- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- Konu Sahibi baldan_madam
- #27.181
Kızlar bebeklerinizi yıkarken kulaklarına su kaçmamasıiçin halakapatıyo musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emzirdiği mi doktor biliyordu ona göre verdiği ilacı demekki bir sakıncası yok bitkisel şeylere Ben de üşeniyordum ama çaresiz kalınca yaptım Aynen yavrum evlatlarımız mutlu olsun sağlıklı olsun iyi olsun gerisi önemli değilSon üç aydır ne yapıyorsam oğlum için sanki çok değişik bir vicdanmış aslında çok güzel ama çokta kötü ama güzel kısmı baskın
Arzustokrasi kuzum ben allerseti hamileyken kullanmistim, gobegim komple kabarmisti. Hamileyken kullanilan emzirirken de kullanilir heralde
Canım bazen yetişkinler gibi düşünmek lazım sonuçta onlarında herşeyleri bizler gibi çalışıyor. Yutkunma, mide, sindirme vs. Tek fark onlar daha küçükler. Sanırım iştahı olmayabilir. Bizdede bazı günler oluyo ki o günlerde bi gece 10 da uyuyup deliksiz sabah 8 de uyanmıştı. 10 saat... inanılmaz şaşırmıştım. Ama oluyo demekki. Şimdi ise rutini oldu resmen 7-8 saat deliksiz uyumak. Üzülme bnce. Gerekli zamanlarda sen yedirmeye devam et elbet normale dönecektir.Günaydın kızlar bebeğim 8 saattir aç ve suan veriyorum almıyor keyifli de oynuyor gülüyor nasıl bu kadar ac kalabilir dünde böyleydi gün boyu sürekli ağzına biberonu sokusturdum 10.ml içip içip bırakıyordu bugünde istemeyince acaba hastami
Mememin alt kısmı kıpkırmızı ama agrı yok,mastit olmuş olabilir miyim?tam olarak belirtileri neler?Gecmis olsun canim, emzirmeye uygun bir antibiyotik degil mi? Ben mastit oldugumda kullandim antibiyotik ve emzirdim. e-lactancia diye bir site var, antibiyotigin icerigindeki maddeyi ingilizce olarak yazip aratiyorsun, riskini gosteriyor, cok dusuk risk yaziyordu benimkinde o yuzden emzirdim.
Ben geçen ay mastit olmuştum.Göğüste ağrı ağırlık ve sıcaklık hissi,ateş,halsizlik oluyo canımMememin alt kısmı kıpkırmızı ama agrı yok,mastit olmuş olabilir miyim?tam olarak belirtileri neler?
Agri olmadi bende canim ama meme kizarikligi ile basladi sonra sisip tas gibi oldu, atesim 40 a kadar cikti ama bazilarinda ates olmuyomus. Ayni hasta olmussun gibi bi halsizlik, kemiklerinin sizlamasi falan oldu. Supheleniyosan bi doktora git derim atesi dusurmek zor oluyor sonra ve hemen goguslerini bosalt sagarak ve emzirerek. Sistikce daha cok aciyor.Mememin alt kısmı kıpkırmızı ama agrı yok,mastit olmuş olabilir miyim?tam olarak belirtileri neler?
Ben hep kaciriyorum ya babasi kapatiyor ben su dokuyorum o anda kafasini ceviriveriyor sen neyle kapatiyorsun?Kızlar bebeklerinizi yıkarken kulaklarına su kaçmamasıiçin halakapatıyo musunuz?
Bizim rota aşısından sonra olmuştu. 24 saati 80 cc falan gibi birşeyle geçirmişti sanırım. Ama dr sıkıntı yok sunun içmek istemezse zorlamayın demişti.Günaydın kızlar bebeğim 8 saattir aç ve suan veriyorum almıyor keyifli de oynuyor gülüyor nasıl bu kadar ac kalabilir dünde böyleydi gün boyu sürekli ağzına biberonu sokusturdum 10.ml içip içip bırakıyordu bugünde istemeyince acaba hastami
Bizimkinin kulakları o kadar kepçe ki hiç kapatmıyoruz hiç de su kaçmıyorBen hep kaciriyorum ya babasi kapatiyor ben su dokuyorum o anda kafasini ceviriveriyor sen neyle kapatiyorsun?
Hahah guldurdun beni ya benim de kulaklarim kepce cok takintim var o yuzden, Alp'i emzirirken kulagi surekli kivriliyo hemen duzeltiyorum kepce olmasin diye ama yine de acildi kulaklari gittikce kepcelesiyo butun fiziksel yapisi babasina benziyor benim de sadece kepceligimi alcak heraldeBizimkinin kulakları o kadar kepçe ki hiç kapatmıyoruz hiç de su kaçmıyor
Çınarın içerde kıvrık kalmış heralde doğduğunda tersine yapışıktı kulağı düzeltmeye çalıştık epey ama yatınca hep kıvrılıyor o yüzden kepçe olacak sanırım. Olsun oğlum sen üzülme diyorum büyüyünce estetik yaptırırız 5dk da düzeliyormuş siz de beraber gidersiniz bizimkinin bir de tek kulağı ekstra kepçe. Öne dönükHahah guldurdun beni ya benim de kulaklarim kepce cok takintim var o yuzden, Alp'i emzirirken kulagi surekli kivriliyo hemen duzeltiyorum kepce olmasin diye ama yine de acildi kulaklari gittikce kepcelesiyo butun fiziksel yapisi babasina benziyor benim de sadece kepceligimi alcak heralde
Doktora geldik soğuk almışGünaydın kızlar bebeğim 8 saattir aç ve suan veriyorum almıyor keyifli de oynuyor gülüyor nasıl bu kadar ac kalabilir dünde böyleydi gün boyu sürekli ağzına biberonu sokusturdum 10.ml içip içip bırakıyordu bugünde istemeyince acaba hastami
Geçmiş olsun canım nerden anlıyorlar acaba soğuk aldıklarını bize de fikir olur.Doktora geldik soğuk almış
Ben geçen ay mastit olmuştum.Göğüste ağrı ağırlık ve sıcaklık hissi,ateş,halsizlik oluyo canım
Kizlar doktora gittim mastit olmuşum sefaleksin adinda antibiyotik verdi,tirecort ve fito adinda kremler verdi,cocugu emzirme ama pompayla sağ dedi,ben emzirmenin daha iyi olacagini duymuştum halbukinapayim sagayimmi emzireyimmi? Başka ne tavsiye edersiniz?Agri olmadi bende canim ama meme kizarikligi ile basladi sonra sisip tas gibi oldu, atesim 40 a kadar cikti ama bazilarinda ates olmuyomus. Ayni hasta olmussun gibi bi halsizlik, kemiklerinin sizlamasi falan oldu. Supheleniyosan bi doktora git derim atesi dusurmek zor oluyor sonra ve hemen goguslerini bosalt sagarak ve emzirerek. Sistikce daha cok aciyor.
Canım biz karton pet bardaklarikapali yerini kesip kapattik pipisine hiç degmedi rahat oldu. Kapali yeri kesince ucu açık kaldığı için hava da almış oldu tavsiye ederim canımRota aşısını yaptırdım rotateq olan. İnternette saçma sapan şeyler yazılmış ama kötü bişey olsa doktor önermezdi diye düşünüyorum. İshal ve Ateş yapabilir dedi yapmaz inş :/
Farkindaysaniz makara yaptım bende zaten smileler falan var ya hani şaka yaptığım belli oluyor sanıyordum canım. Tabikide sunnetten dokulmedigini biliyorum sadece makara yaptım yoksa kimseye yanlış bir bilgi verme peşinde degilim:) bu arada 3-4 güne dikisler düşer yazmissiniz galiba kaç gün oldu sünnet olali canım? Ben bir iki ayi buluyor diye duymuştum tam bilmiyorum bizim 15 gün oldu sünnet olalı. Haftaya kontrol var o zaman sorucam bende ne zaman düşecek diyeKızlar benim Oğlumda saçları üst taraflar dökülüp geri çıktı. Sonra yanlar döküldü şimdi çıkıyor. Şu arada arkalar dökülüyor. normal yani sünnet ile alakası yok ki. Doğduğundan beri çyle herhalde 1-2 aya tam tamamlanır :)
Masallah canim yaaa aramizda 1 hafta var bizimkilerde tık yokBayılıyor bunu yapmaya Alya bide ayak parmaklarından tutunup dönüyo kaplumbağa dansı yapacak yakında
Her bebek aynı olmaz canım sen masaj yaparak hareketler yaptırmaya çalış biraz destek ver,Masallah canim yaaa aramizda 1 hafta var bizimkilerde tık yok