temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Cok guzel cok sevindim.. Olacak olacak pes etme kuzum sonunda oda öğrenecek kendi kendine uyumayı inşallah..

Arkadaşlar 15.haftada atak haftası var mı, benim kız maşallah ne güzel toparlamışken iki akşamdır yok yere ciyak ciyak ağlıyo zoraki ağladığo öyle belli ki :/

Arkadaslar benım oğlanın epeydir Bı uyku duzenı vardı son bı kac gundur gecesi gunduze karisti gunduz toplasan 2 saat uyur gece uyutanana kadar neler yapıyorum zoraki 10 y buluyor bu gece 2 de kalktı az bısy mama veesın bırde 4..5 da mama versın biraz daha acayip degısyo uyku düzeni hareketleri filanda degısmeye başladı daha hareketli gun ıcınde rahatsız filanda degıl görünürde

Offf dun.gece 38lerden dusmedi.atesim. idrarda yanma vardi bu kadar ates yapar mi?
Dr.um idrar sokturucu veemisti.dun. agrim gecti ates firladi. Hala 37.8 37.9 napcam bilmiyorum.

Kızlar burada duymuştum dudak bağını bir baktim bizimkinde de var galiba ya sanki damağına yapışık gibi çok önde doktorumuza sorucam ilk firsatta. Bide bu sıçrama konusu çok takıldı kafama birkaç ay önce daha çok yapıyordu ama artık eskisi gibi değil bilemedim. Allah korusun

Canim ben de supheleniyorum, emerken ust dudagi disa donuk oluyor mu senin oglunun? Benimki ice donuk tutuyor ben zorla disa donduruyorum, dudak bagi olanlar oyle tutarmis memeyi. Bi kbb uzmanina gostermek lazim.

Eslemcigimizi biz kaptik hemen dogar dogmaz ohdude cum :)) topikte kiz az zaten malum, elimizi cabuk tuttuk ama Arzustokrasi doguruverir senin icin valla bu enerjiyle 1 cocuk kesmez onu

Hahaha koptum aksam aksam kız bidakini 5 iz kız yapcam karar verdim zaten böle tek tek zor olcak

biz onu alple sozlediydik ya C Chen31 kapti kizimi.. ikinciyi sana yapim du..
sen benim oğluşumu bir göster yine de vallahi benden ala kaynana bulazmaz. öğlene kadar uyusa onla uyurum bi iş yaptırmam kalk kız gezelim der koluna girer gezerim çok uyumluyumdur. bakma sen 26 yaşında olduğuma ruhum 10 yaşında bile değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…