- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 33
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.161
Evet kuzum Rabbim taşıyamayacağı yükü kimseye vermez. Şu an emziremiyorum sağıyorum süt alttaki delikten çıkıyor ne zaman emzireceğim acaba. Ters emziremezsen bebeği kendi yatağına yatır sen memeni ona biberonda içiriyomuş gibi eğilerek ağzına verAyyy canım benim yaaaa, çok çok geçmiş olsun. İçim acıyo yazdıklarını okurken, Allahım öyle bir dayanma gücü veriyor ki kendin bile şaşıyorsun değil mi nasıl dayandığına. Bebeğinin sevgisiyle rabbim o gücü veriyor. İnşallah bundan sonra her şey güzel olur. Ne diyeceğimi bilemedim valla, benimki de uyutmadı doğru düzgün, uyku sersemiyim.
Ters emzirmeyi hiç denemedim tatlım, inat biraz benim kuzu :) baştan almaz diye düşündüm. Emme zamanı gelince bi deneyim bakalım alacak mı benim arsızım.
Canım allah yardımcın olsun. Uçakta sorun olmuyormuş inişte ve kalkışta emzirmen gerekiyormuş sadece. Onun dışında da güzel korursan terleyip üşütmezsen niye hasta olsun ki. Sana da iyi gelir. Değişiklik baya bunalmışsın hastalık biryandan insanlar bir yandan.Kızlar 4 aylık bebekle anadolunun bağrından istanbula uçakla gidersem ne gibi sıkıntılar yaşarım. Kv ile tartıştım şu hasta halimle bile kendini savunuyor bana aileme laf ediyor, ettiği lafları hiç unutmuycamm. Kp bile utandı onun laflarından. bir de demez mi oğlunu bırak sen git diye Allah ım saçmalıyorsun artık dedim. Sabretmekten insan yorulur mu ya. Kp çocuk hava değişiminden hasta olur dedi. Yazın git dedi ben yazın sıcakta istanbula gitmeyi çok anlamsız buluyorum. Bileti aldım yansın istemiyorum. Bapcamı şaşırdım bebeğim hasta olur mu ya ama benim psikolojim o kadar bozuk ki. Bir aydır bebeğimi sol memeden emziremiyorum
Canim acikcasi bende cesaret edemiyorum evden cikmaya ama guzelce muhafaza et yanina bol bol yedek kiyafet al terli bekletme ucak ineceginde hemen terini kontrol et özellikle agzi burnu kapalı olsun ben kontrol e giderken dikkat etmedim birden hasta oldular annemler e giderken böyle yaptım masaallah biseyleri yok suanKızlar 4 aylık bebekle anadolunun bağrından istanbula uçakla gidersem ne gibi sıkıntılar yaşarım. Kv ile tartıştım şu hasta halimle bile kendini savunuyor bana aileme laf ediyor, ettiği lafları hiç unutmuycamm. Kp bile utandı onun laflarından. bir de demez mi oğlunu bırak sen git diye Allah ım saçmalıyorsun artık dedim. Sabretmekten insan yorulur mu ya. Kp çocuk hava değişiminden hasta olur dedi. Yazın git dedi ben yazın sıcakta istanbula gitmeyi çok anlamsız buluyorum. Bileti aldım yansın istemiyorum. Bapcamı şaşırdım bebeğim hasta olur mu ya ama benim psikolojim o kadar bozuk ki. Bir aydır bebeğimi sol memeden emziremiyorum
Canim Allah yardimciniz olsun. Paylasmak istersen dinleriz. Umarim duzelebilecek bir seydir.Kızlar.. Okuyamadim daha yazilanlari.. Nerden baksaniz oglum 3aylkken girmistim foruma.. Simdi olduk 5ay..
Zor zamanlar geçiriyorum..boşanma arefesindeyim..
Canim sen cok yiprandin kiyamam ya bence git bi degisiklik olur. Iniste ve kalkista emzirirsen, havaya gore de giydirirsen sorun olmaz bence. Cocuk hasta olmasin diye eve tikilma hic bosuna. Senin psikolojin daha onemli.Kızlar 4 aylık bebekle anadolunun bağrından istanbula uçakla gidersem ne gibi sıkıntılar yaşarım. Kv ile tartıştım şu hasta halimle bile kendini savunuyor bana aileme laf ediyor, ettiği lafları hiç unutmuycamm. Kp bile utandı onun laflarından. bir de demez mi oğlunu bırak sen git diye Allah ım saçmalıyorsun artık dedim. Sabretmekten insan yorulur mu ya. Kp çocuk hava değişiminden hasta olur dedi. Yazın git dedi ben yazın sıcakta istanbula gitmeyi çok anlamsız buluyorum. Bileti aldım yansın istemiyorum. Bapcamı şaşırdım bebeğim hasta olur mu ya ama benim psikolojim o kadar bozuk ki. Bir aydır bebeğimi sol memeden emziremiyorum
Cok gecmis olsun canim. Allah sifa versinSagolun kizlar cok sukur dustu atesi bugun, ama hala keyifsiz surekli uyuyo. Insallah tamamen atlatiriz.
Canim nasil bunaltirlar bu kadar. Zaten neler yasadin. Git guzel kafano dinle rahatlarsin. Bebis nye hasta olsun ki. Inerken ve kalkista emzirirsin. Kuzunun vucut sicakligini ayarlarsan biseycik olmaz evvelallahKızlar 4 aylık bebekle anadolunun bağrından istanbula uçakla gidersem ne gibi sıkıntılar yaşarım. Kv ile tartıştım şu hasta halimle bile kendini savunuyor bana aileme laf ediyor, ettiği lafları hiç unutmuycamm. Kp bile utandı onun laflarından. bir de demez mi oğlunu bırak sen git diye Allah ım saçmalıyorsun artık dedim. Sabretmekten insan yorulur mu ya. Kp çocuk hava değişiminden hasta olur dedi. Yazın git dedi ben yazın sıcakta istanbula gitmeyi çok anlamsız buluyorum. Bileti aldım yansın istemiyorum. Bapcamı şaşırdım bebeğim hasta olur mu ya ama benim psikolojim o kadar bozuk ki. Bir aydır bebeğimi sol memeden emziremiyorum
Benim kızımın da kütlüyo doktora sormadım da nedendir acabaKizlar sizin bebislerin kemikleri kütlüyo gibi oluyor mu ? Bizimki arada oluyo normal biseymi bu?
Canım blw ye yazmışsın mesajı yanlışlıkla. Burdan cevap vereyim dedim. Hem diğer arkadaşlar da görür fikir belki diyeSanırım bir benim bebek geceleri yüz üstü dönmeye çalışırken sinirlenip uyanıyor annesini uyutmuyor. Eskiden uyku problemimiz olmazdi ama artık geceleri yüz üstü dönüyor hadi dönsün rahat uyusun desem emeklemeye çalışıyor duvara doğru gidiyor kafa. Napicam bilmiyorum böyle
Ben veriyorum canım
Duzenli veriyorum cnm ama haftada 1 gun atladigim oluyo mutlaka
Rabbim yar ve yardimcin olsun ins hakkında hayırlısı olurKızlar.. Okuyamadim daha yazilanlari.. Nerden baksaniz oglum 3aylkken girmistim foruma.. Simdi olduk 5ay..
Zor zamanlar geçiriyorum..boşanma arefesindeyim..
Bende isterdim ama tlf kaldirmio canim donup kaliyo msj yogunlugundan ikiz anneleri grubuna da girdim tekrar çıktım burdan yazarım ben sizeArkadaşlar K.Kulübü 2017 anneleri whatsapp grubunu kurduk katılımları bekleriz :) Özelden telefon ve isim gönderebilirsiniz