- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.321
evt onu biliorumda sabahları yarımşar saat anca uyuyo bi tek 3 te uyudupunda 2 saati bulabilio okdrMerhaba. Sizin durumunuzla alakalı mı bilmiyorum ama 1-1.5 saatten fazla uyku gece uykusundan çalıyormuş. Ben gündüzleri 1 saat en fazla 1 saat 15 dk uyuduktan sonra uyandırıyorum. Gece uykusu daha düzene girdi.
ateş topiğinden :) vesondanzafrina89 ben seni nerden tanıyorum acaba üye olduğun baska bi topic var mi?
Heh bildim elmol da burdaateş topiğinden :) vesondan
Merhabalar, senin minik kaç aylık bilmiyorum ama bizim doktor 6 ayı dolmadan kullanmamıza izin vermedi. 6. ayda kan testi yapıp gerekliyse vereceğiz dedi.Mutlu pazarlar anneler bebeğibize kan damlası veriyo musunuz bebim ki kabız oluyor ve kusuyor zaten sütümü sağıp veriyorum onu da kan damlası kusturuyor vermesem mi yaa
Arzu selam cnm benim bebe de atopik dermatit olmuştu gıdığı sonra yanaklarına geçmişti sarı sarı alamamıştı seninki ilerlemiş sanırım. Biz de hafif kortizonlu ilaç kullandık ama sonrasında ben bi krem buldum yurtdışında çok meşhurmuş doktora da sordum çok iyi dedi şimdi onu kullanıyorum maşallah çok iyi geldi. Bi bak istersen yulaf içerikliymiş. Aveeno baby eczama diye bi krem.
Mutlu pazarlar anneler bebeğibize kan damlası veriyo musunuz bebim ki kabız oluyor ve kusuyor zaten sütümü sağıp veriyorum onu da kan damlası kusturuyor vermesem mi yaa
Nedenle cnm yine de doktoruna sorarsın almadan önce. Bize iyi geldi vallahi yine tamamen geçmedi ama çok hafif pembe oluyor arada. Bence soğuktan da oluyor.Ay çok sağol kuzum bu bilgi için hemen arastiriyorum.. Zaten doktorun verdiğini 5 günden fazla kullanmamak gerekiyormus ve sanki yine kızaracak gibi... Boyle olmuştu birden bu hale nasıl geldi anlamadim..Neyse ki geçti simdi bisicik kalmadı.. Sizede çok geçmiş olsun inşallah olmaz bidaha..
Nedenle cnm yine de doktoruna sorarsın almadan önce. Bize iyi geldi vallahi yine tamamen geçmedi ama çok hafif pembe oluyor arada. Bence soğuktan da oluyor.
Valla benimlininnyanında seninki iyi uyuyor. Belki senden daha uykusuz olan 6 aylık bir anne olması fikri yalnız olmadığını düşündürüp rahatlatır. Bizimki her gece 3 4 5 buluyor uyuması. Meme kucak istiyor alnız uyumuyor çığlık atıp bağırıyor çırpınıyor ağlıyor her gece hem de her gece ama bılmadım usanmadım bir gün düzelir diye düşünüyorum. Lütfen yorgunluğunu çok düşünüp kendini üzme. Uyku eğitimi konuşarını araştır. Belki faydası olur. Sabret büyüyecek illa ki.merhaba hanımlarr ekim annesiyşm bebeğim 2.5 aylık meme de uyumayı çözen var mı acaba fırttırmak üzereyim bide çocuk gece 12 den önce uyumuo 12 dedimi uyuyo nasl erkene çekicem ben bu saati
sabah 8 de kalkıo 10da yarım saat uyuyo 1 de yarım saat uyuyo sonrs 3ten 5 e kdr uyuyo sonra gece 12ye kdr uyutamıyorumçok yoruldum artk
Canim istersen doktoruna danis kusuyorsa değiştirir bence benim oglumda ilk kullandigimda bir gun yapmadi ertesi gun yapmisti suan antibiyotik kullandigimiz icin kakasini iki uc kere yapiyo gunde antibiyotik birakinca takip edicem...senin mesajlarını okuduğumda sana hep dua ediyorum mastit olmustun zor günler gecirdin allahim sifa versin yavrunada saglik sıhhat versin.Mutlu pazarlar anneler bebeğibize kan damlası veriyo musunuz bebim ki kabız oluyor ve kusuyor zaten sütümü sağıp veriyorum onu da kan damlası kusturuyor vermesem mi yaa
araştırıorum ama çoğu 4 ay sonrası dio öyle beşiğe yatırıp uyumasınıda bekleyemiyorum reflüsü var yatarken hareket ederse kusuo işe başlıcam çok zor uykusuz inşallah bir an önce toparlanırlarValla benimlininnyanında seninki iyi uyuyor. Belki senden daha uykusuz olan 6 aylık bir anne olması fikri yalnız olmadığını düşündürüp rahatlatır. Bizimki her gece 3 4 5 buluyor uyuması. Meme kucak istiyor alnız uyumuyor çığlık atıp bağırıyor çırpınıyor ağlıyor her gece hem de her gece ama bılmadım usanmadım bir gün düzelir diye düşünüyorum. Lütfen yorgunluğunu çok düşünüp kendini üzme. Uyku eğitimi konuşarını araştır. Belki faydası olur. Sabret büyüyecek illa ki.
İnşallah toparlanır. İşe başlamak zorunda kalan annelere üzülüyorum. Keşke bebekleriyle daha çok vakit geçirebilseler.araştırıorum ama çoğu 4 ay sonrası dio öyle beşiğe yatırıp uyumasınıda bekleyemiyorum reflüsü var yatarken hareket ederse kusuo işe başlıcam çok zor uykusuz inşallah bir an önce toparlanırlar
ilk 6 ay anne sütü diyolar 3 aylıkken işe başlatıolar ücretli iznin en az 6 ay olması lazmİnşallah toparlanır. İşe başlamak zorunda kalan annelere üzülüyorum. Keşke bebekleriyle daha çok vakit geçirebilseler.
Göz için masaj yaptınız mı . Ben de ağustos annesiyim iki gözde de çok çapak oluyordu masaj yaptım hergün şu an olmuyorBen sürekli gozunu siliyordum ondan supheleniyorum aslında... Sol gözü doğduğundan beri çapak yapiyo surekli su kaynat sil e elim degmisken tüm suratı siliyodum hemen hemen boyle yaparak kuruttum sanırım.. Çünkü en son bu seviyeye gelmesi banyo yapmasiyla oldu cildi kuru benim gibi...kesin sorucam kuzum inşallah iyi gelir..
Katilasiyo canim yaEk gidaya geçen anneler bebeğin tuvaletinde nasıl değişiklik oluyor acaba. Daha mi sivilasiyor yoksa katilasiyor mu.
Biz daha gecmedik ama bu aralar böyle hafif sivimsi yapiyor. Günde 2 kere hatta sivimsi oldugu için beline çıkıyor hep acaba ishal mi bu bilemedim ama başka hiçbir sorun gözükmüyor esliginde. Acaba herkesinki böyle mi ben mi evham yapiyorum anlayamadjm ki. Ozellikle kan ilacini almaya basladiktan sonra böyle oldu hem koyu renk hem çok kokulu hem de hafif sivimsiKatilasiyo canim ya