temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar lütfen biseyler yazın bana . Simdi sütum çok iyi ve yarıyor da . Oğlum 5 aylik 9 kg. Hemen ek gıdaya geçmek istemiyorum içebildigi kdr anne sütü alsin istiyorum yaniliyor muyum acaba?
Hemen gecme zaten canim, 6 ay dolunca tadimlara baslarsin. Oyle hapur hupur ek gida yemiyor zaten yuzde doksan anne sutu alacak 1 yasina kadar :) masallah bu arada kilosuna.

Cok cok geçmiş olsun canim inşallah bidaha yasamazsiniz

Merhaba
Bebeginiz doğmuştur Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah.
Ayakları su an ne durumda acaba neler yapıyorsunuz? Iki ayağında da varmı? Bana cevap verirseniz çok sevinirim. Benim bebeğiminde iki ayağında var henüz 4.alçıyı yaptırdık gelişme var tabiki ama bizi neler bekliyor aydınlatırsaniz sevinirim

gecmis olsun disardan gelenlere ellerini yikatin mutlaka ellerle geliyo virusler

Kızlar lütfen biseyler yazın bana . Simdi sütum çok iyi ve yarıyor da . Oğlum 5 aylik 9 kg. Hemen ek gıdaya geçmek istemiyorum içebildigi kdr anne sütü alsin istiyorum yaniliyor muyum acaba?
ek gidaya 1 er corba kasigiyla basliyoruz ilk olarak sebze meyve ve yogurt 3 ogunu olacak 1 kasik sebze yedikten sonra ustunu anne sutu tamamlayacak tadimlik yani. sebze meyveler ezilmis olacak blendirdan gecmeyecek ve sadece sulari olmayacak.7. Aya gecince toplam yedikleri 1 cay bardagi olacak ve kahvalti eklenecek.yani ek besine gecince sutu azaltmiyoruz ek besinleri tadiyoruz

ben arayip hasta varmi diye soruyorum varsa gitmiyorum kesin cozum

Kesin bana hasta diyorlardir

Ne diyorlar bilemem de yoksa bile var diyebilirler birsürü çocuk davetli hangi birini öğrenicez hasta mı diye bizde hiç hasta da yoktu üstelik ama yine de kaptı belki de kuluçka dönemine denk geldik. Olacağı varmış. Neyse ki bukadarla atlattık.

Teşekkür ederim cnm yeni anne olunca düşününce stres oluyorum acaba iyi besler miyim korkusu.

Arkadaşlar doğum kilom neredeyse gitti ama göbeğim çok yumoş ve var yani . Nsl etsem de gitse o göbek ? Sizde durumlar ne? Şahsen oturunca mide yok da göbek kendini çok belli ediyor.

Arkadaşlar doğum kilom neredeyse gitti ama göbeğim çok yumoş ve var yani . Nsl etsem de gitse o göbek ? Sizde durumlar ne? Şahsen oturunca mide yok da göbek kendini çok belli ediyor.
Benim Doğum kilom ilk hafta gitti hatta sonra ameliyat oldum üzerine daha da kilo verdim . Ne oldduysa son iki ayda şiştim tam 6 kg aldım. Hamileyken toplamda 8 kg alan ben birden şiştim. Gidip troid testi yaptırdım çok yavaşlamış. İştah da açılınca kombine kilo aldım. Göbeğim biraz pörsük. Kilo versem eminim poşet gibi olur

ucgen korse kullaniyorlarmis sıkılaşsin diye ama ne kadar ise yarar bilmiyorum .spor yapanlarin eski haline gelir ancak heralde

gecmis olsun disardan gelenlere ellerini yikatin mutlaka ellerle geliyo virusler
Eve gelenlere ellerini yikamasini nasil soyluyorsunuz? Ben soyleyemiyorum ayip geliyo kendileri de dusunmuyo, babanne dede dahil :/ baska ilden geliyolar yok yine yikamiyolar. Biz de viral hastalik gecirdik cok zordu hala oksurugu tam gecmedi. Insanlarla gorusmemekte buldum cozumu cunku soyleyemiyorum

Ben de aynı durumdayım. Ama senin şehir dışı şans bence. “Ben size bir havlu vereyim elinizi yüzünüzü yıkayın bir rahatlayın” benimkiler 1 km mesafeden geliyor bişey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…