- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #28.141
Rica ederim canim....Yalnız bebeklerimde şöyle bir fark gözlemledim elleri buz gibi oluyordu ikisinin de simdi sıcacıkBende takip edeyim bakalim inssallah bizde de devam etmez..cevabın için sağol canim
Canım anne sütü ile beslenenlerde oluyormuş. Öyle olsa başlayacaktık biz de. Kesme istersen. Eksikliği de sıkıntı. En azından bir uzmandan görüş al ona göre hareket et. Bizim burda kes dememiz doğru olmaz.Evet canim anne sutu ile besleniyor ikinci vermem de renginin değiştiğini farkettim söylediğin için sağol icim rahatladı
Canim bende bugün plates gittim boyun düzleşmesi var bende o yüzden bende hafta da iki gidecektim ama hocayla konuştuk biraz ders sonra benim dogum sezeryan olduğu için tavsiye etmem dedi 6 ay dolsun şimdilik fitnes bölümünde gel 6 ay dolunca plates gel dedi sen normal doğum mu yapmistinSelam kızlar Bayadır yazamadım herkes iyidir umarım. Deniz de 4,5 aylık oldu ama Demir'e başlamadık doktorumuz 6 aydan sonra gerekirse vereceğiz demişti ve sadece anne sütü ile besleniyor. Bu konuda biraz kafam karışık ama yine de doktoru dinleyeceğim sanırım. Onun dışında elma armut ve salata yalatmaya başladım sadece dudaktan sürüp yalamasını sağlıyorum. Bu ara çoook gazı var duyduğuma göre çikolata yaparmış ve ben geçen hafta çok tükettim normalde yemezdim. Bi de pilatese başladım yine haftada 2 gidiyorum süte bi etkisi olmaz umarım. Bir de bu ara yer matı bakıyorum önerisi olan varsa sevinirim. Orta sehpamı kaldırıp salonda ona oyun alanı yaratmak istiyorum bol bol dönsün dursun. Bizden şimdilik bu kadar.
Canım, biliyorum operasyon geçirdiğini. İçim cız etmişti okurken, mastit zaten zor da operasyon boyutu çok daha zormuş, kendim ameliyat olmuş gibi sızladım. Allahım şifa versin, yaşatmasın bi daha.Ben göğsümden operasyon geçirdim canım ondan süt çıkmıyor diye düşünüyorum. Üzülüyorum üzülerek mama vermeye başldım on gün oldu hala kaka yapmadı. Tam bir aydır bu illeti çekiyorum, ememesinin dışında ben de iyi değilim sanki mememe elektirik veriyorlar öyle bir sızlama bebeğe faydam bile dokunmuyor sağ göğsümde süt normal çok şükür ki onu eniyor, beterin beteri varmış Rabbim beterinden korusun. Sen sol memeni sağdın mı hiç mi süt çıkmadı
Yok cnm sezeryan oldum ama 4,5 ay yeterli değil mi ya :/Canim bende bugün plates gittim boyun düzleşmesi var bende o yüzden bende hafta da iki gidecektim ama hocayla konuştuk biraz ders sonra benim dogum sezeryan olduğu için tavsiye etmem dedi 6 ay dolsun şimdilik fitnes bölümünde gel 6 ay dolunca plates gel dedi sen normal doğum mu yapmistin
Bugün bana eğitmen yeterli değil dedi en az 6 ay doldurman lazım dedi dikişler zorlanir 1 tanesi bile açıldı cok ugrasirsin dedi önce fitnes git sonra plates yaparsın hemde vücudun biraz spora alisir dedi ben bugun derste biraz hocayla yaptım ama gerçekten Karnım baya gerildi gerçi hoca bugün biraz ağır hareketler yaptirdim dedi yani en azından dikkat et yaparsan daYok cnm sezeryan oldum ama 4,5 ay yeterli değil mi ya :/
Kolay gelsin...iyi olmaniza sevindim ben de iyiyim cok sukur. bebisle ve oglumun odevleriyle bogusuyorum... zaman su gibi akiyor...benim bıcırıktan fırsat pek kalmıyor bana :) ehliyete yazıldım derste çalışıyorum bir yandan :) oğlanın okul var genelde ordayım bir de.. baya yoğunum çok fırsat bulamıyorum.. iyiyz şükür.. sen nasılsın ??
İnşallah kuzum sen ters emzirmeyi denedin mi yani sağı emzirir gibi tutup solu emzireceksin , yatarak da sap tarafına alıp solu verirsen tutar belki, bebek emse sütün çoğalırdı, canım bence de üzülme. Evlat edinen bir annenin göğsünü pompa ile çekmişler de süt çıkmış, gelini ölmüş bir babaanne torununu emzirmeye çalışırken sütü gelmiş çok hikayeler var. Bu arada ben dün çok kötü oldum memeyi sağıyorum bir damla bile süt gelmiyor. burda olmayacak dedim bir aydır upraşıyorum istanbula uçak biletimi aldım salı gününe ama bugün çok fenalaştım acile gittim şamsıma genel cerrahi doktoru vardı ilk apse olduğumda ilgilenen, bana sen nasıl böyle dolandın, nasıl dayandın dedi kesti her tarafım kan iltihap süt oldu ilk kestiği yerden kesti bu diğer gerizekalı doktor gibi acıtmadı ama sinirlerim o kadar bozulmuş ki iki saat ağladım gözlerim yanıyor şu an. Salı kontrolüm var şimdi uçak biletimde yanacak annem de bekledi o kadar ama napim. özel hastane dedikleri ticarethaneye aldıkları doktor dedikleri tüccarlar bir b.ka yaramıyor. Ama bu da bana ders oldu bir müddet daha bu şehirdeyiz ve ben bir daha oraya adımımı atmam.Canım, biliyorum operasyon geçirdiğini. İçim cız etmişti okurken, mastit zaten zor da operasyon boyutu çok daha zormuş, kendim ameliyat olmuş gibi sızladım. Allahım şifa versin, yaşatmasın bi daha.
Benim de mastit olduğumda baya sıkıntı yaşamıştım o zaman oldu benim de. Bebişim sağı iyi tuttu açıldı, solu tutmadı inatlaştı o öyle kaldı. Önceleri sağdığımda bir defada 40cc çıkıyodu biberonla içiriyodum. Sonra emmeye emmeye 20cc ye düştü. Emmek de istemiyo işin garibi, sağıyodum. Şimdilerde de 5-10cc ancak çıkıyo, sıfırı tükettik yani :) önceleri üzülüyodum da üzülmenin faydası yok. Olanı da tüketecez üzülürsek. Üzülmektense gittiği yere kadar gitmek daha iyi sanki. Nasibini Allah veriyo, ne kadar varsa o kadar. İnşallah tamamen kesilmemiştir nasipleri. Öpüyorum kuzunu :)
Çok geçmiş olsun cnm. İnşallah çabuk atlatırsınız. Çocuk doktoru bulabileceğin bir hastane araştır. Uzman görüşü ve değerlendirmesi gerekir .bizimki aşıdan sonra öyle olmuştu ben de hast götürmüştümKizlar oglumun atesi dun geceden beri dusmuyo. 39 u gecince doktora acile gittik ama cocuk doktoru yoktu. Gribal enfeksiyon dedi ates dusurucu verdi soguk uygulama yapildi yolladi. 24 saati gecti hala dusmedi. Toplamda 4 kere ates dusurucu verdim, islak bezle siliyorum, ilik dus aldiriyorum 38 in altina inmiyoyarin da pazar yine cocuk doktoru yok napsam bilemedim uzuntuden kendim de hasta oldum resmen baska ne yapabilirim sizce?
Rica ederim canim....Yalnız bebeklerimde şöyle bir fark gözlemledim elleri buz gibi oluyordu ikisinin de simdi sıcacık
haklısın canim ben bizde olan şikayetler normal mi diye merak ettim kullanip kullanmamakda kararsız kalmıştım dediğin gibi bir uzmana danisip aklimdaki sorulardan kurtulayim...vakit ayırıp yazdigin için çok sagol...Canım anne sütü ile beslenenlerde oluyormuş. Öyle olsa başlayacaktık biz de. Kesme istersen. Eksikliği de sıkıntı. En azından bir uzmandan görüş al ona göre hareket et. Bizim burda kes dememiz doğru olmaz.
Ayyy canım benim yaaaa, çok çok geçmiş olsun. İçim acıyo yazdıklarını okurken, Allahım öyle bir dayanma gücü veriyor ki kendin bile şaşıyorsun değil mi nasıl dayandığına. Bebeğinin sevgisiyle rabbim o gücü veriyor. İnşallah bundan sonra her şey güzel olur. Ne diyeceğimi bilemedim valla, benimki de uyutmadı doğru düzgün, uyku sersemiyim.İnşallah kuzum sen ters emzirmeyi denedin mi yani sağı emzirir gibi tutup solu emzireceksin , yatarak da sap tarafına alıp solu verirsen tutar belki, bebek emse sütün çoğalırdı, canım bence de üzülme. Evlat edinen bir annenin göğsünü pompa ile çekmişler de süt çıkmış, gelini ölmüş bir babaanne torununu emzirmeye çalışırken sütü gelmiş çok hikayeler var. Bu arada ben dün çok kötü oldum memeyi sağıyorum bir damla bile süt gelmiyor. burda olmayacak dedim bir aydır upraşıyorum istanbula uçak biletimi aldım salı gününe ama bugün çok fenalaştım acile gittim şamsıma genel cerrahi doktoru vardı ilk apse olduğumda ilgilenen, bana sen nasıl böyle dolandın, nasıl dayandın dedi kesti her tarafım kan iltihap süt oldu ilk kestiği yerden kesti bu diğer gerizekalı doktor gibi acıtmadı ama sinirlerim o kadar bozulmuş ki iki saat ağladım gözlerim yanıyor şu an. Salı kontrolüm var şimdi uçak biletimde yanacak annem de bekledi o kadar ama napim. özel hastane dedikleri ticarethaneye aldıkları doktor dedikleri tüccarlar bir b.ka yaramıyor. Ama bu da bana ders oldu bir müddet daha bu şehirdeyiz ve ben bir daha oraya adımımı atmam.
Canım allah yardımcın olsun. Kesin mi süreç yoksa toparlanma ihtimali var mı? Dertleşmek istersen paylaşabiliriz. Çok üzüldüm gerçektenKızlar.. Okuyamadim daha yazilanlari.. Nerden baksaniz oglum 3aylkken girmistim foruma.. Simdi olduk 5ay..
Zor zamanlar geçiriyorum..boşanma arefesindeyim..
Çok geçmiş olsun cnm. İnşallah çabuk atlatırsınız. Çocuk doktoru bulabileceğin bir hastane araştır. Uzman görüşü ve değerlendirmesi gerekir .bizimki aşıdan sonra öyle olmuştu ben de hast götürmüştüm
Allah yardimcin olsun canim. Hakkinizda hayirlisi olsun. Duzelebileck biseyse umarim hersey duzene girerKızlar.. Okuyamadim daha yazilanlari.. Nerden baksaniz oglum 3aylkken girmistim foruma.. Simdi olduk 5ay..
Zor zamanlar geçiriyorum..boşanma arefesindeyim..