temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Geçmiş olsun canım, Allahım şifa versin. Diş çıkmaz da daha ağrısı sızısı olabilir. Benim bebişim de 5 buçuk aylık, sızı ve kaşıntı yaşıyo. Daha çıkması baya sürer bence. İnşallah kolay atlatırlar diş olayını. Zor yani işleri :)

Kızlar ben hepsiburadadan chicco polly 2 in 1 mama sandalyesini aldım. Gelecek bakalım, heyecanla bekliyorum. İnşallah kızım da beğenir, oturur da pişman olmam aldığıma.
Bi de Philips aventin buharlı pişiricisi var ya kullanan var mı aranızda. İnternet yorumları çok güzel, alanlar çok memnun. Ben kararsız kaldım, sizlere sorayım dedim.

kız valla bu eşler de bir garip öğretmeniz biz tatilde eşimin memleketine gittik dediğin gibi güzellik gorecelidir beni de beğenir insanlar. gorumcem oturmuş yok böyle kostular abimin peşinden yok şöyle. ben de yanımda bu tarz şeylerden konuşma diye uyardım . neyse öteki gun eşim bir karış surat neymiş aileme saygısızlık yapma inan hiç bişey demedim ve hala sorsan sen suçlusun der. uyuz oluyorum böyle.

Canım bizimki de hediye zaten ama uygun birşey alacaksan antilop çok tavsiye edilen bir model. Minderi ayrı satılıyor ama onu unutma almayı.
Ohh keşke bize de hediye gelse herkes cimri :/ bakarım kuzum. Oraya da girdi mi çıkılmıyor dünyanın parasını harcayıp çıkıyorum her defasında :)

yetişin kızlar benim oğlum 154 günlük 22 haftalık oldu yani bu hafta çok çekilmez oldu normalde uslu bebekti. ama özellikle şu birkaç gün sürekli uyumak istiyor sanki uyanık kaldığı her saat mizmiz geceleri de her zamanki bin defa uyanıyor. dis değildir bence daha gorunurde bişey yok dedi doktorumuz. bir de eli ağzında konuşmaya çalışıyor ciyak ciyak bağırıyor. ses tellerine zarar gelcek diye korkuyorum.

Aynen canım ben de öule boş çıkamıyorum hiç :)
Bizim de öyle gönülden kopma değil babanne dede aldı. Biz dedik
Aman iyi yaptınız olsun :)

Aynen şaka yapmayı bile beceremiyorlar zoraki benim yaptığım espriyi anlamıyorlar ciddiye alıp küstükleri bile oldu, eşimin tuzlu kahve içerkenki videosunu izledi. Aradan zaman geçti kv demez mi siz benim sesimi kaydetmişsiniz, videoda kendi konuşma sesi geliyordu , ne diyordun ki orda dedim :) amor amorr

Geçen gece bizde oyleydik oglumla ama burnu tikanio bizim sorunumuz bu deniz suyunun etkisi kısa sürüyor serum fizyolojik e basliycam
Biz de hastayken bruno baby damlatıp nefesli aspiratör ile çekiyorduk çok etkili oluyordu. Özellikle banyodan sonra. Sırf bu yüzden hergün yıkadım oğlumu hastayken.

Biz de hastayken bruno baby damlatıp nefesli aspiratör ile çekiyorduk çok etkili oluyordu. Özellikle banyodan sonra. Sırf bu yüzden hergün yıkadım oğlumu hastayken.
Canim Aspiratör ün burun mukozalarina zarar verdiğini duydum bu yüzden kendisi insin diye bekliyorum catal ignenin tersine cok az pamuk dolayip alıyorum ben

Canim Aspiratör ün burun mukozalarina zarar verdiğini duydum bu yüzden kendisi insin diye bekliyorum catal ignenin tersine cok az pamuk dolayip alıyorum ben
Anladım canım. Dr bize tavsiye etmişti o yüzden kullandık. Ama dediğin şekilde açılmaz zaten çünkü hayal edebileceğinden çok daha fazlası çıkıyor sık sık yıkamaya çalış o zaman banyoda da güzel akıyor. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…