temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aynı canım aynı.. Buraya da içini dökmeyin nereye dökeceksin.. İyi yapmışsın bir yerde dur demek lazım..

Bizimki 2.gun biraz daha iyi gibiydi ama 5.gün iyileşti diyebilirim canım çok geçmiş olsun

Bende iki gündür bıraktım meme ucu etrafı kızardı pişik gibi oldu sanki derisi inceldi acıyor
Benimde öyle canım ya :/ ama kalkanlari da 4 aydir kullaniyorim sanki artık çok temiz değil gibi hissediyorum sürekli kaynatarak temizledigim halde. Siz nasıl yapiyordunuz temizligini

Canım çok iyi anlıyorum hayırlı olsun geçmiş olsun:) 3-4 günlerde iyilesiyor canım. Bizim 11. Günümüz dikişleriimiz kaldi bir tek

Ben anlatsam roman olur okumaya usenirsin o yüzden diyorum torunu anane bakar hem rahat oluyorsun bişey olsa soyleyebiliyosun annene uyarabiliyosun, hem de cekinecegin hiçbi durum olmuyo, zaten benim annem hiç karışmaz, çocuğu en iyi anası bilir der bilmediğin bişey olursa bildigmizi derim der, işe başlayınca zor aklın arkada kalıyo, annemi kaç kere arıyorum belli değil, kakasina kadar soruyorum, sağolsun bunalmadi hala

Hepsi aynı herlde bu yaşlıların teyzelerin:) valla ben artık hiç karşımayan insanlarla görüşmeye çalışıyorum. Tabi anne kv mecbur benm kp bile bacaklarıma kundak yap eğri olur dedi durdu. Ama yapmıcam. Annm ve kvde de sürekli giydir modundalar. Annem kendi annem atışıyorz bi şeklde benm dedğm oluyor ama kv ile uzun kalmadm bilmyrm noluR. Hayr bide bazıları bak hasta olur görürsün diyo beddua eder gibi.

Benimde öyle canım ya :/ ama kalkanlari da 4 aydir kullaniyorim sanki artık çok temiz değil gibi hissediyorum sürekli kaynatarak temizledigim halde. Siz nasıl yapiyordunuz temizligini
Bende iki ay kullandım daha da kullanırdım da annem mememi görünce takma çıkar onları dedi ben bildiğin kaynar suyla bulaşık yıkar gibi yıkıyordum ama mutlaka iyi kurusun memende kuru olsun ıslak olunca meme kabarıyor ya da kalkanı sütüm ile ıslatıp öyle takıyordum. şimdi bi rahatım ki kalkansız sürekli onla uğraşmaktan akıp tişörtümü kirletmesinden sıkılmıştım canım

Hahaha al benden de o kadar hamilelik öncesi lazer yarim kaldı şimdi de yapamıyorum bacaklarımı alacak vaktim bile olmadı kaşlarım desen hızlı hızlı alayım derken hep bozmuşum bıyık desen oo yeah beybi yakında oğlum bana baba derse şaşmam

Kızlar prima bebek bezi 3 beden kaçıncı aya kadar kullanılıyor şimdi evde bir kutu var tekrar alsam mı indirime girmişti internette yoksa4 beden mi almam lazım

Aynen canım benim de annem bakıyor ama önümüzdeki ay için okulum ona yakın biraz da babaannede kalırız hiç olmazsa ben sık sık gider gelirim demiştim Yok yalan oldu. Allah annemden razı olsun aynı senin dediğin gibi nazım niyazım geçiyor.

Aynen bende öyle canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…