-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.401
Hemen gecme zaten canim, 6 ay dolunca tadimlara baslarsin. Oyle hapur hupur ek gida yemiyor zaten yuzde doksan anne sutu alacak 1 yasina kadar :) masallah bu arada kilosuna.Kızlar lütfen biseyler yazın bana . Simdi sütum çok iyi ve yarıyor da . Oğlum 5 aylik 9 kg. Hemen ek gıdaya geçmek istemiyorum içebildigi kdr anne sütü alsin istiyorum yaniliyor muyum acaba?
Cok cok geçmiş olsun canim inşallah bidaha yasamazsinizKızlar selam. Allah razı olsun hepinizden. Doktordan geldik çınar iyi çok şükür. Viral enfeksiyon atlatmış. Ateş yükselirse tekrar gidicez. Bıngıldak da ateşle ilgili bir durummuş çok şükür. Ama yine de o konuda takipte olacağız.
Ben de öyle düşünüyorum işte cnm çok sağol .Hemen gecme zaten canim, 6 ay dolunca tadimlara baslarsin. Oyle hapur hupur ek gida yemiyor zaten yuzde doksan anne sutu alacak 1 yasina kadar :) masallah bu arada kilosuna.
MerhabaGeçmiş olsun cnm.. benim bebeğimin ortopedik bir sıkıntısı var. Pes ekinovarus deniliyor.. doğunca ameliyat olmasi gerekiyor.birkaç ay alciya aliniyor ayagi.her ortopedi doktoru da beceremiyormus bu hastaligin tedavisini.. isin ehli birkac dr var onlarda resmen servet istiyorlar tedavi icin..yaşına gelmeden sağlığına kavuşuyormus ama.. bircok anne doğumdan sonra öğreniyor bu sıkıntıyı ..ben 11.haftada öğrendim.o gündür üzülüyorum .korkuyorum bakamicam bebeğime yetemeyeceğim diye.. hamileliğin vermiş olduğu psikolojik hormonal değişiklikler bi de bebeğimin rahatsızlığı derken rabbim sınıyor beni.. üstelik tüp bebekle oldu yavrum.. tüp bebek sürecinde yaşadıklarımı hic anlatmak daha istemiyorum:)
Uzun lafın kısası beterin beteri var.. Allah anneleri daha büyük imtihanlarla sınamasın hamilelikte ve doğumdan sonra..
gecmis olsun disardan gelenlere ellerini yikatin mutlaka ellerle geliyo viruslerKızlar selam. Allah razı olsun hepinizden. Doktordan geldik çınar iyi çok şükür. Viral enfeksiyon atlatmış. Ateş yükselirse tekrar gidicez. Bıngıldak da ateşle ilgili bir durummuş çok şükür. Ama yine de o konuda takipte olacağız.
ek gidaya 1 er corba kasigiyla basliyoruz ilk olarak sebze meyve ve yogurt 3 ogunu olacak 1 kasik sebze yedikten sonra ustunu anne sutu tamamlayacak tadimlik yani. sebze meyveler ezilmis olacak blendirdan gecmeyecek ve sadece sulari olmayacak.7. Aya gecince toplam yedikleri 1 cay bardagi olacak ve kahvalti eklenecek.yani ek besine gecince sutu azaltmiyoruz ek besinleri tadiyoruzKızlar lütfen biseyler yazın bana . Simdi sütum çok iyi ve yarıyor da . Oğlum 5 aylik 9 kg. Hemen ek gıdaya geçmek istemiyorum içebildigi kdr anne sütü alsin istiyorum yaniliyor muyum acaba?
Teşekkür ederim. Evet o konuda çok titizim ama hsonu dg vardı ona gittik orada çocuklardan kaptı sanırım.gecmis olsun disardan gelenlere ellerini yikatin mutlaka ellerle geliyo virusler
ben arayip hasta varmi diye soruyorum varsa gitmiyorum kesin cozumTeşekkür ederim. Evet o konuda çok titizim ama hsonu dg vardı ona gittik orada çocuklardan kaptı sanırım.
ben arayip hasta varmi diye soruyorum varsa gitmiyorum kesin cozum
Kesin bana hasta diyorlardir
Aynen mümkün olduğunca korumaya çalışıyorum çünkü bebeğim prematüre. Bizde ilk sene viral hastalıklar daha sıkıntılı.Hasta olmazsada bagisikligi gelismezmis neyse biz dikkat edelimde az olsunlar bari insanin yuregi dayanmiyo
Teşekkür ederim cnm yeni anne olunca düşününce stres oluyorum acaba iyi besler miyim korkusu.ek gidaya 1 er corba kasigiyla basliyoruz ilk olarak sebze meyve ve yogurt 3 ogunu olacak 1 kasik sebze yedikten sonra ustunu anne sutu tamamlayacak tadimlik yani. sebze meyveler ezilmis olacak blendirdan gecmeyecek ve sadece sulari olmayacak.7. Aya gecince toplam yedikleri 1 cay bardagi olacak ve kahvalti eklenecek.yani ek besine gecince sutu azaltmiyoruz ek besinleri tadiyoruz
Benim Doğum kilom ilk hafta gitti hatta sonra ameliyat oldum üzerine daha da kilo verdim . Ne oldduysa son iki ayda şiştim tam 6 kg aldım. Hamileyken toplamda 8 kg alan ben birden şiştim. Gidip troid testi yaptırdım çok yavaşlamış. İştah da açılınca kombine kilo aldım. Göbeğim biraz pörsük. Kilo versem eminim poşet gibi olurArkadaşlar doğum kilom neredeyse gitti ama göbeğim çok yumoş ve var yani . Nsl etsem de gitse o göbek ? Sizde durumlar ne? Şahsen oturunca mide yok da göbek kendini çok belli ediyor.
hic endise etme hepsi buyuyoTeşekkür ederim cnm yeni anne olunca düşününce stres oluyorum acaba iyi besler miyim korkusu.
ucgen korse kullaniyorlarmis sıkılaşsin diye ama ne kadar ise yarar bilmiyorum .spor yapanlarin eski haline gelir ancak heraldeArkadaşlar doğum kilom neredeyse gitti ama göbeğim çok yumoş ve var yani . Nsl etsem de gitse o göbek ? Sizde durumlar ne? Şahsen oturunca mide yok da göbek kendini çok belli ediyor.
Mekik cekeyim diyorum ama spor konusunda çok tembelimucgen korse kullaniyorlarmis sıkılaşsin diye ama ne kadar ise yarar bilmiyorum .spor yapanlarin eski haline gelir ancak heralde
Eve gelenlere ellerini yikamasini nasil soyluyorsunuz? Ben soyleyemiyorum ayip geliyo kendileri de dusunmuyo, babanne dede dahil :/ baska ilden geliyolar yok yine yikamiyolar. Biz de viral hastalik gecirdik cok zordu hala oksurugu tam gecmedi. Insanlarla gorusmemekte buldum cozumu cunku soyleyemiyorumgecmis olsun disardan gelenlere ellerini yikatin mutlaka ellerle geliyo virusler
Ben de aynı durumdayım. Ama senin şehir dışı şans bence. “Ben size bir havlu vereyim elinizi yüzünüzü yıkayın bir rahatlayın”Eve gelenlere ellerini yikamasini nasil soyluyorsunuz? Ben soyleyemiyorum ayip geliyo kendileri de dusunmuyo, babanne dede dahil :/ baska ilden geliyolar yok yine yikamiyolar. Biz de viral hastalik gecirdik cok zordu hala oksurugu tam gecmedi. Insanlarla gorusmemekte buldum cozumu cunku soyleyemiyorum