temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Mutlu pazarlar anneler bebeğibize kan damlası veriyo musunuz bebim ki kabız oluyor ve kusuyor zaten sütümü sağıp veriyorum onu da kan damlası kusturuyor vermesem mi yaa
ferrum kullaniyorum hic kabizlik kusma yapmadi ama her ictiginde agzindan cikarip kiyafeti batiyordu lekeside cikmiyor .d-vit i kasiga damlatip veriyorum gene ayni kasiga ferrumu 2 ser damla damlatip 3 defada veriyorum .yagli kasiktan pit diye agzina dusuyor ne oldugunu anlamadan yutuyor

Biz daha gecmedik ama bu aralar böyle hafif sivimsi yapiyor. Günde 2 kere hatta sivimsi oldugu için beline çıkıyor hep acaba ishal mi bu bilemedim ama başka hiçbir sorun gözükmüyor esliginde. Acaba herkesinki böyle mi ben mi evham yapiyorum anlayamadjm ki. Ozellikle kan ilacini almaya basladiktan sonra böyle oldu hem koyu renk hem çok kokulu hem de hafif sivimsi
Yan etkilerini hic okudun mu canim mesela bizimkinde kabızlık yaziyo koku bizde de var nefes almadan degistirmeye çalışıyorum :KK70:

ferrum kullaniyorum hic kabizlik kusma yapmadi ama her ictiginde agzindan cikarip kiyafeti batiyordu lekeside cikmiyor .d-vit i kasiga damlatip veriyorum gene ayni kasiga ferrumu 2 ser damla damlatip 3 defada veriyorum .yagli kasiktan pit diye agzina dusuyor ne oldugunu anlamadan yutuyor
Makineye atmadan once beyaz kalip sabun ile o bolgeyi citile tekrar camasir sabunu serpip makineye koy canim o sekilde cikiyo ben careyi boyle buldum lekede benimkiler de kusuyo hafif

Canım bende ferrum veriyorum genelde verdikten sonra emziriyorum ve aradan biraz süre geçince sütle beraber kusuyor biraz acaba degistirmeli miyim ilaci sende de böyle mi?

Kızlar aranızda adet olmayan var mi hala benim gibi :110: ben son 1 haftadir arada agrisini hissediyorum bide ayıptır söylemesi akıntım da artti her defasinda heh geldi diye gidiyorum bakiyorum yok. Ama şu an resmen agridan uyuyamicam baya baya ağrıyor midem bulaniyor falan. Sizde hissettiniz mi böyle belirtileri

Kızlar aranızda adet olmayan var mi hala benim gibi :110: ben son 1 haftadir arada agrisini hissediyorum bide ayıptır söylemesi akıntım da artti her defasinda heh geldi diye gidiyorum bakiyorum yok. Ama şu an resmen agridan uyuyamicam baya baya ağrıyor midem bulaniyor falan. Sizde hissettiniz mi böyle belirtileri
Bende olamadım canim 5bucuk ayligiz nerdeyse ama olamadım hic..Zaten pco var bende yumurtalik da tembel o yüzden normal gibi geldi kesin çözüm yok zaten verilen ilaçlar da anca kilo yapiyo ağrı benimde ara ara yokluyo

bazen oluyor bende 5 aydır olmadim.ikinci kizimda 13ay olmamistim

Biz daha gecmedik ama bu aralar böyle hafif sivimsi yapiyor. Günde 2 kere hatta sivimsi oldugu için beline çıkıyor hep acaba ishal mi bu bilemedim ama başka hiçbir sorun gözükmüyor esliginde. Acaba herkesinki böyle mi ben mi evham yapiyorum anlayamadjm ki. Ozellikle kan ilacini almaya basladiktan sonra böyle oldu hem koyu renk hem çok kokulu hem de hafif sivimsi

Hislerime tercüman olmuşsun anacim.. Ayni durumlardayiz tamamen.. Kaka konusunda birebir ayniyiz bnde ishal mi acaba dedim ama görünürde bişi yok.. Odaya girilmiyor kokusundan Burnum tikaliydi açıldı öyle boyle değil... Kan damlası öncesinde de aynıydı bu konuda kan damlasını dun ilk kez verdim uç sefer kaka yaptı şaşırdim bu sabahta ayni şekilde yaptı..

Adet sancıları hatta bana kalırsa doğum sancıları bnde çekiyorum bu ara baya bi vuruyor acaba olcammi diyorum tik yok :KK57:

Yeni bir büyüme atağıyla karşı karşıyayız galiba bütün gece saat başı uyandik biz bi bitmediler yaaa...:KK34:

Hislerime tercüman olmuşsun anacim.. Ayni durumlardayiz tamamen.. Kaka konusunda birebir ayniyiz bnde ishal mi acaba dedim ama görünürde bişi yok.. Odaya girilmiyor kokusundan Burnum tikaliydi açıldı öyle boyle değil... Kan damlası öncesinde de aynıydı bu konuda kan damlasını dun ilk kez verdim uç sefer kaka yaptı şaşırdim bu sabahta ayni şekilde yaptı..

Adet sancıları hatta bana kalırsa doğum sancıları bnde çekiyorum bu ara baya bi vuruyor acaba olcammi diyorum tik yok :KK57:

Yeni bir büyüme atağıyla karşı karşıyayız galiba bütün gece saat başı uyandik biz bi bitmediler yaaa...:KK34:
Ya bizde ayni geceleri. Ama bizimkinin derdini anladim ben gün içinde yerde uyurken yan dönüyor uyumaya devam ediyor yuz üstü dönüyor gene uyanmiyor ama beşikte dar olunca sanırım alan tam istedigi rahatlikta donemedigi için sinirinden ağlıyor uyaniyor hep

Bizimki de hep kusuyor bir hafatdır vermedim bi çocuk doktoruna sorup öyle veririm ya da vermem canım benim oğlan her türlü o damlanın tadını anlıyor çıkarıyor :KK43:

Canim istersen doktoruna danis kusuyorsa değiştirir bence benim oglumda ilk kullandigimda bir gun yapmadi ertesi gun yapmisti suan antibiyotik kullandigimiz icin kakasini iki uc kere yapiyo gunde antibiyotik birakinca takip edicem...senin mesajlarını okuduğumda sana hep dua ediyorum mastit olmustun zor günler gecirdin allahim sifa versin yavrunada saglik sıhhat versin.
Amin canım Allah razı olsun, hala emziremiyorum istanbula gelmişken medipole gittim bugün de gidecem hala beni terk etmedi bu illet. Çocuk doktoruna gmtürcen hafta içi anası bir iyi olaydı oğlunu da görecek ama :/

Kızlar selam. Bizim bızdık gece ateşlendi düşüremedik bir de kusma olunca dr geldik. Sabahtan beri hastanedeyiz. Ateş düşmüyor. Bir de bıngıldağında şişlik var. Dr ateşten ağlamaktan olabilir takip edicez dedi. İnmezse belinden sıvı alacaklarmış çok korkuyorum dua edin bize :KK61:

X