temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar.. Okuyamadim daha yazilanlari.. Nerden baksaniz oglum 3aylkken girmistim foruma.. Simdi olduk 5ay..
Zor zamanlar geçiriyorum..boşanma arefesindeyim..
Aaaa okuyunca ne yazacağımı bilemedim canım, senin için de bebiş için de hayırlısı olsun inşallah. Kimse kimsenin hayatını, yaşadıklarını bilemez de bebişiniz de çok minnak, yoluna girer belki bişeyler. Dua edecem sizin için. Allahım yardımcınız olsun.

Tesekkurler cnm. Icim rahatladi. Bugun daha az kutleme.

Hmm hiç denemedim onu canım. Bakalım yataginda değişiklik yaptım umarim bugün uyur.
Kizlar ya sizin bebekler gündüz ortalama kaç saat uyuyor?

Hmm hiç denemedim onu canım. Bakalım yataginda değişiklik yaptım umarim bugün uyur.
Benimki gündüz iki ya da üç kez uyuyor. Onlar da yarım saatle bir saat arasında değişiyor. Bazen uykuyu tutturuyor. O zaman da en geç 1.5 saat olunca ben uyandırıyorum yavaş yavaş. Yoksa gece uykusu zorlaşıyor.

Valla biz malesef en gec 15dk uyuyoruz o da sürekli sallayarak başlarından ayrilamiyorum kipirdadikca salliyorum en sonunda pes edip uyuyolar oda 15dk..sabah 5:30 tan aksam 9:30 a kadar toplam 5kez yatiyoruz oda 1bucuk saat yapio

Benim kızım 3-4 kez gündüz uykusuna yatıyo.En fazla 1,5 sa uyuyo.Akşam uykusunu da en son kalktığı gündüz uykusuna göre ayarlamaya çalışıyrm.Uyandıktan 2-2,5 sa sonra yatırıyorum ama bazen çok geç uyuduğu da oluyor.Günde ortalama 14sa uyuyo

Bizim oğlanın uyku konusunda ayarı yok kuralı yok dengesi yok keyfine göre bazen oldu bu iş diyorum iki üç gün üst üste düzenli bir şekilde belli saatlerde uyuyor. Sonra bi bakmışsın hiç uyumuyor . Gece 3 ten önce derin uykuya asla dalmıyor. Sabah da 8 9 10 kafasına göre uyanıyor. Gündüz en az 3 kerenuykuya dalıyor ama asla yarım saati geçmez çok nadir bir saat olmuştur. O zmn da gece uykusu 1 saat ileri atar. Açıkcası ben de hiç zorlamıyorum uyutmak için evdeyim onunla uyuyup uyanmaya çalışıyorum zaten sürekli ilaç kullanıyor çocuğum hiç canını sıkmak istemiyorum.

Benim kızçemin uykusu da senin anlattığın gibi. Hiç düzen tutmuyo, bikaç gün iyi uyuyo tam saatleri oturttuk diyorum tekrar bozuluyor. Mesela şimdi ayağımda uyuyor, çok uykusu var ama dalamadı uykuya. Yarım saat ağladı, en sonunda yoruldu uyudu. Hemen uyanmasın diye bırakamıyorum da ayağımdan. Uyurken de uyanıkken de hep yanındayım.

Kızlar oğlum çok kötü oksuruyo doktor cigerlerinde birşey yok dedi disde yapabilir dedi burnu akiyo tikaniyo bugün oksuruyo hiç durmadı acilde bisey yapabilirler mi sizce doktor bitkisel surup yazdı en iyi ilaç anne sutu dedi o yuzden çaresiz kaldım sizce dış oksuruk yapar mi duydunuz mu

Çocuk dr ciğerlerini dinlediyse korkma. Bizimki de hep kesik kesik öksürüyordu ve hırıltı çıkarıyırdu. Dr sırtını dinledi boğazından yanda burnundan kaynaklı dedi. Ciğerinden ses gelmiyormuş. Burnu tıkanıyordu sabahları peteklere su astım o da geçti. Bazıları diş çıkarırken değişik belirtiler verirmiş bem de nette okumuştum.

Bizim ki gündüzleri odasındaki beşiğinde geceleri ise yanımda uyuyor. Beşiğini sallayarak ya da kucağımda ayakta gezdirerek uyutabiliyoruö. Ayakta kabul etmiyor ya da kucakta yatar pozisyonda asla uyumuyor. Kucağımda uyumadı için yorulması ve emiyor olması gerekiyor. İnanılmaz çığlık atıyor inan ki kulağım patlıyor sanıyorum her seferindr bir gün çığlıklarından delircem :)

Biz de ayni durumdayiz canim bugun gittik doktora cok fazla oksuruyodu. Grip olmus kotu bir virusten dedi, oksuruk surubu verdi bi de burun damlasi verdi. Acik havaya cikar dedi. Kimseye opturtme dedi. Insallah gecer seninki de benimki de :/

Biz de ayni durumdayiz canim bugun gittik doktora cok fazla oksuruyodu. Grip olmus kotu bir virusten dedi, oksuruk surubu verdi bi de burun damlasi verdi. Acik havaya cikar dedi. Kimseye opturtme dedi. Insallah gecer seninki de benimki de :/
Cok kötü oluyo yaa antibiyotik de ishal yapmisti oglumu cok şükür atlattik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…