temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay canım kusura bakma farkında değildim gerçek sandım
Eltim dedi bir haftaya düşer yani toplam 10 gün faln diye o da oğlunu yaptırmıştı geçenlerde ondan. Geçen cumartesi yaptık. İnşallah erken düşer ama 1-2 ay değildir ya :)

Bana doktor mastit olan göğsünden acı duymazsan emzirebilirsin demişti bende emzirmiştim.

Canım hangi ay kaçında olmuştunuz hatırlıyomusun ? Yada aşı kartınızda falan yazıyomu ? Biz 11 eylülde olmuştuk henüz bi belirginlik yok, merak ettim kaç günde çıkmış sizinki.

Selam kızlar oğlum çok kusmaya başladı ya midesini mi üşüttü acaba hiç kusmazdı üç aylık olcak

Benim de kulaklarım kepçe çocukken okuldayken filan çok üzülüyordum dalga geçenler bile olmuştu o psikoloji hala var, şu an hiç önemsemiyorum zaten tesettürlüyüm Allah tan Mert’in kulakları bana benzememiş hatta hiç bi tarafı bana benzemiyor

Ay kiyamam ya ben de yillardir yaptircam derim ama sonrasinda bir ay bant takmak gerekiyormus, sogukta sizliyormus diye yorumlar okuyup vazgectim hep. Ama sacimi hic toplamam, simdi Alp icin topluyorum ama kulaklarimi kapatip tabi ilerde daha iyi teknoloji olursa yaptiririz artik agrisiz acisiz, hep beraber Çinar'i da alip :))

Gecmis olsun canim emzirebiliyorsan emzir benim oglum cok zor tutmustu sistigi icin ve asiri acimisti. Resmen bagira cagira emzirdim aglaya aglaya lanolin surup oyle agzina veriyodum biraz hafifliyordu acisi. Oglum cok ememedi, pompayla da cikmadi, hastanede sagdim ben. Onlarinki daha iyi cikariyor. Ama mutlaka bosalt cerrahi mudahaleye gerek kalmasin.

Ben gozluk takiyordum pek belli olmuyodu gozlugu birakinca farkettim hatta, benim de lisede ogretmenim dalga gecerdi hep, buyuyunce kesin yaptirirsin sen derdi ama hala yaptirmadim :)) insan ergenken takiyo da sonradan azaliyo tabi takintilar. Kiz olmak da avantaj sen tesetturlusun ben sacimi salik birakiyorum bi de dalgali zaten ama oglanlar napcak bilmiyorum neyse seninki benzememis :)
ya bu cocuklar neden hep babaya benzedi ki erkek diye mi acaba :)) hic oglu olup da kendisine benzeyen var mi acaba topikte

Inşallah değildir ya biran önce geçsin istiyorum bende. Sizin kaç gün oldu canım. Bide başlarda yamuk duruyor mu pipisinin başı yani bizimki öyle gibiydi ben hatta korktum acaba bir tarafi eksik mı kestiler diye düşündüm kv düzelir o dikisler yumusadikca iner şişlik o zaman da düzelir yavaş yavaş dedi

Evet canım benim kızımın kolundaki belirginlemeye başladı,bir yılboyunca kabuklu yara gibi olurmuş

Evet canım benim kızımın kolundaki belirginlemeye başladı,bir yılboyunca kabuklu yara gibi olurmuş

Cok hareketli olduklari icin kapatmasak daha cok kacar su bence, artik oturabilseler de rahat etsek dimi :) biz de kivirarak kapatiyoruz ben de acaba icine pamuk falan mi koyuyosun dedim kapatiyorum diyince, ondan sordum :)
Ay evet oturmasını dört gözle bekliyorum resmen:) Ben hala eşimin yardımıyla yıkayabiliyorum otursa da banyoda tek başıma yıkasam

Kizlar kepçe kulak için saç bandı takın düzelir diyorlar
Bizim bi arkadas kizina 2 sene boyunca bant takti hatta hic cikarmiyodu yazik yara olucak kafasi diyoduk, simdi 3 yasina geldi ve kizin kulaklari baya kepce :)
ben de dusundum taksam diye ama erkek cocuk olunca hos olmaz sanki dedim gerci daha cinsiyet farkindaligi icin erken ama ne bileyim icimden gelmedi :)

Kizlar kepçe kulak için saç bandı takın düzelir diyorlar
Bizim bi arkadas kizina 2 sene boyunca bant takti hatta hic cikarmiyodu yazik yara olucak kafasi diyoduk, simdi 3 yasina geldi ve kizin kulaklari baya kepce :)
ben de dusundum taksam diye ama erkek cocuk olunca hos olmaz sanki dedim gerci daha cinsiyet farkindaligi icin erken ama ne bileyim icimden gelmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…