temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bebeğimi 8de akşamuyku moduna geçiiyorum tvnin sesini kısıp ışığı kapatıyorum engeç 8buçukta uyuyor 11-12ye kadar da uyanmıyor

Canım sen sakin olmak zorundasın. Sen sakin olmazsan onu sakinleştiremezsin o senin duygularını hissediyor. Memeyi ver sakince göğsüne yasla pışpışla gerçekten sakinliyor hemen.

Sünneti özel sigorta kapsamına almıyorlarmış, hastane fiyatları çok yüksek geldi, özel bi doktora yaptıracağım galiba kliniğinde yapıyormuş kendi çocuk doktorumuz önerdi. Yaptıran var mı aramızda, tecrübe paylaşacak?

Bebeğimi 8de akşamuyku moduna geçiiyorum tvnin sesini kısıp ışığı kapatıyorum engeç 8buçukta uyuyor 11-12ye kadar da uyanmıyor
Maşallah canım
Zaten bebeğin büyüme hormonu (adını hatırlamıyorum) 10 ve 2 arası salgılanırmış o yüzden o saatlerde uyumuş olması çok iyiymiş.
Bunu Haziran annelerinde okudum bu arada.

Devlette yaptırabilirsin. Komşumuzsda orda yaptırdı çok memnun bende orda yapcam inşallah

Kızlar ıyı aksamlar cavıscon kullanan varmı ya bebegimın kakası bugun cok yeşildi mama yerken ağlıyor dıe doktora gıtyım bugun muayne ettı idrar tahlılınde sıkıntı cıkmadı doktordan geldikten sonra mamasına koydum acaba ondan dolayımı rengi yeşildi normalde üşüten bebekler yeşil kaka yapar dıe duymuştum

benim bebeğim de öyle oldu geçti cnm biraz dayan rabbim yardimcin olsun

Kızlar bebeğim çarşamba günü 2. ay aşılarını vuruldu. Ateşi çıkmadı hiç hep normaldi bu saatten sonra çıkma ihtimali var mı öyle huzursuz da olmadı gece iki defa uyandı filan

Kızlar bebeği 4.ayına giren var mı?Bebeğimin artık emme aralıkları baya uzadı nerdeyse 3saatte bir filan emiyor.Aralarda sanki zorla emziriyorum bi fırt alıyor kafasını başka tarafa çevirip etrafı izliyor kafasını çevirip tekrar emziriyorum yine aynı

Selam canım benim oğlumun kakası 20 gün falan yeşildi sonra kendi kendine düzeldi.
Hiç sırf kakası için gitmedim açıkcası zaten kontroller vardı o zaman sorarım diye düşündüm bide araştırdım bayağı ondan büyükler de herkes de üşütmekten olur dedi yani bende gerçekten üşütmüştüm oğlum da öyle, ondan korkmadım, kontrollerde vardı eğer olmasaydı giderdim bunun için çünkü hiç görmedim yeşil kaka ilk çok korktum. Neyse o zaman sordum;

Kontrol için gittim. Sağlık ocağında kokusu kıvamı normalse normaldir dediler.
Çok kötü kustu halszileşti acile gittik Çocuk doktoru diş çıkaranlar yeşil kaka yapar ve salyası da var dedi diş dedi.
Kalça çıkığı için gittiğim çocuk doktoru ise mukuslu kanlı değilse sorun yok yediklerinden bile sarı yeşil kaka olur zaten dedi. Sen üşüttün mü dedi evet dedim ondan da olur dedi kıvam koku falan normalse normaldir dedi.

Selam canım,
Benim bebeğim 90 günlük evet artık hemen acıkmıyorlar ama ben iki saatte bir gündüz emziriyorum gece ise ne zaman uyanırsa.
Sanırım seninki artık doyduğunu anlıyor ve emmiyor ittiriyor memeyi. Benimki daha onu öğrenmedi. Öğrenir O da bugünlerde. :)

Bebekler için olan toz gaviscon mu canım bahsettiğin? Ben kullandım. Kakada fark olmadı. Ama biraz üşüttüyse yeşil oluyor. Mukus falan var mı öyle şeyler önemli takip et hemen panik yapma.

Öyle yaptığında aç kalıyordur diye endişeleniyorum bazen ama aç olsada neden emmesin diye de düşünüyorum sonuçta memeyi zorla ağzına götürüyorum istemiyor:)

Canim benim de bazen yesil yapiyor doktor normal dedi, gercekten normal mi yoksa benim doktorum mu rahat bilemiyorum. Ama yediklerimiz de etkiliyor bence. Mesela ben ne zaman sarma yesem yesil kaka yapiyor, tesaduf olamaz heralde.

Canım seninle bebişlerimiz aynı, bizimde öyle merak etme gayet normal daha uzun aralıklı daha az emiyolar çeneleri kuvvetlendiği için

Öyle yaptığında aç kalıyordur diye endişeleniyorum bazen ama aç olsada neden emmesin diye de düşünüyorum sonuçta memeyi zorla ağzına götürüyorum istemiyor:)
Aynı ben, benim oğlum aşırı kusuyor diye doktor saatli emzir dedi. İlk doğduğunda saatli emzirmedim hiç. Yeniden başladık saatli emzirmeye.

Bende ilk günler zorlandım aç kalıyor yavrum günah diye ama O'nun için mecbur. Kusmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…