• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Eveet 😄

Ben şöyle bir şey almıştım e bebekten aylar aylar önce. Evdeki bardaklara falan ne varsa artık gecirebiliyormussun rahatlıkla içebiliyormuş. İnstagramda karşıma çıkmıştı bir videoda. Almıştım. Ne diye geçiyor bu bilmiyorum. Daha kullanmadım da açıkçası unutmustum dün gece yıkamıştım bugun kullanacağım. İstersen deneyince haber vereyim böyle bir şey de kullanışlı olabilir gibi. Alışırlarsa dışarıda, misafirliklerde falan da at çantaya kullan olur. İçecek için fazladan biberon vs taşımaktansa daha az yer kaplar diye düşünüyorum
Cok iyimiş deneyince soylersen super olur alayım ben de ona goree

Hadi ya tüh benimki suluklar dahil her şeye karşı. Munchkin miracle deneyeceğim bakalım
Bizimki chicconun alıştırma suluğuyla içiyor hala. 6+ olanını da aldım ondan çok gelmesine alışamadı boğazına kaçıyor. Munchkin pipetli de var onun çalışma tarzını çözemedi bebem. Çözer herhalde anaokuluna başlamadan 😅 miracledan da çok su gelmişti ilk zamanlar ama tekrar deneyebiliriz onu

Calpol uyku yapar mi? Üç çay kaşığı calpol verdim uyumayan kız yarim saattir uyuyor.nazar degmesin bi masallah yapin 🥹 dogru doz mu verdim onu da bilmiyorum
Ben enjektöre 2.5 ml çekip çay kaşığı ile veriyorum, takriben 3 çay kaşığı oluyor ama şu an adını unuttuğum bir ilaç hariç ne calpol ne dolven hiçbiri benimkine uyku yapmadı. Çok isterdim uyku yapsın 🙈😄

YOutubde anlatan bir videosu da var. Evde rahat ettim elimin elaltindac42 derece su daima var
O yönden iyiymiş de bana cay makinesi seklinde olanı lazım. İnceleyemedim de markayı. Eltimin oğlu hastanede yatıyor. Ona koşturdum bugun hep

Ben enjektöre 2.5 ml çekip çay kaşığı ile veriyorum, takriben 3 çay kaşığı oluyor ama şu an adını unuttuğum bir ilaç hariç ne calpol ne dolven hiçbiri benimkine uyku yapmadı. Çok isterdim uyku yapsın 🙈😄
Benim kizim ilk defa uyuyor büyük şok yasiyorum o yüzden 1.5 saat uyudu 🙄🥹 tekrar uyuttum.o kadar büyük bir nimetmis ki oturabilmek aksam,uyuyunca anliyorsun bunu.oturdum dyson süpürge bakiyorim alayim diye hb kmpanya yapmis 😅 saolasin midem de bir agriyor uyumasi iyi oldu,birazdan yine uyanirsa bana yatak yolu görünüyor

Benim kizim ilk defa uyuyor büyük şok yasiyorum o yüzden 1.5 saat uyudu 🙄🥹 tekrar uyuttum.o kadar büyük bir nimetmis ki oturabilmek aksam,uyuyunca anliyorsun bunu.oturdum dyson süpürge bakiyorim alayim diye hb kmpanya yapmis 😅 saolasin midem de bir agriyor uyumasi iyi oldu,birazdan yine uyanirsa bana yatak yolu görünüyor
Eşim de sürekli dyson süpürge bakıyor. O kendi süpürmüyor, biliyorsun değil mi diyorum. Kalkıp süpüreceksen al diyorum 😂 benim en iyi arkadaşım robot süpürge

Sen o ilaci hatirla bir de ondan vereyim.ya yok mu hic uyku yapan doktor tavsiyesi takviye.bizim doktor vermiyor,medet umuyorsun benden ama yapacagim.bir sey yok diyor hep

Eşim de sürekli dyson süpürge bakıyor. O kendi süpürmüyor, biliyorsun değil mi diyorum. Kalkıp süpüreceksen al diyorum 😂 benim en iyi arkadaşım robot süpürge
Ben de manyak bir titizlik var.robot süpürgenin arkasindan bir de ben süpürüyorum evi,begenmiyorum onun süpürdügünü.hee vakit bol da mi yapiyorum yook iste temiz ev seviyorum,ev de her gün evimi temizleyen yardimcim olsa keske 😁 hangi modele bakiyor,fikir versin,submarine dusunuyorim ben islak kuru olanindan

Sen o ilaci hatirla bir de ondan vereyim.ya yok mu hic uyku yapan doktor tavsiyesi takviye.bizim doktor vermiyor,medet umuyorsun benden ama yapacagim.bir sey yok diyor hep
Ekimde ağır grip atlattık biz, o zaman verdiği bir suruptu griple ilgili. Yarım saatte bir uyudu sürekli gün içinde, gece de iki saat uyuttu. Muhteşemdi o geceler😂

Back