Şükürler olsun dun gelen internetimle ancak okuyabildim tüm sayfalari.. Neler olmuş boyle..
yahu bi ben miyim kızı koyduğu yerde bulan.. Tembel velet iki sefer ancak dönmüştür kendiliğinden oda kakalamalarimin sonucu.. Düşen ve düşme tehlikesi geçiren herkese geçmiş olsun..
Yatarken ağlama sorunsalı bende de var bu sıralar ki biliyorsunuz sallamiyorum yatırıp birakiyordum pış pış gidiyorduk ne guzel.. Su sıralar hunharca gazimiz var niye anlamadım çok fena çığlık çığlığa ağlıyoruz.. Burun tıkalı boğaz dolu hastayiz bizde..
bide egzama oldu kızım yanakları feci kizardi sarı sarı akmaya başladı felaketti kortizonlu krem kullandık bin şükür iyileşti 3 4 günde..
Bi süredir evdeyim kiz hasta diye cikmadim ama iyi yapmadım sanırım evde dura dura ne o iyileşti ne benim kafa sağlam kaldı o yüzden attım iki gündür kendimi dışarı alışverişe anneme arkadasima gidip iyice kafayı dagittim iyi oldu kızda gelir gelmez geberik gibi uyudu..
Kaynanasiyla hic sorun yaşamadan geçinen gelin var midir ki ya çok ütopik geliyor düşününce.. Allah şerlerinden korusun hepimizi inşallah..
Simdik blw sayfalarina geçecem hadi bismillah...