temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar prima bebek bezi 3 beden kaçıncı aya kadar kullanılıyor şimdi evde bir kutu var tekrar alsam mı indirime girmişti internette yoksa4 beden mi almam lazım
Bizde 4 var canim asagi kismi baya sarkiyo ama 3 de sanki sikacak gibi yakinda ben de bilemedim :)

Aynen canım benim de annem bakıyor ama önümüzdeki ay için okulum ona yakın biraz da babaannede kalırız hiç olmazsa ben sık sık gider gelirim demiştim Yok yalan oldu. Allah annemden razı olsun aynı senin dediğin gibi nazım niyazım geçiyor.
Su dönemde benim ve bebeğin rahatı önemli, ben çocuğun evinde terbiye olacağından yanayım, başka yere götürme kalma düzeni bozma işine de karşıyım, anneye naz niyaz da geçiyo daha ne olsun

Kızlar çocuğunuz parmak emiyor mu ya bizimki 1-2 haftadır hunharca emiyor çekiyorum elini yok sinirleniyor napicam bilmiyorim. Şimdiye kadar yumruklari ile damak kasiyordu doktor da bırak kaşısn çekme elini dedi ama artık parmak emiyor. Var mı sizde de böyle durum

Ne kadar zaman sonra canım emiyor nu bebiş
Evet canım sadece emiyor benmki ortalama doğumdan üç ay sonrasına denk geliyor 8 temmuz doğum yaptım işte ortalama 30 gün sürmüştür benm kanamam. İşte snraki adette 2 ekim oldu canım ama ben doğmdan önce 10 gün olurdum. Bu sefer 7-8 gun gibi oldu. Bakalım bidahaki nasıl olck. Benm annemde böyleymiş ben nedense bu konuda annelerimize benzeyebileceğmize inanıyorum:))

Kızlar çocuğunuz parmak emiyor mu ya bizimki 1-2 haftadır hunharca emiyor çekiyorum elini yok sinirleniyor napicam bilmiyorim. Şimdiye kadar yumruklari ile damak kasiyordu doktor da bırak kaşısn çekme elini dedi ama artık parmak emiyor. Var mı sizde de böyle durum
Benmki komple el sokmaya çalışıyor snrada boğuluyo gibi olup kusuyor:)) sadece parmaga gecmedi. Ama el emmesi yaklask iki aydir var

Benmki komple el sokmaya çalışıyor snrada boğuluyo gibi olup kusuyor:)) sadece parmaga gecmedi. Ama el emmesi yaklask iki aydir var
Yumruklarini emerken sıkıntı yoktu çünkü o zaman gayet kasidigi belli oluyordu ama şu an küçük parmagini bile emiyor bazen :KK70: çekmek doğru mu bilmiyorum da

Bizimki de yumruk yaparak emiyo ellerini sanki bal dökmüşler gibi :dondurma: ama ben çekiyorum alışmasın diye ne kadar doğru bilmiyorum ya bizimki çok dikkatli tv ye bakıyor onn yizünden açamaz oldum tv yi sizinkilerin de dikkatini çekiyor mu bi benimki mi böyle :/

Yumruklarini emerken sıkıntı yoktu çünkü o zaman gayet kasidigi belli oluyordu ama şu an küçük parmagini bile emiyor bazen :KK70: çekmek doğru mu bilmiyorum da
Benimki baş parmağını emerdi şimdi parmak parmak geziyo dediğin gibi serçe parmağı emerken çok tatlı oluyo benim bile canım çekiyo :KK70:

Kızlar biz artık Yan dönüyoruz ayaklarımızı tutuyoruz ayaklarına bastırınca bayağı adimliyor bes altı adım tın tın gidiyor ahenkli şekilde sonra koyveriyor kendini birde çok fazla oturmak istiyor erken ama kendini sürekli oturma pozisyonu yamultuyor kucakta

Kızlar biz artık Yan dönüyoruz ayaklarımızı tutuyoruz ayaklarına bastırınca bayağı adimliyor bes altı adım tın tın gidiyor ahenkli şekilde sonra koyveriyor kendini birde çok fazla oturmak istiyor erken ama kendini sürekli oturma pozisyonu yamultuyor kucakta
Ben başladım hafiften oturma pozisyonlarına:) senin kuzuyada maşaAllah diyelim. Benmki geçen ay yapıyodu öyle bi söyledk nazar değdi herlde bidaha yapmadı öyle :) hiç hareket etmeye niyeti yok gibi duruyor

Donald duck sesine kıkır kıkır gülüyor çok sevdi sesini dinletiyorum arada tvye inanılmaz dikkatli bakıyo çeviriyorum o tarafa, zaten kucakta da sağa sola dönüp bakıyo sese seslenene bakıyo artık
Evet aynen:) bende yastığa koyuyorm sallıym diye. Ters bile olsa bakmaya çalışıyor kuzum ya

Evet aynen:) bende yastığa koyuyorm sallıym diye. Ters bile olsa bakmaya çalışıyor kuzum ya
Uykusu gelince emziğini istiyo emziği veriyorum kendi ee ee yapmaya başlıyo ben de ee ee diyorum iki dakikada pat gidiyor hiç sallama başka şeye gerek kalmiyo amaaa uykusunu anlamazsan gecrirsen sinir tepesine çıkıyo mecbur sallıyorum ellerini tutuyorum sakinlessin diye bi on yirmi dakika uğraşıyoruz en son pes ediyo yine

X