- 25 Aralık 2021
- 3.209
- 4.488
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.401
Yaa sizin bugün muyduu ?Ay bitti bugun guzel gecti
Şaşaali degilfi susleme biraz amator uyumsuzdu ikramliklarim cok iyiydi ortam guzrldi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa sizin bugün muyduu ?Ay bitti bugun guzel gecti
Şaşaali degilfi susleme biraz amator uyumsuzdu ikramliklarim cok iyiydi ortam guzrldi.
Sordum anneme aldığım döneme göre bu fiyat normal dediBu sene cikti mi acaba senetle taksit sayisina gore degisiuor dedi
Eveet gununde kutlayalim dedik. 6 gib8 uykusu geldi. Uyuttu babasi biraz ben misarfirlerle oturdum uyandi iyi gecti az once uyuduYaa sizin bugün muyduu ?yeni yaşı kutlu olsun küçümeninn. Uzun uzun sağlıklı, musmutlu yılları olsun inşallah
![]()
Ay almam yaa dedigin g8bi hantal agirSordum anneme aldığım döneme göre bu fiyat normal dedi
Ah kuzucuukEveet gununde kutlayalim dedik. 6 gib8 uykusu geldi. Uyuttu babasi biraz ben misarfirlerle oturdum uyandi iyi gecti az once uyudu![]()
ISte uyudu uyandi ya sonra basladi pasta kesme ikram yeme vs uyymasa huysuz olurdu sizinki de cok guzel gecsinn..ya millet balon rengi kiz anne kiyafeti regi uyumu vs dusunmus etmis benimki cok salaştı emaan dedimAh kuzucuukAy güzel geçmesine çok sevindim. Uyuması da sana iyi olmuştur rahatca sohbet muhabbet etmişsinizdir. Atlatmışsın da ne güzel. Darısı başımıza artıkın
![]()
İyi yapmışsın. Ağız tadıyla geçsin, birlik beraberlik olsun önemli olan o. Bebik de huysuzlanmadan olmuş en güzel kısmı o. Çok sevindim adınaISte uyudu uyandi ya sonra basladi pasta kesme ikram yeme vs uyymasa huysuz olurdu sizinki de cok guzel gecsinn..ya millet balon rengi kiz anne kiyafeti regi uyumu vs dusunmus etmis benimki cok salaştı emaan dedim
Oyy Allah bilsin ne anlatıyorYa seninki de mi brokoli sevdalısı? Benimki brokolilerle konuşuyı
Brokoli severler birleşinBiz de brokoliciyiz![]()
Mutlu yaşları olsunTrendyolda yorumlarda gezerken gördüm. Benim çok hoşuma gitti. Fikir olsun size de![]()
Ben balon zinciri almıştım ama böyle dik durmuyor. Altına demir mi bişeyden bişey olacak da ona saracaksın. Başka nasıl böyle durur bilmiyorum.Trendyolda yorumlarda gezerken gördüm. Benim çok hoşuma gitti. Fikir olsun size de![]()
Daha farklı yöntemlerde vardır muhakkak ama ben şimdilik ikisini buldumBen balon zinciri almıştım ama böyle dik durmuyor. Altına demir mi bişeyden bişey olacak da ona saracaksın. Başka nasıl böyle durur bilmiyorum.
EvetAldin mi![]()
Benim kızın dogumgününe daha 1 ay var nerdeyse
Daha farklı yöntemlerde vardır muhakkak ama ben şimdilik ikisini buldum
Geçmiş olsun. Neden yerde yatırmıyorsun ki? Bi yorgan atacaksın tamam. Benim çocuklar masrafsız büyüyorKizım yine yataktan dustusabahtan beri perisan haldeyiz.butun gece hic uyumadi zaten nefes alamadigindan bir de üstüne bu.pes ettim artik wellgro alicam gec kaldim belki de bilmiyorum
Hangi model v12 hazne kucuk hafif gen 35
Geçmiş olsun ben de bu düşmeler yüzünden çocuk odası aldım yer yatağına geçiş yapıcaz inşallahKizım yine yataktan dustusabahtan beri perisan haldeyiz.butun gece hic uyumadi zaten nefes alamadigindan bir de üstüne bu.pes ettim artik wellgro alicam gec kaldim belki de bilmiyorum
Benimki en son yataktan yine dustugunde salona tek oisilik yer yatagi koyduk bebek odaai henuz yok yoksa mahvoldum bebegi yerde dusmus gordugumde.Kizım yine yataktan dustusabahtan beri perisan haldeyiz.butun gece hic uyumadi zaten nefes alamadigindan bir de üstüne bu.pes ettim artik wellgro alicam gec kaldim belki de bilmiyorum