Ben yarim saate iki uç dakika kala tepesine dikiliyorum kuzum hafif kipirdanmaya başladığı an pispisliyorum yüzünü ortuyorum geri siziyor iki gündür.. Tamamen uyanınca imkânsız yarim saatten evvel uyumuyor benimde o yuzden tam uyanmadan yetişmek gerek sanırım.. Bi sefer 20 dakika sora gittim yatağından bile kaldırdım o kadar uyandırmaya çalıştım yatağına koyar koymaz devam etti uyumaya ahada ise yaradı dedim 10 dakka sora gene kalktı ya la...
olayı yanlış anlamış olduğumu farkederek bu şekilde yapmaya başladım 28. Dakika hafif pispis sora baya derin bi uyku...
Yeni annelere mucize çözümler bide bebek bakım sorunlarına mucize çözümler var kuzum diğer kitaplarını da alacam bayiliyorum üslubuna ve tavsiyelerine... Bebek bakım sorunları olanda 3 yasa kadar önerileri var wc egitimine kadar alacaksaniz onu alin derim..
bende çok sevimli buluyordum basta ama sesin yüksekliği arttıkça kulak cirimlamaga başladı valla beynim ziniliyor kız...
Oyy kiyamam kuzuma.. Çok zor oluyor katlanmak ağlamalarına ama onun için yapıyorsun bunu uyumayı öğrendiğinde çok daha kaliteli uyuyacak çok daha mutlu bi bebek olacak bunu düşünerek sabret kuzum genelde 3. Günden sonra baya bi yol katetmis olunuyor..
Ayy hemde nasil vallahi kemoterapi alan kanser hastaları gibiyim tutam tutam geliyo resmen hala nasıl kel kalmadim hayret diyorum...
gobegimdeki tüylerde döküldü tek tesellim bu
ayni performansi vücudumuzdaki diğer tüylerden de bekleriz inşallah...