- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.281
Yok canım joie multiply aldım ben. İkea çok küçük geldi. Bir de bu model çok fonksiyonlu. Sandalyeye bağlanabilen kısmı var ona sebep aldım birazCanım sen ikeanın mama sandalyesini almıştın değil mi
Ayy kız o da çok güzel ama bana biraz pahalı geldi, dedim ikea iyiyse istanbula gelmişken alayımYok canım joie multiply aldım ben. İkea çok küçük geldi. Bir de bu model çok fonksiyonlu. Sandalyeye bağlanabilen kısmı var ona sebep aldım biraz
Geçmiş olsun canım, Allahım şifa versin. Diş çıkmaz da daha ağrısı sızısı olabilir. Benim bebişim de 5 buçuk aylık, sızı ve kaşıntı yaşıyo. Daha çıkması baya sürer bence. İnşallah kolay atlatırlar diş olayını. Zor yani işleri :)4 buçuk aylık canim doktor dış dedi ama dış gibi görünmüyor sanki sürekli oksuruyo burnu akiyo boğazları dolmus saglik ocagindaki doktora götürdüm o söyledi zaten ben anlamıştım dolu dolu olsuyodu mecbur antibiyotik verdi balgami kurutmak için.rabbim tüm hasta kullarına safi ismiyle şifa versin
ya inanın öyle yazın doğum yaptım ben bize geldiler kahvaltı masasinda tenezzul edüp annem ve kizkardesimle konuşmadılarYaaa gerçekten mi :) o kadar tuhaf ve soğuk ve de gereksiz bir gurur var ki sanıyorum ki bi onlar böyle canım Allah yardımcımız olsun :)
kız valla bu eşler de bir garip öğretmeniz biz tatilde eşimin memleketine gittik dediğin gibi güzellik gorecelidir beni de beğenir insanlar. gorumcem oturmuş yok böyle kostular abimin peşinden yok şöyle. ben de yanımda bu tarz şeylerden konuşma diye uyardım . neyse öteki gun eşim bir karış surat neymiş aileme saygısızlık yapma inan hiç bişey demedim ve hala sorsan sen suçlusun der. uyuz oluyorum böyle.Sağol cnm yıpranmamak elde değil. Eşimin abisi vatsaptan bana annemi boşver o hep öyle haklı haksız aramıyorum sen eşinle iyi ol yeğenime iyi bak takma kızım bunları kafana dedi. Bir destek görmek iyi geldi. Aynı konuşmayı eşimden göremiyorum şuan çünkü olayların bir kısmı yanında oldu bnm çirkin yüzümü gördü. Kv ztn bunları yaşatmak benden soğumasını sağlamk istiyordu. Keşke yaşanmasaydı ama ben de insan olarak tepkilerimi yaşamalıyım. Eşim düzelir ımarım. Çünkü aşırı alıngan olmaya başladım. O kadına istediğini vermicem ama eşimle iyi olucam.
Canım bizimki de hediye zatenAyy kız o da çok güzel ama bana biraz pahalı geldi, dedim ikea iyiyse istanbula gelmişken alayım
Sağol canim.Geçmiş olsun canım, Allahım şifa versin. Diş çıkmaz da daha ağrısı sızısı olabilir. Benim bebişim de 5 buçuk aylık, sızı ve kaşıntı yaşıyo. Daha çıkması baya sürer bence. İnşallah kolay atlatırlar diş olayını. Zor yani işleri :)
Ohh keşke bize de hediye gelse herkes cimri :/ bakarım kuzum. Oraya da girdi mi çıkılmıyor dünyanın parasını harcayıp çıkıyorum her defasında :)Canım bizimki de hediye zatenama uygun birşey alacaksan antilop çok tavsiye edilen bir model. Minderi ayrı satılıyor ama onu unutma almayı.
Ahaa valla aynılar aynı şeyi yaptı kv bu kadar olurya inanın öyle yazın doğum yaptım ben bize geldiler kahvaltı masasinda tenezzul edüp annem ve kizkardesimle konuşmadılar
Aynen canım ben de öule boş çıkamıyorum hiç :)Ohh keşke bize de hediye gelse herkes cimri :/ bakarım kuzum. Oraya da girdi mi çıkılmıyor dünyanın parasını harcayıp çıkıyorum her defasında :)
Ahaa valla aynılar aynı şeyi yaptı kv bu kadar olur[/QUOT çok soğuklar çok ve çok garipler espri anlayışları bile yok.
Aman iyi yaptınız olsun :)Aynen canım ben de öule boş çıkamıyorum hiç :)
Bizim de öyle gönülden kopma değil babanne dede aldı. Biz dedik
Atak haftası falan mı acaba canım? Ne yaptınız nasıl geçti gece?Uyumuyor bu cocuk. Durup dirup.agliyor
Geçen gece bizde oyleydik oglumla ama burnu tikanio bizim sorunumuz bu deniz suyunun etkisi kısa sürüyor serum fizyolojik e basliycamAtak haftası falan mı acaba canım? Ne yaptınız nasıl geçti gece?
Biz de hastayken bruno baby damlatıp nefesli aspiratör ile çekiyorduk çok etkili oluyordu. Özellikle banyodan sonra. Sırf bu yüzden hergün yıkadım oğlumu hastayken.Geçen gece bizde oyleydik oglumla ama burnu tikanio bizim sorunumuz bu deniz suyunun etkisi kısa sürüyor serum fizyolojik e basliycam
Canim Aspiratör ün burun mukozalarina zarar verdiğini duydum bu yüzden kendisi insin diye bekliyorum catal ignenin tersine cok az pamuk dolayip alıyorum benBiz de hastayken bruno baby damlatıp nefesli aspiratör ile çekiyorduk çok etkili oluyordu. Özellikle banyodan sonra. Sırf bu yüzden hergün yıkadım oğlumu hastayken.
Anladım canım. Dr bize tavsiye etmişti o yüzden kullandık. Ama dediğin şekilde açılmaz zaten çünkü hayal edebileceğinden çok daha fazlası çıkıyorCanim Aspiratör ün burun mukozalarina zarar verdiğini duydum bu yüzden kendisi insin diye bekliyorum catal ignenin tersine cok az pamuk dolayip alıyorum ben