temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım benim çocuğum da mamayla besleniyo hiç meme almıyo zaten süt mütte yok bu saatten sonra, benim kızda 4 aylık yoğurt falaan değil de hero babynin pirinçli muzlu bitane maması var onu hem kaşık hem biberonla verebiliyosun ben biberonla vermrye başladım tadına alışsın diye buçuk oldukdan sonra da kaşığa geçicem, meme alıyo olsa 6yı beklerdim ama almıyor oyüzden ekgıda için 6yı beklemeyi dişünmüyorum 5. Aydan sonra da yoğurt vsirelere geçicem bende
canım
Kızlar bnde meme ve mama veriyorum yorgunluk mama oluyor bazende emiyor guzel suan kilosu iyi bebeğim 5. Ayına yenı girdi ek gıdaların konusunu bnde cok arastırıyırum yavaştan baslamam istiyorum elma suyu ve yoğurtla baslıcam allah izin verirse vallahi bu konuyu acmanız iyi oldu buradaki arkadaslaron cogu emzırıyor 6. Ayda baslıcak geneli
Evet canım fikir alış verişi bilgi.paylaşı
Kızlar bnde meme ve mama veriyorum yorgunluk mama oluyor bazende emiyor guzel suan kilosu iyi bebeğim 5. Ayına yenı girdi ek gıdaların konusunu bnde cok arastırıyırum yavaştan baslamam istiyorum elma suyu ve yoğurtla baslıcam allah izin verirse vallahi bu konuyu acmanız iyi oldu buradaki arkadaslaron cogu emzırıyor 6. Ayda baslıcak geneli
Canım ben tatlı besinler i.meyveleri sebzelerden sonra vereyim diye düşündüm.. Bugun yıne bir iki çay kaşığı patates püresi verdim..yediği kadar iltew Biraz da mamayla koydum içine..

Sagol canim daha iyiyiz simdi. Aynen saglik icin asilar ama yazik butun duzenleri bozuluyor kiyamiyorum :/
Aynen ben de kıyamıyorum :KK43: aşı zamanı yaklaşırken bana bi dert çöküyor. Keşke bana yapsalar da benden ona gitse diyorum. Ama dediğim gibi sağlıkları için, ilerde daha büyük sorunlar yaşamamaları için katlanıyoruz. Allahım acılarını göstermesin inşallah. Evet, bebişlerimizin düzenini, huzurunu bozuyor. Tam toparladık derken diğer aşı zamanı geliyor. Napalım, sağlık olsun inşallah

T Titizz1 canım bu soruyu ben dha önce yazmıştım.Kan damlası kakanın rengini.ve kokusunu değiştiriyor.Yeşil renk ve çok kötü kokuyor.Ayrıca benim kızım haftada 1kere yapmaya başladı kakasını.Doktor kan damlası kabızlık yapabilir dedi bikaç defa fitil vermek zorunda kaldım:KK43:

Kizlar kv umreden zemzem getirmis, ogluma vermek istiyo. Kirmak istemiyorum, zemzemin sifasina da inaniyorum ama plastik sisede gunlerce beklemis sonucta. Sagliksiz geldi bana. Kaynatip versem olur mu ki? Ya da icirdim diyip icirmesem mi :/ yoksa bisey olmaz diyip vereyim mi of kararsiz kaldim.

T Titizz1 canım bu soruyu ben dha önce yazmıştım.Kan damlası kakanın rengini.ve kokusunu değiştiriyor.Yeşil renk ve çok kötü kokuyor.Ayrıca benim kızım haftada 1kere yapmaya başladı kakasını.Doktor kan damlası kabızlık yapabilir dedi bikaç defa fitil vermek zorunda kaldım:KK43:
Bize de artık günde 1 yapması yeterli dedi sadece canım. Inşallah kabizlik1 yaşamayız ama bugün 1e düştü direk. Ve koyu kahverengi ve çok aşırı kokulu. Normalmis demek sağol canım :)

Kizlar kv umreden zemzem getirmis, ogluma vermek istiyo. Kirmak istemiyorum, zemzemin sifasina da inaniyorum ama plastik sisede gunlerce beklemis sonucta. Sagliksiz geldi bana. Kaynatip versem olur mu ki? Ya da icirdim diyip icirmesem mi :/ yoksa bisey olmaz diyip vereyim mi of kararsiz kaldim.
Canım bize de gelmişti zemzem mama suyuna koyup kaynattım verdim bi sıkıntı olmadı.. Ben de sen gibi düşünüyorum acıkcası çünkü şişelemişler ne oldugu da belli değil.. Kaynatmak verdim.

Canım bize de okunmuş su geldi öyle plastik şişede ağzı açıktı. Mama suyuna bir yudum katıp kaynattım. Kalanını da banyo suyuna döktüm yıkadım. Bence sen de az birşey kaynat ver. İyi niyetle getirilmiş gönül kırma. Allahım sen şifa ver sen koru de kat bence. Ben öyle yaptım sıkıntı olmadı.

Kızlar size bişey danisa bilirmiyim biz 08.08.2017 doğumlu 115 günlüyüz benim hesaplamama göre oğlum 4 ayi bitirip 5 aylik oluyo ama arkadaşım 3 bitirdiniz 4 gün aliyosunuz diyip kafamı karıştırdı 4 ayi bitirmeniz için o ayı yaşamanız lazım dedi biz zaten 115 gunu doldurduk 5 gün sonra zaten 120 günümüz yani 4 ayi doldurmuş oluyoruz sizcede öyle değilmi.pazartesi ebemize sorucam ama kafam karıştı...

Kizlar dun 4. ay asisi olduk ama oglumun atesi dunden beri hala dusmedi, bir kere ates dusurucu verdim. 38 lerde hep. Soyuyorum o zaman 37.7 37.4 falan oluyor ama usutecek diye korkuyorum. Sizde de olmus muydu? Hemsire ates yapmaz demisti aslinda :/ normalde 10 da uyuyan cocuk 2 ye kadar uyumadi ve 15 dkda bir uyandi. Sabaha kadar inledi durdu :KK43:
4. Ay biz de de çok zor geçti. Çocuğum perişan oldu. Ateş iki gün sürdü. Ateşi düşürelim derken çocuğu üşüttük bir de onun verdiği sıkıntıyla yüzü hanakları benek benek kızarıp döküntü oldu. 10 günümüz ağlayarak geçti.

Kızlar size bişey danisa bilirmiyim biz 08.08.2017 doğumlu 115 günlüyüz benim hesaplamama göre oğlum 4 ayi bitirip 5 aylik oluyo ama arkadaşım 3 bitirdiniz 4 gün aliyosunuz diyip kafamı karıştırdı 4 ayi bitirmeniz için o ayı yaşamanız lazım dedi biz zaten 115 gunu doldurduk 5 gün sonra zaten 120 günümüz yani 4 ayi doldurmuş oluyoruz sizcede öyle değilmi.pazartesi ebemize sorucam ama kafam karıştı...
Arkadasiniz dogru soylemis, 8 aralikta 4 ayiniz bitecek. Gun hesabi yapmaniza gerek yok dogum tarihinden hesaplayin direkt. Biz 22 temmuz dogumluyuz, 4 bitti 5in icindeyiz ben hala 4 diyorum. Biten yas soylenir her zaman.

Kızlar size bişey danisa bilirmiyim biz 08.08.2017 doğumlu 115 günlüyüz benim hesaplamama göre oğlum 4 ayi bitirip 5 gün aliyo ama arkadaşım 3 bitirdiniz 4 gün aliyosunuz diyip kafamı karıştırdı 4 ayi bitirmeniz için o ayı yaşamanız lazım dedi biz zaten 115 gunu doldurduk 5 gün sonra zaten 120 günümüz yani 4 ayi doldurmuş oluyoruz sizcede öyle değilmi.pazartesi ebemize sorucam ama kafam karıştı
Arkadasiniz dogru soylemis, 8 aralikta 4 ayiniz bitecek. Gun hesabi yapmaniza gerek yok dogum tarihinden hesaplayin direkt. Biz 22 temmuz dogumluyuz, 4 bitti 5in icindeyiz ben hala 4 diyorum. Biten yas soylenir her zaman.
Oyle hesaplandiğini bilmiyordum vakit ayırıp anlattiginiz için çok teşekkürler.

X