hiçbirimiz eskisi kadar sık giremiyoruz zaten, burda oldukça görüşürüz :-)

Misirpatlagi Misirpatlagi
Oo iysisn ikinci bebek düşüyorsunuz hakkınızda hayırlısı canım. İkinci bebek için ben 5 sene bekledim süre biraz uzun olmuş benim adıma yani insan unutuyor tembelliğe alışıyor sanki.ama en azından ilk bebeğinin tuvalet alışkanlığı kazanmasını beklemeni tavsiye ederim sağlık açısından bir sıkıntınız yoksa tabi..

Ya ben de bilemiyorum iste Canim istiyorum ama suan erken oldugununda farkındayım ve ne kadar zor olacagini da tahmin ediyorum çünkü tekim 20 kilo verdim toplamda :) cok kafama takmadan hayırlısı diyorum Hayirli zamanda olur inşallah arayı cok acmsk istemiyorum da o yüzden plan yapmıyorum. Rabbim isteyen herkese saglikli sihhatli evlatlar versin guzel gunlerini görelim hep insallah :)

Universitedeyim canim ben ama ogretmen sayilirim, benim de ders programim belli olmadi daha cok heyecanliyim. Bugun toplantiya oglumla gidicez hatta birakicak kimsem yok :/ cok zor gercekten calisan anne olmak.. senin yine annen bakicakmis ne guzel benim anne kv baska sehirde.

Off çalışan Anne olmak gerçekten çok çok zor. Ben mecburen ücretsiz izne çıktım. Benim de bakacak
Allah yardımcın olsin canım ya. Bizde ek gidaya daha yeni başladık nezle oldu diye ertelemiştik acaba o yuzden zayiflamis olabilir mi düşünüyorum. Aslinda zayiflamk denmez eskiso gibi fazla kilo almıyor demek doğru olan. Ek gidaya geçenler kilo aliminda degisim oluyor mu?
6.aydan sonra daha az kilo alıyorlar o kesin bilgi .1 yaşına kadar ortalama 12 kg olacaklarmis. Tabi kız erkek bebek değişiyor..Ek gıdaya alıştıkça düzelir diye düşünüyorum. Dis yüzünden ishal ve su kaybına dikkat etmek gerekiyormus. Ben de başladım mecburen azar azar ..ne yapacağımı bilemedim biraz yoğurt biraz su hoşuna gidiyor sanki rahatlıyor bebek.tesekkur ederim canım inşallah bırakmaz memeyi..geceleri unutuyor sanki meme almaya devam ediyor şükür..Allah hepimizin yardımcısı olsun

Tekrardan hoşgeldin canım, ben bebişimle beraber grip oldum ikimizde iyileşiyoruz çok şükür. Biz de 6.ayımızı yeni doldurduk, ufak tefek sıkıntılar hepimizde var. Böyle böyle büyüyecekler inşallah, Allahım daha büyük sıkıntı vermesin. Senin bebişinin de iyi olmasına sevindim. Zamanımızın büyük bölümünü bebişler aldığından hiçbirimiz eskisi kadar sık giremiyoruz zaten, burda oldukça görüşürüz :-)
Çok gecmıs olsun bende cok korkuyorjm hasta olacak dıye benımkıde dünden beri o kadar huzursuzdu kı ateşi ölçüyoruz 37.5 hep aglıyor yukselcek mı hastamı dişten mi anlayamadık doktora kontrole gıttık o da bişeyi yok dedi ateşi yuksekte degıl baska bi sıkıntısı da yok enfeksıyon da yok. Cok şükür şimdi normale döndü 36.7 ateşi. Ne olduğunu anlayamadık . İlk cocuk bide tecrubesızlık var kalpten gidicez her seferinde :işsiz:

Çok gecmıs olsun bende cok korkuyorjm hasta olacak dıye benımkıde dünden beri o kadar huzursuzdu kı ateşi ölçüyoruz 37.5 hep aglıyor yukselcek mı hastamı dişten mi anlayamadık doktora kontrole gıttık o da bişeyi yok dedi ateşi yuksekte degıl baska bi sıkıntısı da yok enfeksıyon da yok. Cok şükür şimdi normale döndü 36.7 ateşi. Ne olduğunu anlayamadık . İlk cocuk bide tecrubesızlık var kalpten gidicez her seferinde :işsiz:
İlk çocuk zor.benim de ilk bebek de ateş ölçerim 37.5 te kırmızı ekran öttukce deli olur ağlardım eyvah ateşi var diye .meğer 37.5 sınırmis. Dr umuz 38.5 ve üstü ateştir demişti. Çok giydirmiş ya da çok örtmüş olabilirsiniz demişti.tabi ateşi nerden olctugunuzde önemli mesela kulak derecesi hep daha yüksek çıkar alın ve şakağa göre..

Dogurduk büyütüyoruz napalim hayırdır neler oldu nerelerdeydin :) ben 2canavarla uğraşıyorum işte

X