- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 33
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.361
Anladım kuzum bende bıraktım doktora soruyum da artık ondan sonra aile hekiminin verdiği çok şey değil zaten dediğin gibiBize sağlık ocağından vegaferon verdiler ama baslamamistik doktorumuz o kabızlık yapiyo başka bi tane yazicam o yapmiyo dedi sidefer diye bisi.. Baslamadik henüz yarin vercem ilk..
4,5 aylık canım ha bir de gerekliyse demiş doktor bence iyiymiş senin doktor :)Merhabalar, senin minik kaç aylık bilmiyorum ama bizim doktor 6 ayı dolmadan kullanmamıza izin vermedi. 6. ayda kan testi yapıp gerekliyse vereceğiz dedi.
Ay kuzum yaaa kiyamamKızlar selam. Bizim bızdık gece ateşlendi düşüremedik bir de kusma olunca dr geldik. Sabahtan beri hastanedeyiz. Ateş düşmüyor. Bir de bıngıldağında şişlik var. Dr ateşten ağlamaktan olabilir takip edicez dedi. İnmezse belinden sıvı alacaklarmış çok korkuyorum dua edin bize
Canim valla ben ek gidaya başladığım icin ilacin hemen üstüne meyve püresi veriyorum bikac kaşık önce benimkiler de cok kusardi simdi azicik cikariyolar4,5 aylık canım ha bir de gerekliyse demiş doktor bence iyiymiş senin doktor :)
Inşaallah iyi olursun canım..Amin canım Allah razı olsun, hala emziremiyorum istanbula gelmişken medipole gittim bugün de gidecem hala beni terk etmedi bu illet. Çocuk doktoruna gmtürcen hafta içi anası bir iyi olaydı oğlunu da görecek ama :/
Rabbim safi ismiyle şifa versin canim dualarimiz sizinle..inanın sizleri tanımıyorum ama mesajlarinizi okuyunca çok üzülüyorum hep dua ediyorum rabbim d ermansiz dert vermesin kimseyi hastane kapılarında bekletmesin..Kızlar selam. Bizim bızdık gece ateşlendi düşüremedik bir de kusma olunca dr geldik. Sabahtan beri hastanedeyiz. Ateş düşmüyor. Bir de bıngıldağında şişlik var. Dr ateşten ağlamaktan olabilir takip edicez dedi. İnmezse belinden sıvı alacaklarmış çok korkuyorum dua edin bize
Allahim acil sifa versin canim. Gonlunu ferah tut. Saglikla cikin insallah...Kızlar selam. Bizim bızdık gece ateşlendi düşüremedik bir de kusma olunca dr geldik. Sabahtan beri hastanedeyiz. Ateş düşmüyor. Bir de bıngıldağında şişlik var. Dr ateşten ağlamaktan olabilir takip edicez dedi. İnmezse belinden sıvı alacaklarmış çok korkuyorum dua edin bize
Dualarimiz sizinle canim cok gecmis olsun.Kızlar selam. Bizim bızdık gece ateşlendi düşüremedik bir de kusma olunca dr geldik. Sabahtan beri hastanedeyiz. Ateş düşmüyor. Bir de bıngıldağında şişlik var. Dr ateşten ağlamaktan olabilir takip edicez dedi. İnmezse belinden sıvı alacaklarmış çok korkuyorum dua edin bize
Canım, çok geçmiş olsun. Şimdi okudum mesajını. İnşallah her şey yolundadır, nasıl şimdi kuzucun. Allahım yardımcınız olsun.Kızlar selam. Bizim bızdık gece ateşlendi düşüremedik bir de kusma olunca dr geldik. Sabahtan beri hastanedeyiz. Ateş düşmüyor. Bir de bıngıldağında şişlik var. Dr ateşten ağlamaktan olabilir takip edicez dedi. İnmezse belinden sıvı alacaklarmış çok korkuyorum dua edin bize
Sürekli hissediyorum ama olmuyor. Ablama sordum iki doğum yaptı ne zmn adet gördün dedim ablam ya benzeriz belki diye . İlk doğumda 1 ikinvi doğumda 1.5 sene adet görmememişKızlar aranızda adet olmayan var mi hala benim gibiben son 1 haftadir arada agrisini hissediyorum bide ayıptır söylemesi akıntım da artti her defasinda heh geldi diye gidiyorum bakiyorum yok. Ama şu an resmen agridan uyuyamicam baya baya ağrıyor midem bulaniyor falan. Sizde hissettiniz mi böyle belirtileri
Ama neden yaaavalla agri oluyor regl olmuyor uzgunum
Hadi yaa. Emzirmekle alakalı diyorlar ya bir de bende gidebildigi yere kadar emzirmek istiyorum öyleyse benim de geç gelicekSürekli hissediyorum ama olmuyor. Ablama sordum iki doğum yaptı ne zmn adet gördün dedim ablam ya benzeriz belki diye . İlk doğumda 1 ikinvi doğumda 1.5 sene adet görmememiş
Ayyy kuzum benimmm, ateş olayı beni de hep korkutur. Dua ettim prensin ve senin için, gece de aklımdaydınız uyandığımda. Allahım iyilik şifa versin inşallah. Şimdi iyidir inşallah.sağolun kızlar. akşama kadar hastanedeydik. Ateş bir düşüyor bir çıkıyor. Gece saatbaşı alarm kurdum yatarken hiç ateş yoktu dörtte birşey yoktu beşe doğru bir kalktım 40.5 ateş. Deliriyordum resmen görünce hemen ilaç verip soydum duşa soktuk. 39 a düştü sonra da sürekli bezler falan düşürdük. Çok zor ve riskliymiş bu ateş işi. İlk defa ateşleniyor çınar. 40.5 görünce çok korktuk.
Bıngıldak için de takip edicez dedi. Yarın yine kontrolü var.
Allah razı olsun hepinizden. Etiketleyemedim tek tek.
Kaç aylıklar canım seninkiler bende tattırmaya başladım meyvelerden yoğurttan filanCanim valla ben ek gidaya başladığım icin ilacin hemen üstüne meyve püresi veriyorum bikac kaşık önce benimkiler de cok kusardi simdi azicik cikariyolar
Çok geçmiş olsun canım kıyamam ben o miniğe yaa Allah beterinden korusun sen de korkma annesi Rabbim şifasını verir..sağolun kızlar. akşama kadar hastanedeydik. Ateş bir düşüyor bir çıkıyor. Gece saatbaşı alarm kurdum yatarken hiç ateş yoktu dörtte birşey yoktu beşe doğru bir kalktım 40.5 ateş. Deliriyordum resmen görünce hemen ilaç verip soydum duşa soktuk. 39 a düştü sonra da sürekli bezler falan düşürdük. Çok zor ve riskliymiş bu ateş işi. İlk defa ateşleniyor çınar. 40.5 görünce çok korktuk.
Bıngıldak için de takip edicez dedi. Yarın yine kontrolü var.
Allah razı olsun hepinizden. Etiketleyemedim tek tek.
Ben de olmadım 144 günlüğüz çok iyiyim böyle yaa :)Kızlar aranızda adet olmayan var mi hala benim gibiben son 1 haftadir arada agrisini hissediyorum bide ayıptır söylemesi akıntım da artti her defasinda heh geldi diye gidiyorum bakiyorum yok. Ama şu an resmen agridan uyuyamicam baya baya ağrıyor midem bulaniyor falan. Sizde hissettiniz mi böyle belirtileri
Benim ki hala değişmedi her bakmam da bu çocuk benim mi diyorum :) bence değişmez canım seninki deKızlar göz rengi değişir mi artık ya 5 aylık oldu