- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #27.481
Teşekkürler canım.Bebeğimi bu akşam kendi yatağında uyutmayı başardım ama uyuması 9buçuğu buldu öncesinde sallayıp uyutmuştum uyandı bisüre uyumadı.en son artık uykusuzluktan gözleri kayıyodu son raddeye kadar direndi
Anam tatlisa bak sen masallahBende altını açmıyorum uyanır korkusuyla bir de gece çok az öiş yapıyor kaka zaten gündüz yapıyor :)
Biz yaşiuoruz suan uykumuz iyiydi kotulesti atak haftası bizimdeArkadaşlar 15.haftada atak haftası var mı, benim kız maşallah ne güzel toparlamışken iki akşamdır yok yere ciyak ciyak ağlıyo zoraki ağladığo öyle belli ki :/
Sağ ol kuzum Senin prensese gi göster bakiyim :)ohdude kız onun o sırıtan ağzını yirimmm... Ay bu sipalar artık iyice sevilmelik oldular buldugumu mincirasim geliyor oyhhh..
Sağ ol bebemAnam tatlisa bak sen masallah
Ne guzel iste mutlu bebek masallah :) Alp bu aralar herkese dudak buzup agliyor iyice duygusal oldu, yengec burcu etkisini gosterdi sanirimSağ ol bebemKız bizim ki ag desende gülüyor gug desen de gülüyor oyun istiyor hep
Ay evet bende atak takvimine baktım atak haftalarıymış bu birkaç hafta hele 17.haftada şiddetlenecekmiş yandık :))Biz yaşiuoruz suan uykumuz iyiydi kotulesti atak haftası bizimde
Bizimki de yabancılara dudak büzüyor :) yengeçler öyle mi oluyormuş mert aslan burcu benle aynıNe guzel iste mutlu bebek masallah :) Alp bu aralar herkese dudak buzup agliyor iyice duygusal oldu, yengec burcu etkisini gosterdi sanirim
Eslemcigimizi biz kaptik hemen dogar dogmaz
Canim ben de supheleniyorum, emerken ust dudagi disa donuk oluyor mu senin oglunun? Benimki ice donuk tutuyor ben zorla disa donduruyorum, dudak bagi olanlar oyle tutarmis memeyi. Bi kbb uzmanina gostermek lazim.Kızlar burada duymuştum dudak bağını bir baktim bizimkinde de var galiba ya sanki damağına yapışık gibi çok önde doktorumuza sorucam ilk firsatta. Bide bu sıçrama konusu çok takıldı kafama birkaç ay önce daha çok yapıyordu ama artık eskisi gibi değil bilemedim. Allah korusun
Canim bebegin cok tatli masallahAy evet bende atak takvimine baktım atak haftalarıymış bu birkaç hafta hele 17.haftada şiddetlenecekmiş yandık :))
Eslemcigimizi biz kaptik hemen dogar dogmazohdude cum :)) topikte kiz az zaten malum, elimizi cabuk tuttuk ama Arzustokrasi doguruverir senin icin valla bu enerjiyle 1 cocuk kesmez onu
bence büyüdüğünde kendisi seçsin canım hem Alp i görmedi belki gözü kesmeyecekEslemcigimizi biz kaptik hemen dogar dogmazohdude cum :)) topikte kiz az zaten malum, elimizi cabuk tuttuk ama Arzustokrasi doguruverir senin icin valla bu enerjiyle 1 cocuk kesmez onu
sen benim oğluşumu bir göster yine de vallahi benden ala kaynana bulazmaz. öğlene kadar uyusa onla uyurum bi iş yaptırmam kalk kız gezelim der koluna girer gezerim çok uyumluyumdur. bakma sen 26 yaşında olduğuma ruhum 10 yaşında bile değil :)