temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kafa ölçümü normal seviyelerde çıktığı için sorun olmadığını söyledi kuzum eğer büyüme olmasaymis beyin cerrahına yollicakmis.. Bian evvel danış kuzum snde bi doktorunuza nolur nolmaz.. Bide genetik olabiliyomus bu benim yegeninde erken kapanmış bi sıkıntısı yok şükür kazik kadar herif oldu belki senin de ailede vardır boyle olan..

Aynen bende oyle biliyorum banada en dusuk 11 olmali demisti benim 6ydi serum igne hap ne varsa kullandim daha yatiracakti doktora kalsa kan nakli yapcakti yari yarıya düşmüş dediydi T Titizz1 alt sinir 11 12 ise çokta yuksek değil gibi ya değerin bi araştır sen onu..
Tekrar test yapilacak bakalim canım inşallah dediğiniz gibidir

baldan_madam baldan_madam hayırlı olsun kuzuuum Allah damatliginida göstersin.. Çabucak iyilesirsiniz inşallah ay iyiki kızım var diyorum bu sünnet isini düşününce Allah sabir versin oğlan analarına.. Nasip olurda bide oglum olursa direk sünnet edip ole versinler benim kucagima ben gormeyim...
Sorma canım dünden beri çocuğa diyorum oğlum kız olsaydın ne güzel elbiseler giydirip gezmeye götürüyor olurdum şimdi seni diye. Biz baştan sona yanındaydık hep izledik. Ben de dedim genel olsa da görmeseydim diye ama sonra orda onu yalnız bırakma fikri içim kötü oldu. Çok şükür geçti. Bu iki günü de atlatırsak sonrası kolay inşallah. Ama keşke doğumda yaptırabilseymişim. Ne kadar erken o kadar iyi.
Sağol canım güzel dileklerin için

Kafa ölçümü normal seviyelerde çıktığı için sorun olmadığını söyledi kuzum eğer büyüme olmasaymis beyin cerrahına yollicakmis.. Bian evvel danış kuzum snde bi doktorunuza nolur nolmaz.. Bide genetik olabiliyomus bu benim yegeninde erken kapanmış bi sıkıntısı yok şükür kazik kadar herif oldu belki senin de ailede vardır boyle olan..

Aynen bende oyle biliyorum banada en dusuk 11 olmali demisti benim 6ydi serum igne hap ne varsa kullandim daha yatiracakti doktora kalsa kan nakli yapcakti yari yarıya düşmüş dediydi T Titizz1 alt sinir 11 12 ise çokta yuksek değil gibi ya değerin bi araştır sen onu..
Seninki küçülmüştü değil mi canım?

Sorma canım dünden beri çocuğa diyorum oğlum kız olsaydın ne güzel elbiseler giydirip gezmeye götürüyor olurdum şimdi seni diye. Biz baştan sona yanındaydık hep izledik. Ben de dedim genel olsa da görmeseydim diye ama sonra orda onu yalnız bırakma fikri içim kötü oldu. Çok şükür geçti. Bu iki günü de atlatırsak sonrası kolay inşallah. Ama keşke doğumda yaptırabilseymişim. Ne kadar erken o kadar iyi.
Sağol canım güzel dileklerin için
Yarından itibaren iyileşicek canım korkma geçti gitti o da kurtuldu sende.
T Titizz1
Canım senin oğlun sünneti nasıl iyileştimi

Yarından itibaren iyileşicek canım korkma geçti gitti o da kurtuldu sende.
T Titizz1
Canım senin oğlun sünneti nasıl iyileştimi
Canım sizinkinde yara olup kabuk bağladı mı ön kısımları? Dikiş olan yer değil de içte kalan kısım. Bize buralar yara olup kabuk bağlayacak sonra düşüp iyileşecek kokrmayın yara olunca dedi. Yapışıklık varmış onları açtı. ondan dolayı mı öyle olacak sizde de oldu mu yoksa? T Titizz1

Selam hanımlar bir kaç gündür giremedim ikinci mastitim mastit olmaktan çıktı ateş titreme derken sol meme birden beton dökülmüş balona döndü resmen ucu da yara oldu tekrar kendimi doktorda buldum dolayısıyla. Bi haftalık iğne verdi tek meme emziriyorum süt yetmediğinden mama da veriyorum. Oğlum çok agrasifleşti gece gözünü açmayan bebek yarım saatte bir haykırarak uyanıyor. Gündüz ayrı gıcık. Kv yine milyon kişiye söyleyip sayısız akılla geldi karşıma kp desen çocuğa su ver diyor cart curt. sabrediyorum. Bu çocuk ben hariç herkesin galiba ben aradan çekilsem kimse aramaz anasını :/umarım hiçbiriniz mastit olmazsınız. Söyleyeceklerim bu kadar ha bu arada diyet yapıyordum ya onun sonucunu da aktarayım hanımlar 2 haftda 2700 gram verdim sütümde azalma olmadı spor yapmadım.
neler yiyosun mesela canim ben hamilelikten once yapiyordum ama şimdi o listeye uyamiyorum sütüm çekilecek diye korkumdan

hem emzirip hem mama veren anneler günde kaç cc kaş öğün veriyorsunuz
canim bizde damak tatlarina göre değişiyor misal ben artık arı mama da veriyorum çünkü hicbir mamayi sevdiremedim ama ağırlık olarak tıbbi mama veriyorum markası SMA..arı mama oldugunda oglum 150cc kızım 180cc içiyor ama SMA olursa oğlum 60cc kizim 90cc iciyor bu arada oğlum emmeye daha cok yatkın o yüzden mamayi az emiyor

Canım ben evde yaptırdım. Doktor sana normal demiş korkma. Ama bizde yara olmadı. Korkma Yarından itibaren iyileşicek morluğu geçer kırmızılığı geçer. Dikişlerde 10 güne düşmeye başlar geçmiş olsun.. Bende çok korkuyordum ilk 2-3 gün eltim Allah razı olsun baktı altını falan değiştirdi
Canım sizinkinde yara olup kabuk bağladı mı ön kısımları? Dikiş olan yer değil de içte kalan kısım. Bize buralar yara olup kabuk bağlayacak sonra düşüp iyileşecek kokrmayın yara olunca dedi. Yapışıklık varmış onları açtı. ondan dolayı mı öyle olacak sizde de oldu mu yoksa? T Titizz1

Canım ben evde yaptırdım. Doktor sana normal demiş korkma. Ama bizde yara olmadı. Korkma Yarından itibaren iyileşicek morluğu geçer kırmızılığı geçer. Dikişlerde 10 güne düşmeye başlar geçmiş olsun.. Bende çok korkuyordum ilk 2-3 gün eltim Allah razı olsun baktı altını falan değiştirdi
Sağol canım. Morluk ödem normal demişti dr zaten. Bir de plastik bir sargı var şeffaf o henüz düşmedi düşmesini bekliyorum. Merhemleyip kapatıyorum altını şimdilik bir sıkıntı yaşamadık çok şükür. Düne göre çok farketti. Dün bir an hiç iyileşmiycek sandım :olamaz::KK48:

Canım ben kullanıyorum 15 er damla günde 4 kez kıllanıyorum. Biogaida aynı gün içinde 1 kez 6 danla kullanıyorum. Yine de herbebek için farklı bir dozajı var mıdır bilmem ama doktoruna sorarasın ztn.
15 damla prospektuste yaziyor ams herkese 8 demis doktor kafam jaristi size doktor mu defi

canim bizde damak tatlarina göre değişiyor misal ben artık arı mama da veriyorum çünkü hicbir mamayi sevdiremedim ama ağırlık olarak tıbbi mama veriyorum markası SMA..arı mama oldugunda oglum 150cc kızım 180cc içiyor ama SMA olursa oğlum 60cc kizim 90cc iciyor bu arada oğlum emmeye daha cok yatkın o yüzden mamayi az emiyor
Kaç öğün veriyorsun canım sma yı? Diyette kahvaltıda yarım demet dereotu yarım ayva üç tane haşlanmış yunurta peynir çay normalde yasak ama tahin helvası yiyorum akşam yemeğinde et suyu çorbası kuru fasulye ıspanak köfte içli köfte balık bulgur pilavı filan yiyorum bunlar zaten süt yapıyor aralarda hiçbir şey yemiyorum su günde üç dört litre içiyorum

evet kuzum.. Baya baya kapanıyor inşallah problem olmaz yaa.. İçim içimi yiyor hipotroidim var benim acaba ondan mi diye.. :KK43:
Araştırdım bayağı, kapalı doğan bebekler bile varmış biraz genetikmiş. Önemli olan kafasının büyümesi. Bılgıldağı kapalı dahi olsa kenarlarda boşluk varmış ordan büyürmüş. Pzt. Kontrole götürücem inşallah sorun olmaz. 6 aydan sonra kapanabilir yazıyor ama oğlum 5 i bitiricek daha.. 146 günlük

Kaç öğün veriyorsun canım sma yı? Diyette kahvaltıda yarım demet dereotu yarım ayva üç tane haşlanmış yunurta peynir çay normalde yasak ama tahin helvası yiyorum akşam yemeğinde et suyu çorbası kuru fasulye ıspanak köfte içli köfte balık bulgur pilavı filan yiyorum bunlar zaten süt yapıyor aralarda hiçbir şey yemiyorum su günde üç dört litre içiyorum
Canim 2bucuk saatte bir acikiyorlar 3ogun ari mama veriyorum diger öğünler özellikle gece SMA veriyorum ogluma önce mama verip sonra emziriyorum çünkü sevmio SMAyi

Canım bizim 1 gün sonra pipinin alt yeri var ya yumurtaliklarina değdiği kısım orası hava almadığı için sanırım beyaz iltihap gibi oldu sonra kurudu onun dışında bisey olmadı. Bide dikişleri geç düşürdü bizimki. Hatta ayni yerdeki dikiş gene apse yaptı doktor da sivilce sikar gibi sıktı temizledi sonra düştü dikisi de. Ama kabuk bağlama normal canım oluyor yani

X