temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Valla canım ana kucağı var bizim sallanan yani oto koltuğu falan gibi değil. o genelde mutfakta iş yaparken oğlumu oraya indiriyorum habire konuşuyorum onla onun çıkardığı sesleri tekrar ediyorum anca öyle biraz duruyo bazen mızmızlanıyor sallıyorum falan. Eşim memur olduğu için erken geliyo, o gelene kadsr yemek yapmıyorum

Canım inanki aynıyım bana yardıma bi abla geliyor yoksa halim perişan beslenme konusunda da aynıyız sabahtan akşama kadar aç duruyorum akşam eşim hazırlıyor sağolsun yatana kadar yiyorum basenler aldı başını gitti

Kızlar aranızda sünnet yaptıran var mı. Bizimki 2 hafta sonra gidecek

Arkadaslar yardımcı olursanız cok sevinirim bebegın 71 gunluk Bı kac gundur manasını yerken Bı anda aglamaya baslıyor ıcını Çekerek dahada almıyor mamayı emzırıyorum ama cogunluk mama verıyorum sütüm yetmiyor 3 gun once 2. Ay asılarını oldu o günden sonra boyke oldu cok canım sıkılıyor yemedikçe (

Aşıdan huzursuz olabilir normal. Benim Oğlumda aşıdan bir haftaya kadar da çok ağlardı normal hali dışında.

Kızlar bebeğiniz akşam uyumuyorsa ışıkları kapatıp sadece gece lambasını açıp emzirin uyur bence ya da uyumazsa sütten sonra hafif sallayın erken uyumaya alıştırmak isterseniz. Benim de gece 12-1 de uyurdu bunu komşum söyledi

Canım çok normal benim kızın aşıdan sonra sıçramaları ağlamaları 4-5 gün sürdü. Genelde de öyle olmuş diğer kızların bebekleri de. Korkma bol bol kucağına al sakinleştir sonra ver mamasını. Ağır bir süreç onlar için her yerleri delik deşik oldu yavruların

Çok haklısın canım benim kız azıcık ışıkta bie uyumuyor sabahın ilk ışıklarıyla uyanıyordu ben de beşiğinin üstüne kalın koyu renk perde alıp örttüm artık geceleri daha kolay uyuyor sabah da 1-2 saat geç kalkıyor eskiye göre

Cok tesekkur ederim canim icim rahatliyor inan böyle duydukca yoksa evhamlarin sonu gelmiyor annelik iste

Canim yazıyorum zaten google kadinlar klubu bunlar olmasa yandık ama google da cevaplar beni tatmin etmedi burda bebekleri birlikte bekledik ortalama aylari ayni diye sizlere de sormak istedim ama evet biraz stres oluyor insan işte ama sizleri okudukca rahatladim benim kizimin kilosu iyi ama biraz huysuz bir bebek gogsumde de sorunlar yasadik baslarda yumusak olmasindan silikon uc yuzunden vs o yuzden doymuyormu soruları cabuk geliyor aklima yine o günlere donmek istemiyorum tesekkur ederim fikirlerini paylastigin icin

Gunde 2 bez bencede az canim yaa ama buda gecici bir surec galiba buyume asamasinda 3. Ay ve 6. Aylarda boyle durumlar yasayabiliyormus bebekler, inan 2 gundur oyuncakla emziriyorum uzun tutuyorum memede yakama oyuncagi takiyorum reddettikce sallayip ses cikariyorum ilgisi dagiliyor hemen emmeye devam ediyor cok fena benim bu kiz cok

Canım biz de üçüncü ay tota aşısından sonra oldu aynısı. Bir anda deli gibi ağlamaya başlıyor ağzına yaklaştıramıyoruz biberonu. On on beş gün falan sürdü hala ara ara oluyor. Çözüm olarak da hemen biberonu bırakıp meme verdim kafasını göğsüme dayayıp pışpışlafım sakinledi. Hızlıca memeyi çekip biberon verdim. Öyle öyle içti. Ama 120 cc içene kadar bunu 5-6 kez yaptığım oldu. Bir de denersen yanına sıcak su dolu bir kap koy rmzik verirken mamayı içine koy yoksa buz gibi oluyor yine içmiyor. Allah yardımcın olsun çok zorlandık biz de. Yine aşı zamanı yaklaştı geriliyorum :)

Boyle bi huyu yoktu cnm
Denıcem canım uc gundur sıkıntıdan ağlıyorum boyle yaptıkça baskan mama bıle aldım denedim gene aynı senın yöntemini deneyeyim bıde ınsalah gecıci bısy dır ya o yemedikçe bnde kac gundurı stresten bısy yemiyorum

Aynn canım kucagımda sureklı zaten yesınde bn razıyım herseye ınsalah gecer ya rabbım daha buyuk sıkıntılar vermesin tabı de yemeyen Çocukta baska Bı üzüntü (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…