temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Avent in pompasiyla sagiyorum,antibiyotik kullandinmi?kac gun sonra gecti canim?

Konakları hala geçmedi Denizin bugün badem yağına başladım bakalım yumuşatacak mı. Sırt üstü yatarken kafa kaldırma çalışmaları yapıyor haliyle yapamayınca çok sinir oluyor. Sizlerde nasıl durumlar ?

Benim kuzenim de oğluna takmsti bant. Ama bi ise yaramadı. Benimki de kepçe olcak sanki. Kime benzedi bilmem. Benim de babasının da öyle değil

Canım hangi ay kaçında olmuştunuz hatırlıyomusun ? Yada aşı kartınızda falan yazıyomu ? Biz 11 eylülde olmuştuk henüz bi belirginlik yok, merak ettim kaç günde çıkmış sizinki.
Canım aşı kartinda bçg olan miydi yoksa dabt ipa yazan miydi karıştırdım. Hemşire de sagolsun tarihleri hep yanlış yazip üstünu karaladigi için anlayamadim. Bçg 6 eylül yazıyor canım. Ya da bu bcg dabt hepsi beraber mi acaba hepsinde 6 eylül yazıyor. Ay kartı gorsen karmakarışık anlatamadim galiba bilemedim.

Kizlar kepçe kulak için saç bandı takın düzelir diyorlar
Ben aldım da taktırmıyor zaten kafayı iki çevirdi mi gözüne iniveriyor basıyor çığlığı
C Chen31 ben gözden çıkardım saç bandı aldım beyaz. Üstünün süsünü söktüm evde yalnızken takarım diye ama tutmadı kafada. Babası pakize diye sevince ilerde estetik yaptırmak daha mantıklı geldi

Aynen ben de saçım açıkken salık bırakıyordum :)öğretmenin dalga geçmesi çok tuhaf onun bi çocukluğuna inmek lazım derim :))sonuçta Allah yarattı çocuklar bunun bilincinde olmaz ama o farkındadır.

Bende anlamadım neden bana benzemiyor babası hep huyunun bana benzemesini istiyor belki huyu benzer canım aynı şekilde senin oğluşunda :)

Yaa Pakize mi kulağa gelen kısmı bandana gibi sıkı olan şapkalardan tak canım alışsın zaten önümüz kış bebekken geriye yaratınca cidden kepçe olmuyorlar

Kızlar üçüncü ay İçin aşı takvimine baktım da bir şey yoktu bu ay aşı olmuyor mu aile hekimliğinden neden çağırdılar o zaman

Yaa Pakize mi kulağa gelen kısmı bandana gibi sıkı olan şapkalardan tak canım alışsın zaten önümüz kış bebekken geriye yaratınca cidden kepçe olmuyorlar
Hafta sonu bakıcam birşeyler almam lazım canım zaten gece de buz gibi oluyor kulakları. Ebebekte falan vardır belki bakıcam :)
Sağlık ocağından boy kilo takibi için çağırıyorlar.

Annem ve yanında bir arkadaşa bırakıp eşimle yemeğe gidelim dedik, süt de bıraktım, ben gider gitmez 5 dakika sonra hunharca ağlamay başlamış ne yaptılarsa durdurmamışlar geri döndük yaklaşık yarım saat sonra, ve ben gelene kadar ağlaması artarak devam etmiş ben geldim kucağına alır almaz sustu öptüm öptüm emzirdim çok üzüldüm çok kötü hissediyorum kendimi

Kızlar üçüncü ay İçin aşı takvimine baktım da bir şey yoktu bu ay aşı olmuyor mu aile hekimliğinden neden çağırdılar o zaman
Canım kontrol olabilir. Karma aşıdan sonra 4 ayin sonunda gidicez biz. 8 kasım aşımiz

Ah canım ya bende bundan çok korkuyorum. Eskiden anlamiyordu yokluğumu rahatça birkaiyordum kv ye ama artık anlıyorlar birakmiyorlar bizi. Aslında kv içim rahat olsun diye aglamiyor işine bak gez sen diyor ama gene de içim rahat etmiyor. Analik işte

Ya canım biraz okudum da ayrılık kaygısı en erken 6. Ayda başlıyormuş deniz daha 3 aylık bu kadar erken başlayabilir mi ki ya :/ resmen şuan babası bile kucağına alsa biraz kaldıktan sonra ağlıyor illa ben olacağım. Aslında ihtiyaçları giderildiği takdirde şuan o kaygıyı duymamalı diye okuyorum ama bilemedim :/

valla oğlum aynı ben kim gorse anası diyor hatta yüz hatlarim çok kadınsı bebegime keşke kız olsaydı diyorlar dudaklar dolgun dolgun

Ya canım biraz okudum da ayrılık kaygısı en erken 6. Ayda başlıyormuş deniz daha 3 aylık bu kadar erken başlayabilir mi ki ya :/ resmen şuan babası bile kucağına alsa biraz kaldıktan sonra ağlıyor illa ben olacağım. Aslında ihtiyaçları giderildiği takdirde şuan o kaygıyı duymamalı diye okuyorum ama bilemedim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…