temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay nasil verdin canim ya taktiklerini bekliyoruz :) ben bir ara hicbi sey yemedigim halde veremedim, simdi cok acikiyorum yiyorum surekli yine veremiyorum haliyle :) ama almiyorum da sukur. Hele emzirince kurt gibi acikiyorum.

Ay nasil verdin canim ya taktiklerini bekliyoruz :) ben bir ara hicbi sey yemedigim halde veremedim, simdi cok acikiyorum yiyorum surekli yine veremiyorum haliyle :) ama almiyorum da sukur. Hele emzirince kurt gibi acikiyorum.
ben doğuma 73 'le gitim şimdi 60 kiloyim 57 ile hamile kaldim ama boyum 1 60 hala fazlalığım var gören kalmamış bişey diyor mutsuzum ben de nsl vercem

Hayirli olsun canim sag salim kavusursun bebegine insallah. 2018 temmuz annesi mi olacaksin, duygulandim kendi adima :)
5 haftalikken bebek gorunmuyor zaten kese gorunmesi yeterli. Bana da yolk sactan bahsetmemisti. Hatta bana hamile bile olmayabilirsin belki kisttir demisti doktor o derece belli olmuyomus yani. Daha cok yeni hamileligin, ilk kalp atislarini duydugunda anlarsin her seyi daha net bir sekilde :) stres yapma hic kotuyu dusunme su an olumsuz bir durum yok sonucta.

Evet nasip ederse temmuz annesi olucam cok heyecanli ve korku icindeyim birsey olucak diye. Ilk bebegim nasip ederse Allah . Oyle tedirginim ki yerimden kalkamiyorum. 5 haftalik 4.62mm normal midir acaba

ben doğuma 73 'le gitim şimdi 60 kiloyim 57 ile hamile kaldim ama boyum 1 60 hala fazlalığım var gören kalmamış bişey diyor mutsuzum ben de nsl vercem
Masallah 13 kilo vermissin bi sisman ben kaldim resmen ya. Benim boyum 171 ve su an 73 kiloyum doguma 77 ile gitmistim sen 3 kiloyu bi sekilde verirsin de ben 12 kiloyu nasil vericem bilmiyorum. Bebek gormeye gelenlere pasta borek yapmaktan oluyo kesin bunlar

Evet nasip ederse temmuz annesi olucam cok heyecanli ve korku icindeyim birsey olucak diye. Ilk bebegim nasip ederse Allah . Oyle tedirginim ki yerimden kalkamiyorum. 5 haftalik 4.62mm normal midir acaba
Olculeri su an hic hatirlamiyorum canim ama normal olmasa doktor soylerdi, ilk heyecanlar oyle oluyor insan yerinde duramiyor haklisin. Ama bir sene o kadar cabuk gecti ki, hamileligin keyfini cikarmak en guzeli.

Bizde de gece uykusunu çok uyanarak uyuyordu. Dün dr gündüz istediğin sayıda uyut ama uyku süresi bir saati geçerse uyandır dedi. Yani gündüz toplam üç sa uyuyorsa üç seferde uyusun. Bir saatten uzun uyku gece uykusundan çalıyor dedi. İşe yarar mı bilmem ama bizimki gündüz en uzun 15 dk uyuduğu için deneyemiyciim

5. Aydan bildiriyorum. Yok öyle birşey!
Tabii her bebek farklıdır inşallah sizinkiler düzene girer.

Canım @patatem beni hatırladın mı?? Çok mutlu oldum ayyy canım benim dualarım kabul olmuş gibi hissediyorum şu an. Korkma canım 5 hafta çok erken kan tahlilinde çıkmışsa inşallah bi aksilik yoktur. Rabbim kucağına sağ salim almayı nasip etsin. Bende 2017 temmuz annesiyim bana ihtiyaç duyarsan her zaman burdayım cnm

önce kilo verdiniz mi diye sor bebem sen :)

Ay ben kilo verince herkes vermiştir diye düşünmüştüm:)
Ben de farkında değilim. Istanbuldan ablam gelmişti bebeği görmeye erimişsin rahat 55 varsındır dedi. 68 ile doguma gitmistim. Tartımda yok bu arada sürekli tartılmıyorum o yuzden. Bi kac gun sonra tartıldım 53 kilo çıktım:) suan daha da zayıfım. Göbeğim bile kalmadı çok şaşkınım ben de.. Önerim bebeginiz ile sadece siz ilgilenin. gönderin anneleri :) :) yani ben sezaryen olmama rağmen hastanede bile herseyi ben yaptim 5. Gun annemi gönderdim herşey ile ben ilgilendim. Surekli hareket halindeyim ve bir de emzirme olayı sanırım emzirme çok ise yaradı bende. Cunku ilk dogumumda bebegimi kaybetmistim emzirme falan olmadığı icin kilo verememistim suan evlenmeden once ki gibiyim. Evli zayif ve cocuklu

Ayy hatirlamaz miyimmm Allah razi olsun nasil yardim etmistin vajinimusta. Canim ben hic hissetmiyorum hamile gibi deglm korkuyorum birsey olucak diye

Benim annem 20 gunlukken kv 27 gunlukken gitti, 3.5 ayligiz hep kendim ilgileniyorum o zamandan beri. Hatta yasadigim sehirde hicbi akrabam yok 5 dk birakcak kimse bile olmuyo arada kafayi yiyorum ama yine de zayiflayamiyorum masallah sana kuzum bizim de bunye meselesi demek ki napalim darisi basimiza diyelim :)

baldan_madam canim nasılsın? Bebişin nasil? 5 aylık oldunuz mu ya Masallah. Sayfayi her zaman takip edemiyorum ama merak ettiklerim arasindasin:) herşey yolundadir umarim
16 sında tam beş aylık olacak inşallah canım :) sağol :)
Hergün yeni huy ediniyorlar bu bebişler. Üç gündür biraz huzursuzdu çok ağlıyor hiç uyumuyordu. Dün sabah başladı fena bir ağlama nöbeti bu sefer susturamadık dr gittik saatlerce ağladı röntgen ultrason kan idrar birsürü tahlil yaptılar. Şimdilik gaz sancısı gibi suruyor ama fiziksel bir sıkıntı eklenirse ağlamalarına hemen gelin dedi dr. Öyle ki ağlatken bir anda uyuyakalıyor on dk uyuyup ağlayacak kadar enerji depolayıp tekrar ağlamaya başlıyor. Nasıl bir gaz sancısı anlamadım ama inşallah sadece gazdandır. Bugün biraz daha iyi daha az ağlıyor. Sen nasılsın bebiş nasıl? :) Kiloları okudum maşallah ne güzel zayıflamışsın. Bende kaldı 4 kilo. Spor yapmam lazım ama ne halim ne enerjim ne zamanım var.

Kızlar gezmeler ile aranız nasıl. Kızım tam 3.5 aylık masallah çok güleç bir bebektir ama 2 haftadır değiştirmemiz gereken birşey var burnumuzdan geldi. Tam manasıyla kızımla dışarıya çıkınca anam agliyo:)) eve gelince de hicbisi yok gibi guluyo bize :)
Az önce tekrar deniyelim dedik o kadar cok ağladı ki içim parçalandı. Neye ağladığını anlayamıyorum. Normalde bebekler arabada,bebek arabasında,pusette susar yada uyur yok cok ağlıyo. Ben de mecburen hep evdeyim bir yere çıkamıyorum. Doğduğundan beri böyleyiz.. Neden boyle sizce?

C Chen31

Ya tabii Canim aslinda birazda bünye meselesi. En önemlisi sağlık sağlıklı olduktan sonra hersey hallolur aslında. Cok da takmamak lazim biz bebisler icin aldık bu kilolari zaten onlar iyi olsunda. Cok sukur ki kavustuk minnaklara. :)

Maşallah kızımın çınar abisine :) neden agladıklarını bilemeyince daha bi endişeleniyor insan di mi. Dediğin gibi bari gaz sancısı dışında bisi olmasında o da gelip gecer ins. Bunların hepsi bi süreç bunu bilerek daha da rahatliyor insan aslinda. Ama azcik aglamasi bile cok uzuyo beni yaa ;(
Öyle tabi Canim ne hal ne derman kaliyo spor şöyle dursun takip ettigim dizimi bile izleyemiyorum :) :) :) o yüzden kiloyu falan takmıyoruz :) (tabi ben verince):))) her anın tadını cikaralim valla doya doya koklayıp koynumda yatırıp değerlendiriyorum bu guzel zamanları ben de.. Ise baslamis miydin sen canim?
Bi kac kisiyi okumustum özellikle elmol ise gidip gelince bebisi bayagi agliyormus ya of cok üzüldüm. İyi ki calismiyorum Allah yardimciniz olsun canim. Saglikla büyütün kuzuları insallah

Ilk defa duydum böyle bişey. Benim kızım 20 günlüktü bi dışarı çıktı hergün o gün bugündür hergün kvye gitmek icin dışarı yüzü görüyor.

Acaba neden böyle takip ettiniz mi uyku mu açlık mi ya da arabası mı veya güvenini sarsacak bi durum mu oldu?

patate canım bi sene önce planlı hamile kaldım ilk denemede oldu ve ben 6.haftaya kadar hic bir belirti hissetmedim. Hatta 9. Hafta adet olur gibi kanamam oldu. Şimdi kucağımda 4 aylık bi ay parcası var. Sende herşeyi akışına bırak. Bir yıl sonrada sen kurarsın bu cümleleri

Bende işe başladım tam bir vicdan azabı sabah evden çıkmak zor geliyor öpüp koklayıp çıkıyorum ama saat 2yi zor ediyorum is yerinde. Gelir gelmez kucağıma alıyorum her zaman gülücük saçan kız bana gülmeyince üzülüyorum.sanki neden beni bırakıp gittin der gibi bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…