temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Evet kuzum Rabbim taşıyamayacağı yükü kimseye vermez. Şu an emziremiyorum sağıyorum süt alttaki delikten çıkıyor ne zaman emzireceğim acaba. Ters emziremezsen bebeği kendi yatağına yatır sen memeni ona biberonda içiriyomuş gibi eğilerek ağzına ver

Kızlar 4 aylık bebekle anadolunun bağrından istanbula uçakla gidersem ne gibi sıkıntılar yaşarım. Kv ile tartıştım şu hasta halimle bile kendini savunuyor bana aileme laf ediyor, ettiği lafları hiç unutmuycamm. Kp bile utandı onun laflarından. bir de demez mi oğlunu bırak sen git diye Allah ım saçmalıyorsun artık dedim. Sabretmekten insan yorulur mu ya. Kp çocuk hava değişiminden hasta olur dedi. Yazın git dedi ben yazın sıcakta istanbula gitmeyi çok anlamsız buluyorum. Bileti aldım yansın istemiyorum. Bapcamı şaşırdım bebeğim hasta olur mu ya ama benim psikolojim o kadar bozuk ki. Bir aydır bebeğimi sol memeden emziremiyorum

Canım allah yardımcın olsun. Uçakta sorun olmuyormuş inişte ve kalkışta emzirmen gerekiyormuş sadece. Onun dışında da güzel korursan terleyip üşütmezsen niye hasta olsun ki. Sana da iyi gelir. Değişiklik baya bunalmışsın hastalık biryandan insanlar bir yandan.

Canim acikcasi bende cesaret edemiyorum evden cikmaya ama guzelce muhafaza et yanina bol bol yedek kiyafet al terli bekletme ucak ineceginde hemen terini kontrol et özellikle agzi burnu kapalı olsun ben kontrol e giderken dikkat etmedim birden hasta oldular annemler e giderken böyle yaptım masaallah biseyleri yok suan

Kızlar.. Okuyamadim daha yazilanlari.. Nerden baksaniz oglum 3aylkken girmistim foruma.. Simdi olduk 5ay..
Zor zamanlar geçiriyorum..boşanma arefesindeyim..
Canim Allah yardimciniz olsun. Paylasmak istersen dinleriz. Umarim duzelebilecek bir seydir.
Biz de esimle ciddi kavgalar edip bosanmaya kalktik ama sinirlerin yipranmasindan oluyor hep bunlar. Sakin kafayla dusunun, bir tatil yapin olmazsa.
Canim sen cok yiprandin kiyamam ya bence git bi degisiklik olur. Iniste ve kalkista emzirirsen, havaya gore de giydirirsen sorun olmaz bence. Cocuk hasta olmasin diye eve tikilma hic bosuna. Senin psikolojin daha onemli.

Canim nasil bunaltirlar bu kadar. Zaten neler yasadin. Git guzel kafano dinle rahatlarsin. Bebis nye hasta olsun ki. Inerken ve kalkista emzirirsin. Kuzunun vucut sicakligini ayarlarsan biseycik olmaz evvelallah

C Chen31 canım geçmiş olsun.
ohdude canım yaa herhalde bu topiğin en çok acı çekeni sen oldun.Üzülüyorum sana yaa.Kayınvalidenin ne alıp veremediği var seninle bilmiyorum amamutlaka kendine göre haklısındı. BEbişini koruduktan sonra hiçbir şey olmaz.Git güzel kafanı dinle

Canım blw ye yazmışsın mesajı yanlışlıkla. Burdan cevap vereyim dedim. Hem diğer arkadaşlar da görür fikir belki diye
Ben düne kadar reflü yatağında yatırıyordum dönemiyor onda. Varsa dene istersen. Ya da yastıkla duvar tarafını kapat yumuşak olsun.

Arkadaşlar K.Kulübü 2017 anneleri whatsapp grubunu kurduk katılımları bekleriz :) Özelden telefon ve isim gönderebilirsiniz

M mmeelleek G gulendam09 ben de ilk aylarda cok korkuyordum küt küt seslerden doktor kıkırdak olduğu için seslerin geldiğini d3kullanarak ve anne sutundeki kalsiyum vitaminlerle kemiklerin gelisecegini zamanla fark bile etmiycegimi söylemişti cidden şimdi yok denecek kadar az tıbbi mama kullanan bebekler icin de ayni durum söz konusu yani anne sütü vermiyorum gecmez diye bisey yok kalsiyum vitamin d3 yeterli depolandikca kemikler gelişip güçleniyor

Arkadaşlar K.Kulübü 2017 anneleri whatsapp grubunu kurduk katılımları bekleriz :) Özelden telefon ve isim gönderebilirsiniz
Bende isterdim ama tlf kaldirmio canim donup kaliyo msj yogunlugundan ikiz anneleri grubuna da girdim tekrar çıktım burdan yazarım ben size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…