temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar demiştim galiba daha önceden. Doğumdan sonra kemik agrilarim olduğunu ve git gide ilerlediğini. Kan tahlili yaptırdım bugün sonuçlar için görüştük doktorla. Kan değerim çok yüksekmis. Emin olmak için 4 gün sonra tekrar bakacaklar. Sizin değerleriniz kaç? Doktor normalde 7-8-9 olurken hadi en yüksek 12 iken seninki 16 dedi. Yani kanı kemik iliklerinden üretildiği için agrilarim bundan kaynaklaniyor olabilirmiş. Kanın düşüklüğü anemi iken buna da polisitemi diyorlarmis. Moralim bozuldu açıkçası biraz. Emzirme döneminde olduğum için aklıma takılıyor daha doğrusu. Umarım çok ciddi bisey değildir dua edin sizde bana :KK43:

Kızlar size bişey danisa bilirmiyim biz 08.08.2017 doğumlu 115 günlüyüz benim hesaplamama göre oğlum 4 ayi bitirip 5 aylik oluyo ama arkadaşım 3 bitirdiniz 4 gün aliyosunuz diyip kafamı karıştırdı 4 ayi bitirmeniz için o ayı yaşamanız lazım dedi biz zaten 115 gunu doldurduk 5 gün sonra zaten 120 günümüz yani 4 ayi doldurmuş oluyoruz sizcede öyle değilmi.pazartesi ebemize sorucam ama kafam karıştı...
bizimde 5 ağustos canım arkadaşının dediğin doğru. Şu ay ve yaş doldurma veya girme tartışması illaha oluyor kimseye laf anlatamam hadi ben yanlış biliyorum herkes mi yanlış biliyor? Yoo! :KK70:

Son düzenleme:
Kızlar demiştim galiba daha önceden. Doğumdan sonra kemik agrilarim olduğunu ve git gide ilerlediğini. Kan tahlili yaptırdım bugün sonuçlar için görüştük doktorla. Kan değerim çok yüksekmis. Emin olmak için 4 gün sonra tekrar bakacaklar. Sizin değerleriniz kaç? Doktor normalde 7-8-9 olurken hadi en yüksek 12 iken seninki 16 dedi. Yani kanı kemik iliklerinden üretildiği için agrilarim bundan kaynaklaniyor olabilirmiş. Kanın düşüklüğü anemi iken buna da polisitemi diyorlarmis. Moralim bozuldu açıkçası biraz. Emzirme döneminde olduğum için aklıma takılıyor daha doğrusu. Umarım çok ciddi bisey değildir dua edin sizde bana :KK43:
canım geçmiş olsun zaten geçer de merak etme 9 aylık bir hamilelik dönemi üstüne emzirme dönemi vücuda ağır geliyor. Benimde dizlerim ağrıyor. Doğum sırasında doktorum hemoroidin var dedi, ben onun ne olduğunu bile bilmiyordum araştırdım şok :) ilk üç ay vardı şimdi geçti. Senin sıkıntılarında geçer merak etme

Herkese çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Alıntı yapamadım tek tek. Hastaneden geldik. Girip çıkmamız 1 saat sürdü ameliyathaneye. Çıkınca bir saat uyudu bir saat de ağladı. Sonra kontrollerden sonra çıktık eve geldik. Ama hala o sakinleştirici ilacın yan etkiai sürüyor. Sürekli ağlıyor gözleri kapalı. Lokal anestezi ile yaptıran arkadaşlar sizde nasıl oldu ne zaman geçti bu ağlamalar? Mama bile içiremedim sadece ağlıyor arada sızıyor uyanıp tekrar ağlıyor. Çok yıprandım psikolojim bozuldu resmen bana trawma oldu bu sünnet. :KK43:

Bnm hamileliğe başladığımda 11 di sanırım sonra 8 e kadar düştü. Şimdi yine 10 11 arası zatn hiç 12 olmadı düşüktür benm hep. 16 erkeklerde bnormal kabul edilirken kadınlarda neden yüksek kabul ediliyor ki? Tekrar edilsin bakalım. Yüksek olmasının ne zararı varmış?

Herkese çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Alıntı yapamadım tek tek. Hastaneden geldik. Girip çıkmamız 1 saat sürdü ameliyathaneye. Çıkınca bir saat uyudu bir saat de ağladı. Sonra kontrollerden sonra çıktık eve geldik. Ama hala o sakinleştirici ilacın yan etkiai sürüyor. Sürekli ağlıyor gözleri kapalı. Lokal anestezi ile yaptıran arkadaşlar sizde nasıl oldu ne zaman geçti bu ağlamalar? Mama bile içiremedim sadece ağlıyor arada sızıyor uyanıp tekrar ağlıyor. Çok yıprandım psikolojim bozuldu resmen bana trawma oldu bu sünnet. :KK43:
☹️ Çok üzülüyor ve korkuyorum bnm oğlum pipiden ağır ameliyat olacak bir kaç ay içinde sünneti de o ameliyatta aradan çıkarırız dedi dr. Hem de bir kaç ameliyat olacak. Yarın bilemedin öteki gün iyiyleşir balın. Üzülme . Ben 10 gün oğlumla hastanede yatıcam.

Arzustokrasi Arzustokrasi
Selam canım, bugün öylesine bebeğimin bılgıldağını elledim biraz küçülmüş. Sende geçen yazmıştın doktorada gitmedim daha doktor sana ne dedi?

☹️ Çok üzülüyor ve korkuyorum bnm oğlum pipiden ağır ameliyat olacak bir kaç ay içinde sünneti de o ameliyatta aradan çıkarırız dedi dr. Hem de bir kaç ameliyat olacak. Yarın bilemedin öteki gün iyiyleşir balın. Üzülme . Ben 10 gün oğlumla hastanede yatıcam.
allah hepsinin yardımcısı olsun canım. Bizim de ucunda bir sorun varmış genel yapmış olsak düzeltirdim ama lokalde yapamam dedi. Belki ilerde sorun olursa tekrar olacak ameliyat. Sizin durumunuz çok daha zor. Allah yardımcınız olsun Onlar bunları hatırlamayacak tek teselli bu ama acı çektiğini görünce de insanın nefesi kesiliyor. Anesteziden dolayı sanırım sünnet sırasında nefes almakta zorlandı bir ara tıkanır gibi oldu. Ömrümden ömür gitti inan. Allahım acılarıyla sınamasın bizi. Su gibi kolaylıkla geçer gider inşallah sizin hastane süreçleriniz de.

Canim kan degeri dedigin hemoglobin mi? 12 alt sinir diye biliyorum ben. Benim dogumda cok kan kaybim oldu, 9 a dusmus degerim ve bu yuzden surekli bayildim. Yurutmek icin ayaga kaldirdiklari an gozlerim kararip bayiliyodum. Yani 9 cok dusuk bi deger dediler bana gunde 2 tane kan ilaci arti vitamin kullandim, sana nasil olmasi gereken o demis anlamadim.
Insallah duzelirsin canim moralini bozma. Sebebi neymis acaba yuksek olmasinin?

Cok gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda normale donersiniz. Allah damatligini da gostersin.

canım geçmiş olsun zaten geçer de merak etme 9 aylık bir hamilelik dönemi üstüne emzirme dönemi vücuda ağır geliyor. Benimde dizlerim ağrıyor. Doğum sırasında doktorum hemoroidin var dedi, ben onun ne olduğunu bile bilmiyordum araştırdım şok :) ilk üç ay vardı şimdi geçti. Senin sıkıntılarında geçer merak etme
Inşallah canım teşekkür ederim

Arzustokrasi Arzustokrasi
Selam canım, bugün öylesine bebeğimin bılgıldağını elledim biraz küçülmüş. Sende geçen yazmıştın doktorada gitmedim daha doktor sana ne dedi?

Kafa ölçümü normal seviyelerde çıktığı için sorun olmadığını söyledi kuzum eğer büyüme olmasaymis beyin cerrahına yollicakmis.. Bian evvel danış kuzum snde bi doktorunuza nolur nolmaz.. Bide genetik olabiliyomus bu benim yegeninde erken kapanmış bi sıkıntısı yok şükür kazik kadar herif oldu belki senin de ailede vardır boyle olan..

Canim kan degeri dedigin hemoglobin mi? 12 alt sinir diye biliyorum ben. Benim dogumda cok kan kaybim oldu, 9 a dusmus degerim ve bu yuzden surekli bayildim. Yurutmek icin ayaga kaldirdiklari an gozlerim kararip bayiliyodum. Yani 9 cok dusuk bi deger dediler bana gunde 2 tane kan ilaci arti vitamin kullandim, sana nasil olmasi gereken o demis anlamadim.

Aynen bende oyle biliyorum banada en dusuk 11 olmali demisti benim 6ydi serum igne hap ne varsa kullandim daha yatiracakti doktora kalsa kan nakli yapcakti yari yarıya düşmüş dediydi T Titizz1 alt sinir 11 12 ise çokta yuksek değil gibi ya değerin bi araştır sen onu..

Bnm hamileliğe başladığımda 11 di sanırım sonra 8 e kadar düştü. Şimdi yine 10 11 arası zatn hiç 12 olmadı düşüktür benm hep. 16 erkeklerde bnormal kabul edilirken kadınlarda neden yüksek kabul ediliyor ki? Tekrar edilsin bakalım. Yüksek olmasının ne zararı varmış?
Erkeklerde sınır 14 mus onu bile geçmiş dedi. Yani araştırdım da kan pihtilasmasina sebep olup felce kadar zararı varmış daha birsürü şeyler canım

Belki bende yanlış anlamış olabilirim söylediği değeri 7-8-9 olarak o an korktuysam falan. Ama önceden de hamileyken bile hep yüksek diyordu doğum doktorumda. Ama böyle sorun olacağını bilmiyordum canım. Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım

baldan_madam baldan_madam hayırlı olsun kuzuuum Allah damatliginida göstersin.. Çabucak iyilesirsiniz inşallah ay iyiki kızım var diyorum bu sünnet isini düşününce Allah sabir versin oğlan analarına.. Nasip olurda bide oglum olursa direk sünnet edip ole versinler benim kucagima ben gormeyim...

X