- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.421
Canim bence gecmis olsun niye olmus diyenlere elle temastan bulasmis de dezenfektan sıkıp bebeginize öyle yaklasin dedi cok tehlikeli virusmus her gelen mutlaka siıkmaliymis eline filan de hatta eve al bitane dezenfektanEve gelenlere ellerini yikamasini nasil soyluyorsunuz? Ben soyleyemiyorum ayip geliyo kendileri de dusunmuyo, babanne dede dahil :/ baska ilden geliyolar yok yine yikamiyolar. Biz de viral hastalik gecirdik cok zordu hala oksurugu tam gecmedi. Insanlarla gorusmemekte buldum cozumu cunku soyleyemiyorum
Sende dedigimi de canimBen de aynı durumdayım. Ama senin şehir dışı şans bence. “Ben size bir havlu vereyim elinizi yüzünüzü yıkayın bir rahatlayın”benimkiler 1 km mesafeden geliyor bişey diyemiyorum.
:) ben de beş kilo verdim bir ayda karatay diyetiyle anneme geldim şiştim yine çok ağır yiyorlarYa evet ama ben psikolojik olarak kilolarımı falan biseye baglamak istiyorum sanırım o yüzden olmak istiyorum178 günlüguz bizde :)
Ben akşam eşim geldikten sonra yemek yapıyorum ona bırakıp çamaşır bulaşık süpürme hallediyorum haftasonu da köşe bucak ancaa:)Hatunlar siz yemek yada evisi yapmak icin bebekleri nasil oyaliyorsunuz özellikleuykusu cok olmayan bebis annelerine soruyorum
Senin yakışıklı ters etki yapmış canım :)Ben kan ilacı vermeye başlayınca baktım çocuk ikidebir kaka yapiyor bir de verince çok çırpınıyor vermedim artık sağlık ocagi başlatmıştı doktorumuz gerek görmedi verme dedi.
Bebeğinin hasta olmasından önemli bir şey yok kuzum bence söyle gitsin, bu sebepten sana surat yapacaklarda da yapsınlar bırak :) ben ortalığa söylüyorum lafı dışardan gelenlerrrrr elleriniiii yıkaaaasınnnn diyee sesleniyorum :) böylelikle herkes üstüne alınıyor, tek gelen olursa da ellerini yıkar mısın diyip gözlerimi pörtletiyorum :))Eve gelenlere ellerini yikamasini nasil soyluyorsunuz? Ben soyleyemiyorum ayip geliyo kendileri de dusunmuyo, babanne dede dahil :/ baska ilden geliyolar yok yine yikamiyolar. Biz de viral hastalik gecirdik cok zordu hala oksurugu tam gecmedi. Insanlarla gorusmemekte buldum cozumu cunku soyleyemiyorum
:) ben de beş kilo verdim bir ayda karatay diyetiyle anneme geldim şiştim yine çok ağır yiyorlar
Ben akşam eşim geldikten sonra yemek yapıyorum ona bırakıp çamaşır bulaşık süpürme hallediyorum haftasonu da köşe bucak ancaa:)
Senin yakışıklı ters etki yapmış canım :)
Bebeğinin hasta olmasından önemli bir şey yok kuzum bence söyle gitsin, bu sebepten sana surat yapacaklarda da yapsınlar bırak :) ben ortalığa söylüyorum lafı dışardan gelenlerrrrr elleriniiii yıkaaaasınnnn diyee sesleniyorum :) böylelikle herkes üstüne alınıyor, tek gelen olursa da ellerini yıkar mısın diyip gözlerimi pörtletiyorum :))
:) ben de beş kilo verdim bir ayda karatay diyetiyle anneme geldim şiştim yine çok ağır yiyorlar
Ay ne guzel canım masallah ya
Çok geçmiş olsun canım. Biz de ateşi ilaçsız atlattık ama sanki öksürük artacak gibi.Bizim bidik baya hasta oldi kizlar ya dün gittik doktora cok agir bisey yok ama ilerlerse diye antibiyotik ve damla verdi. Bende kullanmak istemiyorum açıkçası. Bugub baya büyük insan gibi tar tar öksürüyor nefesini ayarlayamiyor gozleri de akmaya başladı. Nasil iyilestiricem cok üzgünüm
ben direk soyluyorum alisti herkes benim patavatsizligima.Eve gelenlere ellerini yikamasini nasil soyluyorsunuz? Ben soyleyemiyorum ayip geliyo kendileri de dusunmuyo, babanne dede dahil :/ baska ilden geliyolar yok yine yikamiyolar. Biz de viral hastalik gecirdik cok zordu hala oksurugu tam gecmedi. Insanlarla gorusmemekte buldum cozumu cunku soyleyemiyorum
Doktor ilaclari hemen vermeyin durum ilerlerse verin dedi durumunda da göz burun akıntısı ve sert öksürük var onun dışında çok şükür ateş yok ama bende emziriyorum sürekli canim. Size de çok gecmis olsun merak ediyordum bende canim. Bingildak durumu nedir? Bizimki hastalandigindan beri cok hizli inip çıkıyor orasi cukurlasiyor sizin şişmişti galibaÇok geçmiş olsun canım. Biz de ateşi ilaçsız atlattık ama sanki öksürük artacak gibi.ilaç verdiyse kullan daha ilerlemesin. Bir de ishal oldu bizimki. İki günde bir yapan çocuk günde 3-4 kez kaka yapıyor. Sen emziriyorsun sanırım. Bol bol emzir en iyi ilaç anne sütü. Allah yardımcınız olsun kolayca geçer gider inşallah.
Bıngıldak düzeldi ateş geçince canım. Hastalıkta ya da çok ağladığı zamanlarda şişme falan olabilirmiş. Normal zamanda dikkat etmek gerekmiş. Çok geçmiş olsun size de. İnşallah ilerlemeden geçer. Bizimki ergenus oldu resmen.Doktor ilaclari hemen vermeyin durum ilerlerse verin dedi durumunda da göz burun akıntısı ve sert öksürük var onun dışında çok şükür ateş yok ama bende emziriyorum sürekli canim. Size de çok gecmis olsun merak ediyordum bende canim. Bingildak durumu nedir? Bizimki hastalandigindan beri cok hizli inip çıkıyor orasi cukurlasiyor sizin şişmişti galiba
Ah kiyamam ya hepimize geçmiş olsun :)Bıngıldak düzeldi ateş geçince canım. Hastalıkta ya da çok ağladığı zamanlarda şişme falan olabilirmiş. Normal zamanda dikkat etmek gerekmiş. Çok geçmiş olsun size de. İnşallah ilerlemeden geçer. Bizimki ergenus oldu resmen.Büyük adam gibi sesi
yaa sizin bebişlerde mi hasta bizim bebişe de babasından bulaştı bebişten de bana bulaştı ailecek kırılıyoruz ekim annesiyim kuzum daha 3 aylığa 1 hafta var ilk gün ateşi 38 oldu yarım fitil verdim ertesi sabah doktora götürdüm nezle olmuş ateşi bugğnse yükselebilir calpol ver sonra ateş olmaz olursa antibiyotik başlayalım dedi çok şükür ateşi olmadı ama öyke kötü öksürüyo ki burnu genzi hep tıkalı emmeye emiyo ama sürekli genzinde boğazında bi tıkanık ses var sizin bebiş iileştiyse uyguladığonız bişi var mı kaç güne geçti doktor 10 güne anca geçer dedi odaya soğan bölüp koyuyolarmuş yapan var mıBıngıldak düzeldi ateş geçince canım. Hastalıkta ya da çok ağladığı zamanlarda şişme falan olabilirmiş. Normal zamanda dikkat etmek gerekmiş. Çok geçmiş olsun size de. İnşallah ilerlemeden geçer. Bizimki ergenus oldu resmen.Büyük adam gibi sesi
gecmis olsun burnunu sık sık serum fizyolojik le temizlerseniz daha kolay emer hirilti baslayinca ceyrek siringa serum fizyolojik sıkıp pompayla cekin sonra bebegi yuzustu dizinize yatirip sirtina pat pat vurun oksurugu burun tikanikligi boyle gecer ancakyaa sizin bebişlerde mi hasta bizim bebişe de babasından bulaştı bebişten de bana bulaştı ailecek kırılıyoruz ekim annesiyim kuzum daha 3 aylığa 1 hafta var ilk gün ateşi 38 oldu yarım fitil verdim ertesi sabah doktora götürdüm nezle olmuş ateşi bugğnse yükselebilir calpol ver sonra ateş olmaz olursa antibiyotik başlayalım dedi çok şükür ateşi olmadı ama öyke kötü öksürüyo ki burnu genzi hep tıkalı emmeye emiyo ama sürekli genzinde boğazında bi tıkanık ses var sizin bebiş iileştiyse uyguladığonız bişi var mı kaç güne geçti doktor 10 güne anca geçer dedi odaya soğan bölüp koyuyolarmuş yapan var mı
Malesef bizde iki gün ateş yaptı ateş geçti dün de öksürük başlamıştı ama bugün çok kötü. Öksürürken kusuyor. Birazdan dr a götürücem randevu alıpyaa sizin bebişlerde mi hasta bizim bebişe de babasından bulaştı bebişten de bana bulaştı ailecek kırılıyoruz ekim annesiyim kuzum daha 3 aylığa 1 hafta var ilk gün ateşi 38 oldu yarım fitil verdim ertesi sabah doktora götürdüm nezle olmuş ateşi bugğnse yükselebilir calpol ver sonra ateş olmaz olursa antibiyotik başlayalım dedi çok şükür ateşi olmadı ama öyke kötü öksürüyo ki burnu genzi hep tıkalı emmeye emiyo ama sürekli genzinde boğazında bi tıkanık ses var sizin bebiş iileştiyse uyguladığonız bişi var mı kaç güne geçti doktor 10 güne anca geçer dedi odaya soğan bölüp koyuyolarmuş yapan var mı
hastane felaket durumda bütün çocuklar atletle sıra beklio hepsi ateşten gelmişMalesef bizde iki gün ateş yaptı ateş geçti dün de öksürük başlamıştı ama bugün çok kötü. Öksürürken kusuyor. Birazdan dr a götürücem randevu alıpsalgın var sanırım. Herkes aynı.
Soğanı bende duymuştum ama odadan çıkmıyırmuş sonra kokusu. Koyacaksanız içine bir iki tane karanfil saplayın diye okudum kokusunu alıyor demişler ama ne kadar doğru bilmiyorum. Brunonun deniz suyu bar çocuklar için. Onlardan aldım onu sıkıp nefesli aspirlerle ile çekicem sık sık. İştah da gitti mamanın yüzüne bile bakmadı. Sizin şansınız var emiyor bol bol emzirin memeden ayırmayın anne sütü şifadır.
Çok geçmiş olsun hepimize inşallah kısa sürede geçer.
Ay allah korusun hepimizi :/Kızlar salgın varmış. Bugün dr gittik. Doktor bebeğiniz ya da siz çok çok hasta olmadıkça hastane ortamına kesinlikle girmeyin bir ay kadar dedi. Hem biz hem de bebek için dedi. Yalancı boğmaca salgını varmış. Kalabalık yerlerde de dikkat edin diye paylaşmak istedim.
Bizim oğlan gittikçe daha kötü öksürmeye başladı. İştah gitti çok da halsizdikkat edin bebişlere.
Kızlar salgın varmış. Bugün dr gittik. Doktor bebeğiniz ya da siz çok çok hasta olmadıkça hastane ortamına kesinlikle girmeyin bir ay kadar dedi. Hem biz hem de bebek için dedi. Yalancı boğmaca salgını varmış. Kalabalık yerlerde de dikkat edin diye paylaşmak istedim.
Bizim oğlan gittikçe daha kötü öksürmeye başladı. İştah gitti çok da halsizdikkat edin bebişlere.