temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Geçmiş olsun hep mi gaz sancısı çok olur? Iki aylıkken benim kızımda öyle olmuştu. Sanırım venim yediklerimden etkilendi. Durduramadık geceleri. Banyo yaptırır öyle uyuturdum o biraz rahatlatıyordu. Gaz birikmesi çok sancı yaparmış her emmeden sonra mutlaka sırtını 5 10 dk gezerek sıvazlayın pışpışlayın.

Valla canim yazın doğdukları için eve kapanmadik bizde daha iki haftalikken falan kvlere gittik. Hatta 1.5 2 saatlik yolculukta yaptim. Ama 1 aylikken uyutup zorla pusetine koyuyordum oyalamazsam hemen ağlıyo ki normalde ağlak degildir. Memede sakinlestiriyordum uyuyordu yerine koyuyordum. Büyüdükçe daha da rahat ederiz dedim ama yok ya. Bi anı bi anına tutmuyo. Gecen gün avm ye gittik bebek arabasında oyaliyoruz oyuncagini salliyoruz falan ama şöyle bi rahat gezemiyoruz.. Sonra uykusu geldi diye ağladı kucagimda uyuttum. Normalde bebek arabasında uyumasi gerekmiyor mu :) uyuyunca koydum arabaya gezdim falan 15 dakika sonra uyandı. Yine mızmız ağlama..

Geçen hafta aldığımız ürünü degistirelim dedik 1 dakika susmadi o zaman uykusu vardı ama. Arabada da eve gelene kadar ağladı uyuttuk eve gelince.. Ama bugün uykudan kalktı tuvaletini yaptı güldük mutlu mutlu ciktik evden. Pusette duruyo ama tedirgin :) her an aglayacak gibi :)) bebek arabasina koydum iki dakika sonra çığlık çığlığa.. Oldugumuz yerden mağazaya gidelim dedik arabada biraz sakinlesince. Yine bebek arabasina koyduk magazaya girdik basladi katıla katıla ağlamaya.. Biraz fazla uzattim konuyu:) ama inan ben de hic bisi anlamadım bebegi olanlara da hep soruyorum hatta.. Ne zaman duzelir diye :/

Hastaneye giderken de aynı durum. Ağlıyo ben kucağıma alıyorum eşim bebek arabası ile :/

Allah yardımcınız olsun yaa. Bazen diyorum çalışıyo olsam nasıl bırakırım ben yavrumu. Inan düşüncesi bile benim için cok zor.. Biraz fazla uyusa uyanınca fazladan öpücüklere boğuyorum:) zaten kimseye de guvenmiyorum okula başlayınca öğretmenlerinin benden çekeceği var :)

Bu da sizin icin zor bi süreç ama cok şükür ki sonunda kavuşma var :) cok şükür ki 2 de eve gelme şansınız var. Allah daha uzun ayrılıklar vermesin acılarını göstermesin insallah :*

Ins canim yaa Allah size bagislasin rabbim bizede nasip etsin ins :) icimi rahatlattin canm valla uzun zaman oldu valla gorusmeyeli

Maşallah cnm ya ben 60 kilo ile hamile kalıp en son 87 ile Doğuma girmiştim şimdi 68 kiloyum ama iştahım çok açık çok yavaşladı kilo vermem bakalım ne olacak :/

Maşallah cnm ya ben 60 kilo ile hamile kalıp en son 87 ile Doğuma girmiştim şimdi 68 kiloyum ama iştahım çok açık çok yavaşladı kilo vermem bakalım ne olacak :/

Oh masallah canim sen de bayagi vermissin. Sadece biraz fazla kilo almissin hamilelikte.. Cok normal hele ki emzirme varsa oyy neler cekiyo benim canim :)

Resmen bizi anlatmışsın aynı olayları yaşadım. Bizim aldığımız arabanın ana kucağı yoktu bide sadece portbebe bide 6 aylık olunca kullanacağı normal oturtma ünitesi vardı. Bir iki kere o portbebeye koyayım demiştim çığlık kıyamet hadi dedim bebeğim sırt üstü yatmayı sevmiyor zaten gaz sancıları hat safhadaydı o ilk dönem. Sonra arabasına uygun ana kucağı aldım cybex diye bi marka, yok anacım onda da ilk başlarda mümkün değil durmuyor arabaya koyduğum anda başlıyordu ağlamaya ama ne ağlama. Avm ye gitme gafletinde biz de bulunduk çığlık kıyamet geri döndük arabayı kenara çekip emzirmiştim dün gibi hatırlıyorum:/ ama iki haftadır ne olduysa anlamadım gayet güzel birşekilde bebek arabasına bindiriyorum, orada besleniyor dışarıda, uyuyor normal bebeklere döndü yani. Hatta çok şaşırdım başka bebekler nekadar rahat geziyor uyuyor diye, benimki durmadığı için çok üzülüyordum. Ama şimdi dediğin gibi nedenini anlamadım ama Biranda normale döndü ha portbebe ünitesi yalan oldu iki kez içinde tepindi ve rafa kalktı.

Başladım canım bu hafta ikinci haftam. Ama ilk hafta çok zor geçti. Benim için de çınar için de. Ayrılmak çok zor. Maddi sıkıntı olmasa kesinlikle ücretsiz izin alırdım. En azından şu yarım gün çalışma daha uzun süre olsa ne güzel olurdu.

Başladım canım bu hafta ikinci haftam. Ama ilk hafta çok zor geçti. Benim için de çınar için de. Ayrılmak çok zor. Maddi sıkıntı olmasa kesinlikle ücretsiz izin alırdım. En azından şu yarım gün çalışma daha uzun süre olsa ne güzel olurdu.

Bizim minnaklar pespese doğdu huyları çekmiş:))
Valla cok zor canim di mi yaa. Inan evden bir yere çıkamıyorum.. Aslinda şikayet etmiyorum iyi olsunda sorun yok benim icin ama neden boyle acaba diyip uzuluyorum. Hani her zaman aglayan bi bebek olsa tmm diycem ama bilemedim.. Senin icin cok sevindim ohh sabahlar olmasin :)) bol bol gezmelere cik kuzunla ne guzel. Cok zor valla yasayan bilir. İlla ki disariya cikmak gereken durumlar oluyo asiya bile nasil gidicem onu dusunuyorum simdiden :)

Teşekkür ederim. GAz sancıları oluyordu ama bu şekilde olmadı hiç. Bir de bebeğim sadece mama ile besleniyor o yüzden aslında yeme düzeninde değişiklik olmadığı için neden olduğunu anlayamadık. Rutinin dışında bir durum olmadı ama dr üşütmüş olabilir dedi. Biz de uyku rutini yapıyoruz aynı şekilde. Çok işe yarıyor gerçekten.

Ay Evet canım başlarda çok daha fazlaydı şimdi alıştı gibi daha doğrusu keyfi yerindeyse guluyo ama uykuya dalacaksa yorgunsa başlıyo bana nazlanmaya aklı erdikce tepkileri de daha anlaşılır hale geldi

Arkadaslar Bı yazıda okudun az önce 4,ay itibariyle bebek mamalarına anne sütü karıstırılabılır yazıyodu malum benım oğlan az emiyor ne kadar dogru bilmiyorum ama sagıp mamasına karıstırsam olurmukı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…