- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #27.441
ben 40 sonuna doğru bir kanama yaşadım bir de bir ay önce bir iki günlüğüne kanamam olduBeni üşüme de tutmuyor utanmasam askılı kol giyicem evin içinde.Canım sen adet olmaya başladın mı ben olmuyorum henüz.Onunla ilgili olabilir mi
canim gaz sorununuz var mi hala ne kadarlik oldu ki bebis, bizim ki artik rahat rahat gazda cikariyo kaka da yapiyo masallah hicbisey kullanmiyorum onun icin, d3ude 1 sene kullanacaksin demislerdi banaKızlar bu gaz damlasi ve d3 kaç aya kadar veriliyor bilginiz var mı ben doktoruma sormayi unuttum. Artık vermeyi de çok sık unutur oldum acaba süresi var mı
Kızlar bu gaz damlasi ve d3 kaç aya kadar veriliyor bilginiz var mı ben doktoruma sormayi unuttum. Artık vermeyi de çok sık unutur oldum acaba süresi var mı
Cnm bnm oğlum da emzik almadı ne yaptıysam 2 aylıkken vermeye calısmıstım suan 3.5 aylık dogdugunda hmn alıstırmk lazımmış recel gıbı seylere surup Bı kere denedim eskıden annem kardesıme aynı oyle Bı surup gıbı bıseye sürüp verorıdı kardesim buyudu dişlerı çürük cıkmaya basladı boyle yumuşaktı tabı sonra döküldü ama 7 yasına kadar sağlam cıkmadı ılk dişleri doktor memesine surulen tatlandırıcıdan oldugunu soyledı yani zararlı tarafıda var Bn artık vermekle zorlamıyorum aklıma geldikçe çok sık surme bnce şuruba alışmasınKızlar selam cok yazamıyorum malum bizim bebek uykusuzlardan, ama okumaya calısıyorum yazdıklarınızı, size kendi buldugum bi yöntem söyliycem belki kullananlar olur, ben emziği ilk gündem beri aldıramıyordum her cesit aldım ama olmadı bişeylere değdirip verme fikrinide pek sevmedim reçel pekmez gibi, ama doktorumuz bize polivit bitamin şurubu vermişti o aklıma geldi ona değdirdim emziği hemen kaptı, bundan sonra böyle takılıyoruz içim rahat en azından, eözik almayan varsa daha bilginize..
Çok şükür yok canım bizimde öyle sıkıntısı. 4 buçuk aylık canımcanim gaz sorununuz var mi hala ne kadarlik oldu ki bebis, bizim ki artik rahat rahat gazda cikariyo kaka da yapiyo masallah hicbisey kullanmiyorum onun icin, d3ude 1 sene kullanacaksin demislerdi bana
Bizimkisi hiçbir şey demedi bir dahaki gidişimde sorayım bende canımMerhaba, bizim doktorumuz 3.5 aylık olunca gaz damlasını kestirdi. D vitaminine devam ediyoruz.
Kızlar ıyı aksamlar bebegım Bı kac gundur ırkılıyo bazen durup dururken bazen Bı sese karsı ve uykusundan korkarak uyanıyor 3 ay 20gunluk suan İnternete olumsuz bazı yazılar okudum canım sıkıldı((
Bı kac gundur belirgin derecede sık sık olunca korkmaya baslamıstım canım evim sobalı bugun salonu gezdiriyorum sankı ılk defa gormus gıbı heyecanlanıyo eli kolu ayrı oynuyor kucagımda bu kadar hareketli olmuyordu sıcrıyo heyecanlandıgında yada sese karsı da uykusunda da normaldir ınsalaj yaİyi akşamlar canım aynı durum ben de oldu. Ama korkacak bir şey yok bebeklerde moro refleksi diye bir durum bu .YouTube da videosu da var eğer aynıysa sorun yok.omurilik gelişimi ile ilgili bildiğim kadarıyla..
Normal bence artık her şeyin farkındalar..maşallahı var bebeğinizin ne güzel hareketli bir bebek olacak. Ki gelişimi açısından da normal canım.Bı kac gundur belirgin derecede sık sık olunca korkmaya baslamıstım canım evim sobalı bugun salonu gezdiriyorum sankı ılk defa gormus gıbı heyecanlanıyo eli kolu ayrı oynuyor kucagımda bu kadar hareketli olmuyordu sıcrıyo heyecanlandıgında yada sese karsı da uykusunda da normaldir ınsalaj ya((
Canım ınankı cok rahatlatın ıcımı ya bn hep olumsuz tarafından baktığın ıcın boyle karamsar oluyorum ne guzel başka yönden bakmıssınız cok Tesekkur ederım canımNormal bence artık her şeyin farkındalar..maşallahı var bebeğinizin ne güzel hareketli bir bebek olacak. Ki gelişimi açısından da normal canım.
Hanınlar bebeklerinizi nasıl uyutuyıorsunuz ?
Ben esnemeye başladığında emziriyorum sonra ayakta sallıyorum cnm işe yarıyorHanınlar bebeklerinizi nasıl uyutuyıorsunuz ?
Benimki emerek uyuyo canim, bazen de ayagima reflu yatagini koyup onun uzerinde salliyorum hafif hafif. Ama genelde uykularimiz yarim saat gunduz. Sonra 2 3 saat uyanik kalip tekrar uyuyo. Gece de 1.5-2 saatte bir kalkiyo 10 15 dk emip uyuyo.Hanınlar bebeklerinizi nasıl uyutuyıorsunuz ?