temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim sence damaksiz emzik mi iyi?damakli emzik mi?bizimki ikisinide tutuyo hangisine devam edeyim?

Ay canim ya ben de seni dusunuyodum naptin diye cok uzuldum inan ki. Gercekten bu gogus acisi normal dogumdan beter. Insallah bu son olur

Kızlar kehribar sadece salya olayını mı kesiyor uoksa kasinmasini da mı kesiyor ne bulsa ağzına sokuyor damaklarini kasiyor bende alayım kaşıntıyi kesiyor sa eğer

Selam kızlar , ben iş kosturmacasi kızım büyüme telaşında geçiyo zaman bizdeki gelişmeler artık çok rahat dönüyor o şekilde durmayı da çok seviyo hiç sırt üstü durmuyor artık, aaa ooo lar dışında bu gi demeye başladı dislerimiz fena kaşınıyor ağız akması kusma epey geçti ek gıdaya bikaç haftaya denemelere başlamayı düşünüyorum az az su vermeye başladım günde bir iki kere bikaç yudum

ohdude , canım çok geçmiş olsun. Çok zor meme ağrısı, Allahım tekrar yaşatmasın. İçim sızladı okurken, ağrı hissettim bi an. Doğum sonrası sıkıntılar doğumdan beter evet. İnşallah artık her şey yolunda gider canım.
Bir de Ali expresten ne aldın canım, bi de @baldan_madam la 11.11 dediğiniz saat mi? Kusura bakmayın bilgim yok da ondan sordum :)

Canım AliExpress te her ay aynı olan tarihlerde indirim oluyor. 9.9 11.11 gibi. Muhtemelen 12 aralıkta da vardır bakmadım henüz ama.

Cok gecmis olsun canim. Cok uzuldum benim bu kadar agrirken senin canin nasil yanmistir tahmin bile eedemiyorum. Allahim sifa versin...
Ben emzirme ve sagma ile bosalttim. Insallah tekrar yasamayiz. Cok gecmis olsun canim
Çok sağ ol canım.İyi yapmışsın mutlaka boşalt memeyi mastit denen şey kolay da bu apsenin niyeti çok bozuk. İnşallah ya tekrarlamısndan korkuyorum şimdi bu acıyı yaşadım biliyorum tekrar nasıl yaşarım? yok belki de cesaret edemem.

Ay canim ya ben de seni dusunuyodum naptin diye cok uzuldum inan ki. Gercekten bu gogus acisi normal dogumdan beter. Insallah bu son olur
İnşallah son olur canım. Bugün pansuman için açtık ben şok resmen belediye çukuru gibi delik var memede orası kapanır mı? Ne zaman kapanır? Allah bilir. Birde kayınpedrim acilde çalıştığı için ben yapim demiş pansumanı oha dedim meme bu meme :) neyse kendim yaptım sıkıntı olmadı olmaz da inşallah. Şu an oranın ağrısı azaldı ama emzirirken çok güçlük çekiyoruz yenidoğduğu zaman geri döndüm meme ucum yara kalkan takıyorum..ayva çekirdeği.. lansinoh krem.. boşaltmam da lazım pompayla çekerken normalde canım acımaz ama meme ucu yara olduğundan onun acısı çıktı başıma sertlikten bebek zor kavrıyor tam boşaltamıyor. Allah ım şu günler bir geçseydi. Topiğin küçük emrahı benim herhalde dert başımdan eksik olmuyor

Ben de kaçırmadım 11.11 de 15 ürün aldım çoğu geldi. Kalanlar da ülkeye ulaşmış. Büyük nimet şu AliExpress
Ay aynen canım yaa bebeğime tulum şapka dökülmeyen mama kabı filan aldım türkiyede anasının gözü fiyat. Trendyoldan alsam ordan bile daha geç gelir. Aslında sıkıntı türkiyede gümrükte işler doğru düzgün yürüse bu kadar bile sürmez :)
Amin canım Öyle valla Rabbim beterinden korusun inşallah yoluna girerrrr Allah ımmmm 11.11 on birinci ayın on biri :) yani on bir kasımda sabahtan alşama kadar aliekspreste deli indirim oluyor herşey neredeyse yarı fiyatı. sepete attık attık bir sürü ürün 11 kasımda aldık kâra geçtik. Kehribar kolye aldım bebeğe bir takım şeyler tekefon kılıfı oyuncak vs. Türkiyede pahalı olup orada uygun olan şeyler. O gün türk sitelerinde de deli indirim oluyor n11de de mesela sudocrem pişik kremi yarı fiyatına inmişti öyle :)

Canım AliExpress te her ay aynı olan tarihlerde indirim oluyor. 9.9 11.11 gibi. Muhtemelen 12 aralıkta da vardır bakmadım henüz ama.
Hmm, teşekkür ederim canım:) bilmiyordum :) bi de siteyi duymuştum da güvenilir olmayabilir diye hiç alışveriş yapmamıştım. Siz aldığınıza göre bu ayın 12 sinde unutmazsam ben de bakayım :))

Allahım yardımcın olsun canım, ilk zamanlarda ben de mastit olmuştum da yapmadığımız kalmamıştı. Dolaba beyaz lahana koyup soğutup onla sarmıştık. Sağma makinesini kullandım devamlı, çok şükür zamanla boşalmıştı. Ucu benim de yara olmuştu o dönem. Ne kremler kullandım. Allahım tekrar yaşatmasın sana da, o günlerim de geldi ya aklıma dua ettim senin için
Ali ekspres bilgisi için de teşekkür ederim, bi bakarım ben de artık unutmazsam :)) neler neler oluyormuş da haberim yok, ben de internet kullanabildiğimi sanıyordum

İlaç da kullandığım için hangisi iyi geldi bilmiyorum ama ne hikmetse kehribar taktığım ay hamile kaldım. Oğlum da taktığı gibi dişi çıktı.

Ayy hadi ya ne güzel.. Ben ilk troidim olduğunu öğrendiğimde bana senin çocuğun olmaz ki demişti aptal doktor ne aglamistim.. Rabbim her şeyin bi kolaylığını veriyor bi yerde bak bu kehribardada var demekki bi hikmet ben deli gibi ilaç kullanıp hepten kotu hallere düştüm 41 kiloydum gebelikten önce ilacim agir gelmisti cin aliye gibi dolaniyodum iki boyutlu olmuştum resmen.. Değerlerin nasıl senin simdi kaç mg ilaç kullaniyosun benim en son 11e düşmüştü 25 ten hala çok yüksek

Aminn kuzum eksik olma. Aman hiç sorma yaa Allah başka dert vermesin her şey Ondan. Bebekler sağlıklı olsun inşallah kendime dayanırım da ona bir şey olsa o güçlü ayşe olmaz :/

Amiin kuzum amin... Herşey onlar için iste küçük mucizelerimiz onlar bizim oyy kurban olsun anneleri onlara... Kim tahmin edebilirki anne olmadan kendi canından daha kıymetli bi canın olacağını.. Bizi kessinler ama onlar iyi olsun..

Canim sence damaksiz emzik mi iyi?damakli emzik mi?bizimki ikisinide tutuyo hangisine devam edeyim?

Kuzum ben avent almıştım ilk soothie olandan almadı cadi kizim benim o yüzden damaklı kullanıyoruz ama hala içimdedir o bide oyuncakli emzik aldimdi 50 lira verdim ona diye emeceksin bunu diyerekten tikistirdigim zamanlar cok oldu yok almiyor dişini kasiyor bi gitti 5 liralık emziği emiyor sipa damakliyi daha çok oneriyolar ama galiba diş yapısını bozmaması için.. Ama o emzige 50 lira verdim yaaa is bebeğinde bitiyor aslında hangisi ağzına daha iyi oturuyorsa onunla devam et derim..

Hmm, teşekkür ederim canım:) bilmiyordum :) bi de siteyi duymuştum da güvenilir olmayabilir diye hiç alışveriş yapmamıştım. Siz aldığınıza göre bu ayın 12 sinde unutmazsam ben de bakayım :))
Bak canım. Şimdiden at sepete o zaman satın alırsın. Fikir olsun sana ben bu kitapları aldım çok güzeller. Biri elmo yatma rutini anlatıyor diş fırçalıyor banyo yapıyor oyuncaklarını falan topluyor pijama giyiyor çok güzel biraz incele bayılacaksın :) bunun dışında ek gıda için kaşık önlük falan aldım buharda haşlama aparatı. Kaşıklar çok güzel biri kendinden eğimli yan tutunca ağzına denk geliyor. Diğeri de silikon eğebiliyorsun çocuğun tutuşuna göre. Bir tane de sıcaklık gösteren kaşık aldım. Onun ne işe yaradığını tam bilmiyorum tipini beğendim ucuzdu aldım

Benim kızın iki gündür hepten salyalar sugibi akıyo damakları çok fena kaşınıyo belli öyle bir hırsla elini ağzına sokuyo ki anlatamam değil ah yavrum benimm kıyamamm hiçççç

Ne demek canım bak sende herşey daha ucuz, kaldı ki türkiyede satış yapanlarda ordan alıyorlar hele instagram full ordan çalışıyor.
Amin canım... tekrar yaşarım diye korkuyorum. Lütfen bana da dua edinn

Dimi ya ta doğum sancısı çekerken anladım bu işin zorluğunu en çok da annemi anladım o nasıl yapmış diyorum kıtlık zamanında nasıl yetiştirmiş nasıl okutmuşlar beş çocuk. isyan edecek gibi oluyor sonra annemi aklıma getiriryorum şükrediyorum. Allah şifa bekleyen herkese yardım etsin

Kızlar bebekleriniz pusette duruyor mu eskisi gibi. Yani evde kullanabiliyor musunuz önceki gibi

Şuan değerimi bilmiyorum hamileyken 125 mg kullandım. En son 3 e indi hamileyken normale indi ama sonra ameliyat oldum ilacı bıraltım dr sormadan neldu kaça çıktı baktırmam alzım bu cumaya randevu aldım kan vericem

Kizlar dun gece oglum 45 dk boyunca araliksiz agladi hic susmadan, cok korktum ilk defa boyle oldu. Doktora goturmek icin ciktik arabada uyuyakaldi biraz dolastik, sonra eve cikinca tekrar aglama krizine girdi en son battaniyede sallayip uyuttuk.
Dun gunubirlik bursaya gidip geldik yaklasik 18 saat disardaydik sabah 6 da cikip aksam 10 da geldik. Cok mu yoruldu ondan mi oldu bilemedim bir daha gezmeye falan gitmem cok kotu bir geceydi :/ buyudukce duzeleceklerine yeni yeni huylar cikariyolar.

Canım geçmiş olsun. Biz aynısının 1.5 saat olanını yaşadık. Hiç bir sıkıntısı yoktu üstelik. O ara öyle nedensiz ağlamaları oldu. Kanguruyla buldum çözümü. Ağladı mı kanguruyu giydim hemen olursa evde yürüdüm uyuyana kadar o da olmazsa sarınıp dışarı çıktık hep. Gezmenle ilgili değildir eve hapsetme kendini boşa. Kanguru dene sen de kangurular aynı onda kolayca uyuyor bizimki. Bir ara iki üç akşam uyku tulumuna kadar giydirip uykuya hazır halde dışarı çıktık. Kanguruda uyudu gelince yatırdık.
İnsan çok kötü oluyor o ağlama krizlerinde.

Ayy çok teşekkür ederim kuzum yaaa, tam bi bilgisizmişim ya ben iyi ki sizler varsınız, seviyorum sizleri. Her şeyden önce taaa hamilelikten beri ortak birçok paylaşımımız olduğu için yakın ve samimi buluyorum burayı. Malum etraftaki pek çok kişi iyilikten çok zarar veriyor bizlere çınar kuzuyu öp benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…