- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- Konu Sahibi baldan_madam
- #27.721
@arzu_91_03 süt bende unutuyorum ya bazen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim çocuğum da mamayla besleniyo hiç meme almıyo zaten süt mütte yok bu saatten sonra, benim kızda 4 aylık yoğurt falaan değil de hero babynin pirinçli muzlu bitane maması var onu hem kaşık hem biberonla verebiliyosun ben biberonla vermrye başladım tadına alışsın diye buçuk oldukdan sonra da kaşığa geçicem, meme alıyo olsa 6yı beklerdim ama almıyor oyüzden ekgıda için 6yı beklemeyi dişünmüyorum 5. Aydan sonra da yoğurt vsirelere geçicem bendeKızlar ben ek gıdaya yavaştan geçiş yapıyorum... Bebeğim meme ve mama alıyor cünkü. İlk uc gun cok az ev yapımı yoğurt verdim.şimdi patates püresi tattırıyorum. Üç günlük aralarla belli besinleri tattırıcam herhangi bir reaksiyon olur mu diye..Netten araştırma yaptım ve görümce de hemşire o da tattır dedi. Hafta sonu dr a gidicez ondan da bilgi alırız burda paylaşırım sonra. Kızım nerdeyse dört buçuk aylık.. Ama besinleri verirken yarı sıvı olmalarına ragmen korkuyorum boğazına kaçar diye.. Bu konuda önerileriniz var mı başka
Bu arada çocuk yetiştirmek zor ama her yeni deneyim cok eğlenceli ve heyecanlı..
Kızlar bnde meme ve mama veriyorum yorgunluk mama oluyor bazende emiyor guzel suan kilosu iyi bebeğim 5. Ayına yenı girdi ek gıdaların konusunu bnde cok arastırıyırum yavaştan baslamam istiyorum elma suyu ve yoğurtla baslıcam allah izin verirse vallahi bu konuyu acmanız iyi oldu buradaki arkadaslaron cogu emzırıyor 6. Ayda baslıcak geneliKızlar ben ek gıdaya yavaştan geçiş yapıyorum... Bebeğim meme ve mama alıyor cünkü. İlk uc gun cok az ev yapımı yoğurt verdim.şimdi patates püresi tattırıyorum. Üç günlük aralarla belli besinleri tattırıcam herhangi bir reaksiyon olur mu diye..Netten araştırma yaptım ve görümce de hemşire o da tattır dedi. Hafta sonu dr a gidicez ondan da bilgi alırız burda paylaşırım sonra. Kızım nerdeyse dört buçuk aylık.. Ama besinleri verirken yarı sıvı olmalarına ragmen korkuyorum boğazına kaçar diye.. Bu konuda önerileriniz var mı başka
Bu arada çocuk yetiştirmek zor ama her yeni deneyim cok eğlenceli ve heyecanlı..
Canım net bir şekilde tavrını koymalısın bence. Yoksa önünü alamazsın. Bugün bol bol emzir bir de poposunu ve vücudunu sürekli kontrol et döküntü ya da pişik yapabilir. umarım yaşamazsın bir daha benzer bir durum.Kızlar bakıcı abla denize mandalina tattırmış ya bi çay kaşığı sinirden ağlayacaktım hayır böyle bir insiyatif nasıl alır ki inanamıyorum bütün güvenim sıfırlandı kesinlikle benim iznim olmadan vermemesi gerekiyor
Evet ben de takip ediyorum. Herşeyi inceliyorlar çok güzel dediğiniz gibi.Selam kızlar bir cogunuzun intagram adresi vardır hazır gıdalar mamalar konusunda size bi adres vericem onu takip edin bence çok güzel bilgiler veriyor gıda dedektifi diye mutlaka takip edin hazır mamalar meyve pureleri hakkında bilmediğimiz neler var
İyi yapmışsın cnm .Kızlar selam bu arada ben gri
Evet canim ben de takip ediyorum gercekten guzel bilgiler var.Selam kızlar bir cogunuzun intagram adresi vardır hazır gıdalar mamalar konusunda size bi adres vericem onu takip edin bence çok güzel bilgiler veriyor gıda dedektifi diye mutlaka takip edin hazır mamalar meyve pureleri hakkında bilmediğimiz neler var
Ben amigurumi bebek örüyorum. Sosyal medyam da resimleri var. Organik iplerden makinede yıkanıyorKizlar pelus oyuncaklari nasil kullaniyorsunuz? Yikanir mi acaba?
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah son olur. Allah yardımcın olsun.Selam hanımlar bir kaç gündür giremedim ikinci mastitim mastit olmaktan çıktı ateş titreme derken sol meme birden beton dökülmüş balona döndü resmen ucu da yara oldu tekrar kendimi doktorda buldum dolayısıyla. Bi haftalık iğne verdi tek meme emziriyorum süt yetmediğinden mama da veriyorum. Oğlum çok agrasifleşti gece gözünü açmayan bebek yarım saatte bir haykırarak uyanıyor. Gündüz ayrı gıcık. Kv yine milyon kişiye söyleyip sayısız akılla geldi karşıma kp desen çocuğa su ver diyor cart curt. sabrediyorum. Bu çocuk ben hariç herkesin galiba ben aradan çekilsem kimse aramaz anasını :/umarım hiçbiriniz mastit olmazsınız. Söyleyeceklerim bu kadar ha bu arada diyet yapıyordum ya onun sonucunu da aktarayım hanımlar 2 haftda 2700 gram verdim sütümde azalma olmadı spor yapmadım.
Selam canımKızlar selam bu arada ben gri
Geçmiş olsun canım, Allahım şifa versin.Selam hanımlar bir kaç gündür giremedim ikinci mastitim mastit olmaktan çıktı ateş titreme derken sol meme birden beton dökülmüş balona döndü resmen ucu da yara oldu tekrar kendimi doktorda buldum dolayısıyla. Bi haftalık iğne verdi tek meme emziriyorum süt yetmediğinden mama da veriyorum. Oğlum çok agrasifleşti gece gözünü açmayan bebek yarım saatte bir haykırarak uyanıyor. Gündüz ayrı gıcık. Kv yine milyon kişiye söyleyip sayısız akılla geldi karşıma kp desen çocuğa su ver diyor cart curt. sabrediyorum. Bu çocuk ben hariç herkesin galiba ben aradan çekilsem kimse aramaz anasını :/umarım hiçbiriniz mastit olmazsınız. Söyleyeceklerim bu kadar ha bu arada diyet yapıyordum ya onun sonucunu da aktarayım hanımlar 2 haftda 2700 gram verdim sütümde azalma olmadı spor yapmadım.
Canim aklim sendeydi benim de cok gecmis olsun insallah bir daha olmazsin mastit cok kotu yasayan bilir Allah kimseye yasatmasin.Selam hanımlar bir kaç gündür giremedim ikinci mastitim mastit olmaktan çıktı ateş titreme derken sol meme birden beton dökülmüş balona döndü resmen ucu da yara oldu tekrar kendimi doktorda buldum dolayısıyla. Bi haftalık iğne verdi tek meme emziriyorum süt yetmediğinden mama da veriyorum. Oğlum çok agrasifleşti gece gözünü açmayan bebek yarım saatte bir haykırarak uyanıyor. Gündüz ayrı gıcık. Kv yine milyon kişiye söyleyip sayısız akılla geldi karşıma kp desen çocuğa su ver diyor cart curt. sabrediyorum. Bu çocuk ben hariç herkesin galiba ben aradan çekilsem kimse aramaz anasını :/umarım hiçbiriniz mastit olmazsınız. Söyleyeceklerim bu kadar ha bu arada diyet yapıyordum ya onun sonucunu da aktarayım hanımlar 2 haftda 2700 gram verdim sütümde azalma olmadı spor yapmadım.
Ben de konu sahibinin adini degisik gorunce bizi birakip gittin sandim, uzuldum :)Kızlar selam bu arada ben gri