- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 33
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.201
Aynen dediğin gibi yaptım canım şu an evdeyim başta bir yabancılık çekti ağladı alışık değil yavrum kalabalığa onun dışında hasta olmaz inşallah :)Canım allah yardımcın olsun. Uçakta sorun olmuyormuş inişte ve kalkışta emzirmen gerekiyormuş sadece. Onun dışında da güzel korursan terleyip üşütmezsen niye hasta olsun ki. Sana da iyi gelir. Değişiklik baya bunalmışsın hastalık biryandan insanlar bir yandan.
Ay aynen uçak inerken iki tane mendil koydum çıkardım kuru bir tane daha koydum eve varır varmaz üstünü değiştirdim, inşallah hasta filan olmaz yavrum.inşallah İyi olsun bebişlerin hep kuzum iki tane olunca ayrı oluyor sen özel annesin :)Canim acikcasi bende cesaret edemiyorum evden cikmaya ama guzelce muhafaza et yanina bol bol yedek kiyafet al terli bekletme ucak ineceginde hemen terini kontrol et özellikle agzi burnu kapalı olsun ben kontrol e giderken dikkat etmedim birden hasta oldular annemler e giderken böyle yaptım masaallah biseyleri yok suan
Çok sağ ol kuzum geldim ancak yazma fırsatı oldu. İnşallah ikimizde iyi oluruz öyle döneriz :)Canim Allah yardimciniz olsun. Paylasmak istersen dinleriz. Umarim duzelebilecek bir seydir.
Biz de esimle ciddi kavgalar edip bosanmaya kalktik ama sinirlerin yipranmasindan oluyor hep bunlar. Sakin kafayla dusunun, bir tatil yapin olmazsa.
Ben her şeyi görmezden gelirsem düzelir :) susmayı öğrenmek ne zormuş. Bende kavga ediyorum ama benim küs kalma sürem çok kısa dayanamıyorum hemen koyveriyorum :) eşimde alışkın pek bir şey yapmıyor ne de olsa bu kız dayanamaz diyor :) tatili yaza düşünüyoruz inşallah nasip olursa. Şu an iş güç amanın. Sen eşinle arana ailelerinizi sokmayın sakın. Ben kv kp ne yaparsa yapsın eşime suç bulmuyorum, her koyun kendi bacağından asılır.
Canim sen cok yiprandin kiyamam ya bence git bi degisiklik olur. Iniste ve kalkista emzirirsen, havaya gore de giydirirsen sorun olmaz bence. Cocuk hasta olmasin diye eve tikilma hic bosuna. Senin psikolojin daha onemli.
Ayy sorma dahası da var, bebeği x rayden geçirmeye bile nasıl gönlüm rası gelecekmiş... bla blaaaa.. sen düşün ki hamileyken bile geçmedim bebeği doğurmuşum zar zor ben geçirtsem güvenlik geçirmiyoo heyooo canısı diyemedim kpedere :)) emzirdim uyudu yolda zaten bilet kesen kız da yanımı tuttu iki yanında boştu uçaktan video bile çektim rahattı :)) dönüşün de böyle olması temennisiyle..Canim nasil bunaltirlar bu kadar. Zaten neler yasadin. Git guzel kafano dinle rahatlarsin. Bebis nye hasta olsun ki. Inerken ve kalkista emzirirsin. Kuzunun vucut sicakligini ayarlarsan biseycik olmaz evvelallah
Biraz öyle oldum galiba.s kv havadan nem kapan herşeyi yanlıl anlayıp alınan bi kadın. Bebeğin altını yatak odam da değiştirdim diye, çocuğu da mı göstermiyorsun artık dedi pes dedim :)@Cedric_CT canım geçmiş olsun.
ohdude canım yaa herhalde bu topiğin en çok acı çekeni sen oldun.Üzülüyorum sana yaa.Kayınvalidenin ne alıp veremediği var seninle bilmiyorum amamutlaka kendine göre haklısındı. BEbişini koruduktan sonra hiçbir şey olmaz.Git güzel kafanı dinle
Gittim canım avrupa yakası iyiydi yağış yoktu zamanından erken bile vardı :))ohdude istanbul a gidebildin mi canim yağış sebebiyle aksaklıklar olmuş tv de gördüm