temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ohdude canım, sevindim gitmene ve yolda her şeyin düzgün gitmesine. Umarım dönüşün de rahat olur. Üst üste çok sıkıntı çektin, kafa dağıtmaya, rahatlamaya ihtiyacın vardı. Sıkıntıların da geçmiş gitmiş olsun inşallah.

Kızlar mama sandalyesi alacam da ne zamandır araştırıyorum kafam çok karıştı bi türlü karar veremedim. Bi de internetten bakıyorum ben, bulunduğum yerde mama sandalyesi bakacağım bi yer yok. Pahalı olanlar iyi gibi duruyor, lakin o kadar para vermeye değer mi bilemedim. Uygun fiyatta olanlar da basit gibi duruyor, bebişimi güvenle oturtabilir miyim diye düşündürüyor. Yakınen de göremediğim için anlayamadım. Mama sandalyesi alan ya da fikri olan varsa paylaşırsanız sevinirim.

Geçmiş olsun canim sanirim doldu 2saat iyisiniz dimi

Aynen öyle bide oğlan ovunuyor iyice elim ayağım dolaşıyor

Kızlar selam. Cuma günü arabayla memlekete gidicez. Beş saat falan yol. Ama iki üç kez mola veririz gibi. Sizce çınatı nadıl giydirmem gerek. Hasta olur diye korkuyorum. Araba sıcak dışatı soğuk. Astronot tulumu var onu alsam inerken giydirsem pratik olur mu sizce? Ya da önerebileceğiniz başka birşey var mı?

Amin kuzum çok teşekkür ederim Allah razı olsun :) sol memeden emzirerek dönerim inşallah ..

Bizim de gece uykularımız özellikle kriz halinde oluyor. Sanırım hepsi aynı :) gündüz çok olmuyor ama gece uykusuna geçeceği zaman kıyametler kopuyo. Ben de bazen öfkeme yenilip sesimi yükseltiyorum sonra da pişman oluyorum ama insanız biz de makine değiliz sonuçta. Üzme kendini hepimiz aynı yollarda yürüyoruz

Bebim danam da öyle canım sanmaki sadece senin kuzular öyle :) yalnız ben de biraz boşvermişlik var son zamanlarda artık bekliyorum iyice uykusunun gelmesini zaten uykulu olunca belli ediyor, bizimki de anası gibi gece yatmaz sabah kalkmazgillerden :) ne yaparsan yap bizim patronumuz bebekler onlar ne derse o oluyor. Kendilerine baktırıyorlar :))

yaza kadar dönme sende ayyyyyy tam 150 günlük bebeklerim yani 5ay bitti cok heycanliii
Annem iki ay kalırsın dedi hayırlısı artık dönüş bileti de almadım:) iki seneyi aşkın evliliğimde görümcem ilk defa vatsaptan mesaj atmış kuzumun fotoğraflarını atar mısın özledik şimdiden diye. Ahh bebekler işte burnu kaf dağını aşam görümcemi bile yola getirdi :)

İçim eridi

Gecmis olsun canim ben de gecenlerde yazmistim ayni senin gibi birakip su doldurmaya gittim mutfaga sirt ustunden yuz ustune donmus ve en uca gelmis, az daha gec gelsem dusecekmis. O gunden beri yatagin kenarina yastik yorgandan set yapip oyle gidiyorum wc ye falan.
Bu arada Alp'i de babasi pusetten dusurmustu daha 40 gunluk falandi. Rontgen cekildi ultrasona girdi falan bisey cikmadi sukur. Ben de cok uzulmustum esime cok kizmistim 2 gun falan aglamistim. Allah koruyor bebisleri sen uzulme..

Canim ben normal kiyafet ustune tuylu ya da ici elyaf olan tulumlardan giydirmistim, arabanin isisini en dusuk seviyede tuttuk. Disari cikarken de ustune bi kat battaniye atip cikardim. Ama hasta oldu bizim oglan o yuzden iyi bir tavsiye midir bilemicem :) gerci doktor kotu bir virus bulasmis dedi kimden kaptiysa artik.

cnm
aynı benimkiler

Böyle bir cevaba sevinecegim aklima gelmezdi kafayi yiyorum galiba

Beter ol diyeydin

Bianda pozitif oldum sizden ayni sikayetleri duyunca

Canim araba cok cok sicaksa pamuklu bi badi bi ince tayt ustune pamuklu pantolon ince yelek giydir yanina astronot ceketini al inmeden giydir sapka kaskol tavsiye ederim molada da cok sikma ortama gore rahatlat çocuğu

Sağol canım iyi oldu dediğin böyle yapmayım o zaman ben

Canim araba cok cok sicaksa pamuklu bi badi bi ince tayt ustune pamuklu pantolon ince yelek giydir yanina astronot ceketini al inmeden giydir sapka kaskol tavsiye ederim molada da cok sikma ortama gore rahatlat çocuğu
Tamam canım çok sağol atkıyı düşünmemiştim alayım yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…