- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.301
Sağol canim :) zaten bi iniyo sasip kalıyorumAnladım canım. Dr bize tavsiye etmişti o yüzden kullandık. Ama dediğin şekilde açılmaz zaten çünkü hayal edebileceğinden çok daha fazlası çıkıyorsık sık yıkamaya çalış o zaman banyoda da güzel akıyor. Geçmiş olsun.
Çok şükür iyi canim. Gerçekten çok korkuyorum bende ya çok dikkatli olmak gerekiyor canım Allaj korusun melekelerimiziYaa kıyamam sana da bebeğe de insanda annelik vicdanı olunca böyle oluyor, şimdiniyi heralde bebekk canım benim de en çok korktuğum şeydir..
Valla cocuklardan ziyade ben bunaliyorum canim evde...Hele bide bu hafta esim gece gidiyor o uyusun diye yatak odasina tikilip kaldim bi yere gitsem benimkiler gelene kadar ağlıyor yada birisi gelse onlar gidene kadar agliyorlar anlasilan durum vahim buhranlardayimKızlar böyle havalar soğukken bebeklerinizi dışarı çıkarıyor musunuz? Çocuğun evde bunalip kalmasini istemiyorum bir yandan da usuturum diye korkuyorum. Bugün de baktım her yer bembeyaz olmuş. Siz neler yapıyorsunuz bu konuda
Amin canım ya annem de düşerse sakın uyutma dedi çocuğu uyanık kalsın dedi, bir bildiği varsaÇok şükür iyi canim. Gerçekten çok korkuyorum bende ya çok dikkatli olmak gerekiyor canım Allaj korusun melekelerimizi
Uyumadi dogru duzgun canim. Surekli emmek istiyor. Delircem ysnima almadim bugune kadar 3 gecedir yanimda emip uyuyor o da kisa kisa. Ciglikla uyaniyo ates felan yok cok sukur ama niye boyle atak haftasimi bilemedim. 17. Haftamiz oluyor mu bu haftada cnmAtak haftası falan mı acaba canım? Ne yaptınız nasıl geçti gece?
Seninki daha zor be kuzum Allah yardimcin olsun vallaValla cocuklardan ziyade ben bunaliyorum canim evde...Hele bide bu hafta esim gece gidiyor o uyusun diye yatak odasina tikilip kaldim bi yere gitsem benimkiler gelene kadar ağlıyor yada birisi gelse onlar gidene kadar agliyorlar anlasilan durum vahim buhranlardayim
Valla burası da kar soğuğu ama ben çıkardım. Eski küçülen patikli penye tulumun patik kısmını kestim içlik yaptımKızlar böyle havalar soğukken bebeklerinizi dışarı çıkarıyor musunuz? Çocuğun evde bunalip kalmasini istemiyorum bir yandan da usuturum diye korkuyorum. Bugün de baktım her yer bembeyaz olmuş. Siz neler yapıyorsunuz bu konuda
Canım hiç bilmiyorum atak haftalarını. Bir tablosu vardı onun ama bende yok malesefUyumadi dogru duzgun canim. Surekli emmek istiyor. Delircem ysnima almadim bugune kadar 3 gecedir yanimda emip uyuyor o da kisa kisa. Ciglikla uyaniyo ates felan yok cok sukur ama niye boyle atak haftasimi bilemedim. 17. Haftamiz oluyor mu bu haftada cnm
gel bebisin birini de sen al beraber gezelim yarinValla burası da kar soğuğu ama ben çıkardım. Eski küçülen patikli penye tulumun patik kısmını kestim içlik yaptımonu üstüne pantolon üstüne de atlet tshirt bir de hırka tarzı birşey giydiriyorum hop kanguruya. Üstünden de kanguru örtümüz var onu giyiyoruz. Sıcacık kalıyoruz ikimiz de. Hem de kapalı bir yere girince kolaylıkla çıkarıyorum. Bugün de aynı şekilde gittik. Keyifli ve kolay oldu. Ben daralıyorum evde duramıyorum o yüzden yeni mottom “soğuk hava yoktur doğru kıyafet vardır.” Uygun kıyafetle her havada heryere gidilir bence sıkıntı yok. Kar yağsın diye bekliyorum oğlumla kar da oynıycaz biz
Olur valla iki kişi üç bebişe bakmak biraz daha kolay olur. Birini arabaya ikisini kanguruya oldu da bitti. Bir tane daha olsa ona da bakarız bence bir arabalık boş yer kaldıgel bebisin birini de sen al beraber gezelim yarin
Bu daha once niye aklima gelmedi ki zaten benim cok dogru diyosun hemen hayata geçirelimOlur valla iki kişi üç bebişe bakmak biraz daha kolay olur. Birini arabaya ikisini kanguruya oldu da bitti. Bir tane daha olsa ona da bakarız bence bir arabalık boş yer kaldı
Yoksa sen hala kanguru kullanmıyor musun?Bu daha once niye aklima gelmedi ki zaten benim cok dogru diyosun hemen hayata geçirelim
Arzu selam cnm benim bebe de atopik dermatit olmuştu gıdığı sonra yanaklarına geçmişti sarı sarı alamamıştı seninki ilerlemiş sanırım. Biz de hafif kortizonlu ilaç kullandık ama sonrasında ben bi krem buldum yurtdışında çok meşhurmuş doktora da sordum çok iyi dedi şimdi onu kullanıyorum maşallah çok iyi geldi. Bi bak istersen yulaf içerikliymiş. Aveeno baby eczama diye bi krem.Şükürler olsun dun gelen internetimle ancak okuyabildim tüm sayfalari.. Neler olmuş boyle..yahu bi ben miyim kızı koyduğu yerde bulan.. Tembel velet iki sefer ancak dönmüştür kendiliğinden oda kakalamalarimin sonucu.. Düşen ve düşme tehlikesi geçiren herkese geçmiş olsun..
Yatarken ağlama sorunsalı bende de var bu sıralar ki biliyorsunuz sallamiyorum yatırıp birakiyordum pış pış gidiyorduk ne guzel.. Su sıralar hunharca gazimiz var niye anlamadım çok fena çığlık çığlığa ağlıyoruz.. Burun tıkalı boğaz dolu hastayiz bizde..bide egzama oldu kızım yanakları feci kizardi sarı sarı akmaya başladı felaketti kortizonlu krem kullandık bin şükür iyileşti 3 4 günde..
Bi süredir evdeyim kiz hasta diye cikmadim ama iyi yapmadım sanırım evde dura dura ne o iyileşti ne benim kafa sağlam kaldı o yüzden attım iki gündür kendimi dışarı alışverişe anneme arkadasima gidip iyice kafayı dagittim iyi oldu kızda gelir gelmez geberik gibi uyudu..
Kaynanasiyla hic sorun yaşamadan geçinen gelin var midir ki ya çok ütopik geliyor düşününce.. Allah şerlerinden korusun hepimizi inşallah..
Simdik blw sayfalarina geçecem hadi bismillah...
Ay ne güzel ya bende bugün çıkardım ama çok duramadim korktum üşürse diye. Kanguru kullanmaniz ne iyi olmuş ya bizimki pek sevmedi sanırım onuValla burası da kar soğuğu ama ben çıkardım. Eski küçülen patikli penye tulumun patik kısmını kestim içlik yaptımonu üstüne pantolon üstüne de atlet tshirt bir de hırka tarzı birşey giydiriyorum hop kanguruya. Üstünden de kanguru örtümüz var onu giyiyoruz. Sıcacık kalıyoruz ikimiz de. Hem de kapalı bir yere girince kolaylıkla çıkarıyorum. Bugün de aynı şekilde gittik. Keyifli ve kolay oldu. Ben daralıyorum evde duramıyorum o yüzden yeni mottom “soğuk hava yoktur doğru kıyafet vardır.” Uygun kıyafetle her havada heryere gidilir bence sıkıntı yok. Kar yağsın diye bekliyorum oğlumla kar da oynıycaz biz
Ikiz olunca hic düşünmedim :)Yoksa sen hala kanguru kullanmıyor musun?Ben senin yerinde olsam iki ergonomik kanguru eskitmiştim biri öne biri arkaya yaşasın özgürlük
Merhaba. Sizin durumunuzla alakalı mı bilmiyorum ama 1-1.5 saatten fazla uyku gece uykusundan çalıyormuş. Ben gündüzleri 1 saat en fazla 1 saat 15 dk uyuduktan sonra uyandırıyorum. Gece uykusu daha düzene girdi.merhaba hanımlarr ekim annesiyşm bebeğim 2.5 aylık meme de uyumayı çözen var mı acaba fırttırmak üzereyim bide çocuk gece 12 den önce uyumuo 12 dedimi uyuyo nasl erkene çekicem ben bu saati
sabah 8 de kalkıo 10da yarım saat uyuyo 1 de yarım saat uyuyo sonrs 3ten 5 e kdr uyuyo sonra gece 12ye kdr uyutamıyorumçok yoruldum artk
Bence de dogru çünkü gündüz 10/15 dakika zor uyuyolar gece 10dan 4e kadar uyanmiolar eger bi rahatsizliklari yoksaMerhaba. Sizin durumunuzla alakalı mı bilmiyorum ama 1-1.5 saatten fazla uyku gece uykusundan çalıyormuş. Ben gündüzleri 1 saat en fazla 1 saat 15 dk uyuduktan sonra uyandırıyorum. Gece uykusu daha düzene girdi.