temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aynen dediğin gibi yaptım canım şu an evdeyim başta bir yabancılık çekti ağladı alışık değil yavrum kalabalığa onun dışında hasta olmaz inşallah :)
Ay aynen uçak inerken iki tane mendil koydum çıkardım kuru bir tane daha koydum eve varır varmaz üstünü değiştirdim, inşallah hasta filan olmaz yavrum.inşallah İyi olsun bebişlerin hep kuzum iki tane olunca ayrı oluyor sen özel annesin :)
Çok sağ ol kuzum geldim ancak yazma fırsatı oldu. İnşallah ikimizde iyi oluruz öyle döneriz :)
Canim nasil bunaltirlar bu kadar. Zaten neler yasadin. Git guzel kafano dinle rahatlarsin. Bebis nye hasta olsun ki. Inerken ve kalkista emzirirsin. Kuzunun vucut sicakligini ayarlarsan biseycik olmaz evvelallah
Ayy sorma dahası da var, bebeği x rayden geçirmeye bile nasıl gönlüm rası gelecekmiş... bla blaaaa.. sen düşün ki hamileyken bile geçmedim bebeği doğurmuşum zar zor ben geçirtsem güvenlik geçirmiyoo heyooo canısı diyemedim kpedere :)) emzirdim uyudu yolda zaten bilet kesen kız da yanımı tuttu iki yanında boştu uçaktan video bile çektim rahattı :)) dönüşün de böyle olması temennisiyle..
Biraz öyle oldum galiba.s kv havadan nem kapan herşeyi yanlıl anlayıp alınan bi kadın. Bebeğin altını yatak odam da değiştirdim diye, çocuğu da mı göstermiyorsun artık dedi pes dedim :)
ohdude istanbul a gidebildin mi canim yağış sebebiyle aksaklıklar olmuş tv de gördüm
Gittim canım avrupa yakası iyiydi yağış yoktu zamanından erken bile vardı :))

Rahat gitmene sevindim canim. Darisi donuse artik ... seninkiler de tam numunelikmis xray den gecirmek haa koptum :)))

Iki gundur oksuruk vardı ama bugün ateside çıktı elleri sürekli ağzında sanırım dış yapiyo bunları

Hadi gözün aydın annenler mi istanbul da cok sevindim güzel gecmesine

Kızlar Merhaba herkes iyidir inşallah giremedim bayadir umarım herkes iyidir dün 4 ay asimizi olduk gece ateskendi.simdi uyuyor başı halrn sıcak ateş kaç gün sürer. Birde kan damladi ne kullanıyorsunuz

Kızlar Merhaba herkes iyidir inşallah giremedim bayadir umarım herkes iyidir dün 4 ay asimizi olduk gece ateskendi.simdi uyuyor başı halrn sıcak ateş kaç gün sürer. Birde kan damladi ne kullanıyorsunuz
Canim geçmiş olsun basina havlu koy ılık suyla ıslatıp cok iyi geliyo oglum da 2.asida cok ateslenmisti calpol ve islak havluyla gözü açıldı yavrumun...Bize sağlık ocagi vegaferon verdi sağlık bakanlığı veriyomus kullaniyoruz biz 1aydir

kızlar merhaba
kuzudan fırsat bulup düzenli bakamıyorum siteye ama öğrendiğim faydalı şeyleri yazmaya çalışıyorum belki birilerinin işine yarar diye. kızım 5. ayını bugün itibari ile bitirdi :) dün kontrolü vardı doktor boğazının kızarık olduğunu ve yara olduğunu söyledi. bayaa şaşırdık çünkü hafif burun akıntısı dışında hiç bir belirti yada şikayetimiz yoktu. ilaç vermedi bulaşıcı olduğunu ve çok salgın olduğunu söyledi. serum fizyolojik ve çok gerek olursa iburimin zero şurup verdi. birde karadut şurubunu yarım çay kaşığı günde 2 kere veriyorum. tamamen bitkisel bir ürün, hünnap marka. eczanelerde satılıyor. ağız yaralarına ve boğaz kızarıklığına çok iyi geliyormuş. belki birinin işine yarar bu bilgi :)
buarada kızım 7800 kg ve 66 cm olmuş. herşey yolunda çok şükür. yüzüstü dönmelerden sonra sırt üstü dönmeler de başladı. sürünerek karın üstü emeklemelere ve olduğu yerde daire çizmeye başladı. sanırım macera yeni başlıyor :)
herkese kolay gelsin

maşallah kuzuya dogum tarihiniz kac temmuz bizimki 24 acaba ayni mi diye merak ettim

Ya kizlar ben mi agresifim yoksa cocuklarim mi huysuz anlamadim. ..1saattir uyaniklar karinlari doydu altlari temiz agri sizi olsa bu sürede aglarlardi demekki yok....Gözleri kizardi esnediler yerlerine koydum çığlık atmaya basladilar salliyorum yine ayni yaklaşık 2aydir aglayarak uyumayi huy edindiler tabi bende cildiriyorum bazen bagiriyorum sonra üzülüyorum napcami sasirdim baldan_madam ohdude kizim desen asla emmiyo bagirarak atiyo kendini sadece gece uykulu emiyo deein uyursa asla agzini acmiyo delircem yaa

b
benim oğlum da 21 temmuz doğumlu o da iki aydır ağlayarak uyumayı huy edindi bazen ben de senin gibi kendimi kaybediyorum senin iki tane sanirim rabbim afiyet versin inşalalh.

Kızlar oglumu arada bizim yatak geniş diye oraya koyup hemen lavaboya gidip geliyordum bugün de yaptım hemen elimi yikayip gelecektim yuvarlana yuvarlana düşmüş yataktan hemen kucagima aldim sustu ama ben hala ağlıyorum nasil böyle biseye sebep oldum çok sinirliyim kendime. Size tavsiyem 2 sn bile koltik yatak vs bir yerde birakmayin sakın. Doktora gittik muayenede bir sıkıntı yok denildi hemen röntgene almiyorlarmis radyasyondan dolayı. 2 saat gözet hareketlerinde farklılık hissedersen bakalim dediler. Çok üzgünüm kendimi affedemiyorum

Canım dönem dönem oluyor öyle. Bu ara çınar da beş ondk ağlamadan gece uykusuna yatmıyor. senin işin çok zor hangisine koşacaksın. Ben öyle zamanda koynuma yatırıp kucağımda pışpışlayarak sallıyorum dalıyor hemen. Ama sen hangisini yapacaksın. Allah yardımcın olsun valla

Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Çok şükür sıkıntı olmamış. Üzme artık sen de kendini. Birgün hepimizin başına gelecek. Öyle düşmeden büyüyen bebek yok

Geçmiş olsun canım, bu zamanlar tehlikeli zamanları bebişlerimizin. Benimki de bu sabah yanına koyduğum yastığı aşağı atmış kendi de uca kadar gelmiş. Ben de kanepede falan yalnız bırakmıyorum da yatağıma yatırmıştım ortaya doğru. Lavaboya gitmiştim, yatağın ucuna gelmiş az daha geç kalsam düşecekmiş. Maceralar başladı yani. Durumunun iyi olmasına sevindim. Allahım beterinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…